reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jeszcze na polu bitwy jestem!

Już się pogubiłam kto jeszcze... o_O
no ja...

Ja jeszcze jestem na polu bitwy :) Ale powiem Wam, że właśnie jakoś dziwnie się czuję... Tak jakby pełno... (ale nie na dwójkę tak jak to ślicznie opisała koleżanka :D ) Chociaż wątpię, bo to tsh mnie dobiło ostatnio. A może nerwy... Wiecie co, chyba muszę się tu Wam wypisać... Możecie się śmiać, ale może trochę mi ulży... Mój tato dzisiaj pierwszy raz leci samolotem. I to do Islandii. Oczywiście do pracy. I strasznie się o niego martwię, bo będzie tam aż do Wielkanocy. A wiecie co jest najgorsze? Że siedzę w tej Niemcowni i nie mogę finansowo pomóc rodzicom. Wiecie, w mojej okolicy krucho z pracą, więc poleciał tam. A mnie boli najbardziej to, że "na starość" musi tak daleko za chlebem jechać. Jestem i ja i mój brat, ale ciężko nam finansowo im pomóc...
z drugiej strony - szacunek dla Taty, że nie siedzi na garnuszku tylko sam się bierze, a poza tym - zobaczy choć kawałek innego świata, może nie będzie za pisem głosować dzięki temu...

reklama
no ja...

z drugiej strony - szacunek dla Taty, że nie siedzi na garnuszku tylko sam się bierze, a poza tym - zobaczy choć kawałek innego świata, może nie będzie za pisem głosować dzięki temu...

Dziewczęta nie wchodźmy na tematy polityczne. Przede wszystkim dlatego, żeby nie obrazić czyich przekonań politycznych. To na prawdę nie jest dobry temat i nie sprzyja przyjaznej atmosferze. Zostawmy to politykom, oni już zadbają aby atmosfera w tym temacie była gorąca.

Ja dałam się do segregowania zabawek młodego i nie wiem kiedy mi tyle czasu uciekło [emoji33]
Powiem wam szczerze, że ja nie mam pojęcia jak tą szyjkę badać [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w klubie ja też nie wiem jak ja badać [emoji53]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje, że mimo iż czuje objawy okresu, który powinnam dostać dzisiaj zrobiłam test i oczywiście negatywny Niby na 99% czułam że nic z tego to ten 1% mnie pokusił. Denerwuje się co jest nie tak.... może to przez miesniaka którego mam. Lekarz mówi że mały, we wrześniu miał 1.4 cm i że nie powinien w niczym przeszkadzać ale sama już nie wiem. Zaczyna mnie to bardzo dolowac. Dzisiaj w radiu mówili o kobiecie która miała 5 dzieci i wylądowała w szpitalu. Okazało się że urodziła wcześniej a 2 martwe noworodki znaleziono u niej na balkonie. To wszystko jest niesprawiedliwe. Człowiek się stara, chce a nie ma. Przyznam że o pierwsze dziecko się nie starałam, klasyczna wpadka.... chociaż to nie było tak że nie chciałam dziecka. Po prostu byłam młoda, studia itp. Wszystko super i ciąża i teraz dziękuję Bogu że go mam, ale i proszę o więcej.

No to jeszcze troszkę nas jest.boję się ze zostanę na końcu masakra:(ale cieszę sie dziewczyny ze wam się udaje bo to daje nadzieję :tak:

reklama
Ja też na polu bitwy, 8 cykl właśnie teraz akcja owulacja. :happy2:
Cheebay moja koleżanka która teraz jest w 20 tygodniu miała coś podobnego, takie brunatne plamienia i lekarz kazał leżeć i przepisał duphaston. Przeszło ładnie i wszystko gra. Tylko się nie stresuj kochana.

Gratuluję dziewczyny II kreseczek, miło się czyta takie wieści.

Pisałyscie o nasieniu do badania, myślę że i nas to czeka, ale też odwlekam...

Do góry