reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja jeszcze jestem na polu bitwy :) Ale powiem Wam, że właśnie jakoś dziwnie się czuję... Tak jakby pełno... (ale nie na dwójkę tak jak to ślicznie opisała koleżanka :D ) Chociaż wątpię, bo to tsh mnie dobiło ostatnio. A może nerwy... Wiecie co, chyba muszę się tu Wam wypisać... Możecie się śmiać, ale może trochę mi ulży... Mój tato dzisiaj pierwszy raz leci samolotem. I to do Islandii. Oczywiście do pracy. I strasznie się o niego martwię, bo będzie tam aż do Wielkanocy. A wiecie co jest najgorsze? Że siedzę w tej Niemcowni i nie mogę finansowo pomóc rodzicom. Wiecie, w mojej okolicy krucho z pracą, więc poleciał tam. A mnie boli najbardziej to, że "na starość" musi tak daleko za chlebem jechać. Jestem i ja i mój brat, ale ciężko nam finansowo im pomóc...
Wiadomo, ze kazdy chce pomoc. Widac, ze bardzo kochasz tate. Takie wstretne czasy. Pamietam jak moi rodzice ciezko pracowali zebym poszla na studia do Warszawy. Studiowalam 5 lat w trybie dziennym, lecz po pierwszym roku juz poszlam do pracy zeby ich odciazyc. Dalam rade. Teraz w kwestii finanowej jesli cos sie zdarzy moge im pomoc i czuje wtedy radosc, ze moge im sie odwdzieczyc. Jednak pieniadze to nie wszystko. Liczy sie milosc i szacunek oraz to ze rodzice moga na nas polegac.

@cheebay już niedługo pewno wstajesz... Jak Twoje plamienia, jednorazowy incydent?

Dziekuje Kochanie, tak wlasnie wstałam, jak sie podtarlam to jeszcze taka śladowa ilość została na papierze ale co koszmary dzis mialam to moje[emoji849]
Myśle ze zadzwonię do office i zostawię wiadomość dla lekarki, pewnie oddzwoni i powie czy mam receptę w aptece gotowa na coś czy sie nie martwić.
Ona sama na I wizycie mi mówiła ze plamienia mogą wystąpić byle nie żywa krew.
A moje sny to były strasznie czerwone dzis[emoji17]

Siwa, Pyzunia, M2M, po cichu gratuluje i trzymam mocno kciuki!!! Mam nadzieje ze wszystkie traficie na wrzesniowki[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dzisiaj fatalny dzień. Istny piątek trzynastego...
W pracy oceny roczne. Niestety rok był dla mnie kiepski. W lutym położył mnie krztusiec - masakra, myślałam że umrę. A w czerwcu miałam planowany zabieg na żylaki na obie nogi, więc zwolnienia uzbierało się ponad 100dni. Oczywiście obniżyli mi ocenę tak strasznie, że ominą mnie wszystkie podwyżki, dodatki itp. No i się wkurzyłam, bo oceniając całokształt nie było aż tak źle. No i będę walczyć. Niestety dziś kierownik nie miał czasu, ale w poniedziałek nie odpuszczę!
Na dodatek trzy dni temu poszła @ a dzisiaj znowu plamienia... Ja już zaczynam wątpić, że kiedykolwiek się uda. Nic z tego nie będzie :(
Jesteś dzielna kobieta poradzisz sobie ze wszystkim [emoji14]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny ale załamałam się będę ryczeć z kilka dni znając życie,

Przeplacz swoje będzie Ci lepiej. Tylko nie zalamuj się, trzeba walczyć dalej.
Tule Cię mocno!

Dziekuje Kochanie, tak wlasnie wstałam, jak sie podtarlam to jeszcze taka śladowa ilość została na papierze ale co koszmary dzis mialam to moje[emoji849]
Myśle ze zadzwonię do office i zostawię wiadomość dla lekarki, pewnie oddzwoni i powie czy mam receptę w aptece gotowa na coś czy sie nie martwić.
Ona sama na I wizycie mi mówiła ze plamienia mogą wystąpić byle nie żywa krew.
A moje sny to były strasznie czerwone dzis[emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

będzie dobrze rybko , to tylko plamienia. Fasolka jest, serducho bije to najważniejsze [emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrawiamy cioteczki :*
20170113-105139.jpg

reklama
Do góry