reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Martaldz u mnie jest wyczuwalna bardzo tzn . mogę ją bezproblemu dosięgnąć, jest zamknięta i średnio twarda
Dziękuję, ale to chyba faktycznie u każdej inaczej. Nie będę się nakręcać. Uparcie wmawiam sobie, że ten pęcherzyk pękł, no ale nadzieja matka głupich haha więc, a nóż...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje wszystkich pozytywnych testów!! [emoji173]️
Spark, wstałam o 7, czytam twojego posta i myśle hmm otworzyć? Mleko i sok sie odkręca i myśle dalej a porem strzeliłam się w łeb i mowię kurde! Drzwi! [emoji23][emoji23] ale faktycznie można dać się wkręcić.. ehhh szkoda, że musicie ten cykl odpuścić [emoji27]
Ja wlasnie wróciłam z cukierni bo popołudniu mamy gości, a teraz zabieram się za ogarniania mieszkania bo o 15 dodatkowo odwiedzi nas ksiądz z kolęda [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To pomodl się o nas wszystkie i o rozgrzeszenie poproś [emoji14]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

no zupka zrobiona, ciasto na naleśniki też tylko teraz czekam na wygłodniałe dzieci bo zaraz maja wrócić ze szkoły:D
dziewczyny dziś mam 7 dc i kłuje mnie coś jajnik i mrowią sutki.myślicie że mogę mieć wcześniej owulacje?tzn na dniach?
mój mąż kiedyś też podobnie postępował jakiś czas temu.od kilku miesięcy zaczął sam robić zakupy bo mu kazałam żeby się przekonał i zobaczył ile kasy idzie na to wszystko.dał sobie spokój.od jakiegoś czasu jest kochany.uwielbiam go a jesteśmy 11 lat po ślubie. Śmieję się jak mu mówię że kocham Go bardziej niż kiedyś ale taka jest właśnie prawda bo nie spodziewałam że można kogoś bardziej pokochać:)
Oj kochana można kochać kogoś bardziej. Ja jestem 7 lat razem i z dnia na dzień kocham swojego coraz bardziej.. więc coś w tym jest[emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry