reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja w ogóle rano wstaje od razu siusiu do kubeczka zamoczyłam pasek popatrzyłam jedna kreska się pojawiła ok nic z tego zostawiłam go na umywalce poszłam zalać płatki mlekiem i herbatę zrobić wracam a tam druga kreska i świr biorę tel próbuje zdjęcie zrobić. nieostre. aparat mi się popsuł zupełnie już. Poszłam po normalny i 30 par baterii. Żadna nie działa. Próbuję przednim aparatem też nie chwyta ostrości. Tak się siłowałam przez 30 min potem w biegu żeby ubranie się i na autobus. Mam nadzieję że zdążę do pracy :-D
I w ogóle śnieg dziś u nas pada :)
Gratuluję! :)

reklama
No to jeszcze troszkę nas jest.boję się ze zostanę na końcu masakra:(ale cieszę sie dziewczyny ze wam się udaje bo to daje nadzieję :tak:
Nie zostaniesz sama. Jeszcze nas tu dużo...
Ja też na polu bitwy, 8 cykl właśnie teraz akcja owulacja. :happy2:
Cheebay moja koleżanka która teraz jest w 20 tygodniu miała coś podobnego, takie brunatne plamienia i lekarz kazał leżeć i przepisał duphaston. Przeszło ładnie i wszystko gra. Tylko się nie stresuj kochana.

Gratuluję dziewczyny II kreseczek, miło się czyta takie wieści.

Pisałyscie o nasieniu do badania, myślę że i nas to czeka, ale też odwlekam...
Nie odwlekaj, szkoda czasu :)

No to jeszcze troszkę nas jest.boję się ze zostanę na końcu masakra:(ale cieszę sie dziewczyny ze wam się udaje bo to daje nadzieję :tak:
Nie ważne, kto na końcu, ważne, że się nam uda- wszystkim! :) patrz ja (35cs ? ) i dalej walczę :) mimo, iż wiem, że kolejny cykl stracony :p głowa do góry dziewczyny! :D

A jakie macie spostrzeżenia na temat np. Przeziębienia i owulacji ? Boje sie, ze znów wszystko szlag trafi :-( staram sie nie przyjmować lekarstw

No dziewczynki popłakałam się test biały,ku.. ..a a tu baba rodzi 2 i na balkon wyrzuca,ku .mać niech to trafi człowiek wszystko by dał za maleństwo,

Ja mam dzisiaj fatalny dzień. Istny piątek trzynastego...
W pracy oceny roczne. Niestety rok był dla mnie kiepski. W lutym położył mnie krztusiec - masakra, myślałam że umrę. A w czerwcu miałam planowany zabieg na żylaki na obie nogi, więc zwolnienia uzbierało się ponad 100dni. Oczywiście obniżyli mi ocenę tak strasznie, że ominą mnie wszystkie podwyżki, dodatki itp. No i się wkurzyłam, bo oceniając całokształt nie było aż tak źle. No i będę walczyć. Niestety dziś kierownik nie miał czasu, ale w poniedziałek nie odpuszczę!
Na dodatek trzy dni temu poszła @ a dzisiaj znowu plamienia... Ja już zaczynam wątpić, że kiedykolwiek się uda. Nic z tego nie będzie :(

A jakie macie spostrzeżenia na temat np. Przeziębienia i owulacji ? Boje sie, ze znów wszystko szlag trafi :-( staram sie nie przyjmować lekarstw
ktos kiedyś tu wrzucał artykuł, że podczas owulacji lepiej nie przyjmować leków... myśle że lekki paracetamol nie zaszkodzi

reklama
No dziewczynki popłakałam się test biały,ku.. ..a a tu baba rodzi 2 i na balkon wyrzuca,ku .mać niech to trafi człowiek wszystko by dał za maleństwo,
:(... Też jak usłyszałam o tych maleństwach na balkonie przeklinałam na niesprawiedliwość losu..... :( :( Czemu one były winne, te dzieci....

Do góry