reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No dziewczynki popłakałam się test biały,ku.. ..a a tu baba rodzi 2 i na balkon wyrzuca,ku .mać niech to trafi człowiek wszystko by dał za maleństwo,
Przykro kochana :(
Ja wczoraj poryczałam się wracając z roboty. Wysiadałam już u siebie i usłyszałam dzikie krzyki dzieci i babska jakiegoś. Trojka dzieci, myślę że tak 3,4 i 5 lat, rozbiegana i rozwrzeszczana pomiędzy wysiadającymi z tramwaju. Mamusia drząca mordę za tramwajem, że tatuś jest, żeby biegły do przejścia. Mama około 50, wyglądająca jak melinatotal. Ojciec marki żul. Masakra. I te bidne maluchy, prawie pod ruszającym tramwajem. Kur...a masakra. :( i jest 1500 i można chlać? To jest kur...a biznes...
A tu człowiek marzy i dupa! :(

reklama
Myślę, że szyjka nie jest miarodajna, temperatura powie najwięcej

No właśnie problem w tym, że ja nigdy nie mierzyłam więc to i tak byłoby niemiarodajne prawda?

Ja zostałam na polu testuje 23.01

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Też coś koło tego powinnam testować. Chyba, że nie wytrzymam lub pojawi się @

No dziewczynki popłakałam się test biały,ku.. ..a a tu baba rodzi 2 i na balkon wyrzuca,ku .mać niech to trafi człowiek wszystko by dał za maleństwo,

Docia przykro mi [emoji17]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze jestem na polu bitwy :) Ale powiem Wam, że właśnie jakoś dziwnie się czuję... Tak jakby pełno... (ale nie na dwójkę tak jak to ślicznie opisała koleżanka :D ) Chociaż wątpię, bo to tsh mnie dobiło ostatnio. A może nerwy... Wiecie co, chyba muszę się tu Wam wypisać... Możecie się śmiać, ale może trochę mi ulży... Mój tato dzisiaj pierwszy raz leci samolotem. I to do Islandii. Oczywiście do pracy. I strasznie się o niego martwię, bo będzie tam aż do Wielkanocy. A wiecie co jest najgorsze? Że siedzę w tej Niemcowni i nie mogę finansowo pomóc rodzicom. Wiecie, w mojej okolicy krucho z pracą, więc poleciał tam. A mnie boli najbardziej to, że "na starość" musi tak daleko za chlebem jechać. Jestem i ja i mój brat, ale ciężko nam finansowo im pomóc...
ja jeszcze zostałam.. :( a jakie masz TSH Jolu?

No już nas mało zostało.może ktoś dojdzie nowy.Tak bym chciała żeby w tym cyklu mi się udało:(

Ja tez zostalam.z wami staraczkami 1cs ZONK mysle ze zostane tu dluzej zreszta nawet jak sie jakims cudem uda to i tak.zostane by dalej dzielic sie z Wami tym co przeżywam :-) poki co mam 2dc @ u mnie zawsze trwa srednio 4dni wiec jeszcze kapineczke i zaczynam nowe podboje ....chociaż jak juz wczesniej wspomnialam bez zadnych wyliczanek termometrow i wkladania sobie paluchow gdzie nie trzeba od tego to mam męża ewentualnie.niech on.sprawdza co i jak.heheheheh

Nie ważne, kto na końcu, ważne, że się nam uda- wszystkim! :) patrz ja (35cs ? ) i dalej walczę :) mimo, iż wiem, że kolejny cykl stracony :p głowa do góry dziewczyny! :D

Ehhhh wiem.cos o tym u mnie dobilo do 34 ale jak widac cuda sie zdarzaja i dzieciatko juz jedno mam teraz mam tylko nadzieje ze no ten wiecie nie bede.musiala tyle wyczekiwac .... :-)

Ja tez z Wami jestem :) niby w niedziele owu i wydaje mi sie, ze tak bedzie. Wczoraj wieczorem sluz bialko kurze jak nic. Ciesze sie :) od srody robie pierwszy raz testy owu. Ciemnieje paseczek :) Docia nie zalamuj sie! Walczymy do upadlego :*Siwa super ze jestes. Mialam to juz wczesniej pisac, ale mam problemy techniczne ze sprzetem :D Dziewczyny biusty w gore i do przodu :*

reklama
Ja mam dzisiaj fatalny dzień. Istny piątek trzynastego...
W pracy oceny roczne. Niestety rok był dla mnie kiepski. W lutym położył mnie krztusiec - masakra, myślałam że umrę. A w czerwcu miałam planowany zabieg na żylaki na obie nogi, więc zwolnienia uzbierało się ponad 100dni. Oczywiście obniżyli mi ocenę tak strasznie, że ominą mnie wszystkie podwyżki, dodatki itp. No i się wkurzyłam, bo oceniając całokształt nie było aż tak źle. No i będę walczyć. Niestety dziś kierownik nie miał czasu, ale w poniedziałek nie odpuszczę!
Na dodatek trzy dni temu poszła @ a dzisiaj znowu plamienia... Ja już zaczynam wątpić, że kiedykolwiek się uda. Nic z tego nie będzie :(
Kochana walcz o swoje :* trymam za Ciebie kciuki!

Do góry