reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczęta nie wchodźmy na tematy polityczne. Przede wszystkim dlatego, żeby nie obrazić czyich przekonań politycznych. To na prawdę nie jest dobry temat i nie sprzyja przyjaznej atmosferze. Zostawmy to politykom, oni już zadbają aby atmosfera w tym temacie była gorąca.
ja tylko żartowałam...

No dziewczynki popłakałam się test biały,ku.. ..a a tu baba rodzi 2 i na balkon wyrzuca,ku .mać niech to trafi człowiek wszystko by dał za maleństwo,
Mam nadzieję, że jednak ten cień coś znaczy trzymam kciuki

reklama
Luxia ....Ty nawet nie wiesz jak mi tęskno do takiego maleństwa ...ten zapach, te małe bodziaki, ehh. Ostatnio oglądałam sobie u dziadków mojego Michała rzeczy...i w ryk...
Ja w ogóle jestem ostatnio tak emocjonalna, że szok...
Piękny chłopczyk :) I widzisz mówiłam, że nie będzie dużo ważył:)
byla bratowa i mowi Boziu moj Kurczaczek, jaki Ty jestes slodki :) taki fajny sie robi, kontaktowy, a ja tylko czekam az zacznie rosnac :) raczkowac, chodzic, gadulic, ehh cudowne to rodzicielstwo ♥

Ostatnia edycja:
Ja juz czekam spokojnie na wielkie oczyszczenie ;-) na szczescie to juz chyba koncowka [emoji4] w przyszym tyg zrobie bete i do lekarza na kontrol ;-)
Mysle ze bedzie ok ;-)
No ja czekam na Wasze tluste krechy na testach [emoji4][emoji4][emoji4] laski do roboty!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry