reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana jesteś :)
ja po prostu odejście każdej z nas odczuwam jak osobistą stratę - taka jestem głupia...
dla mnie jesteście mi bliższe niż moja siostra, z którą mam kontakt raz do roku albo i nie...
"na żywo" nie jestem towarzyska, raczej nieufna, trudno nawiązuję bliższe relacje, za to tutaj jakoś ta grupa "chwyciła"... zwłaszcza mnie... nie czuję się tu oceniana, inna, niepasująca, starsza, młodsza... za stara, za młoda... mogę być sobą i czuję się akceptowana...

reklama
Wiedziałam,że tylko sobie humor popsuje... :( Jedna krecha jak nic!!!!!!!
Luz, @ nie ma - jest nadzieja, chociaż spadła do 10%
Ale z całego serca życzę żeby wam się udało!!! :)

Szkoda [emoji27]

StorAnia, proszę odkręcić to usuwanie konta albo szybko zakładaj nowe ! Nie ma mowy o zostawianiu nas ! [emoji11]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obys 17 zobaczyła 2 kreseczki ✊✊✊

Dziękuję Ci bardzo :* ale to nie mój cykl zdecydowanie. Walczymy dalej :)

ja po prostu odejście każdej z nas odczuwam jak osobistą stratę - taka jestem głupia...
dla mnie jesteście mi bliższe niż moja siostra, z którą mam kontakt raz do roku albo i nie...
"na żywo" nie jestem towarzyska, raczej nieufna, trudno nawiązuję bliższe relacje, za to tutaj jakoś ta grupa "chwyciła"... zwłaszcza mnie... nie czuję się tu oceniana, inna, niepasująca, starsza, młodsza... za stara, za młoda... mogę być sobą i czuję się akceptowana...

Magoo wspaniała z Ciebie osoba :) <tuli> przyznam szczerze, że ja z moją siostrą też nie mam dobrego kontaktu. Jest ode mnie 11 lat starsza, ale biorąc pod uwagę że mam koleżanki w jej wieku z którymi się dobrze dogaduję, to to nie powinna być przeszkoda. Mieszkamy blisko siebie, ale od ślubu może raz przyjechała do nas jak ją zaprosiliśmy, tak to zawsze nie ma czasu... Dzwoni do mnie tylko wtedy kiedy trzeba kupić jej córce prezent na jakąś okazję (jestem chrzestną). Tak to nie ma szans... Jak spotykamy się u rodziców, to oboje z mężem wszystko krytykują co robimy: że takie wakacje na jakie jeździmy są beee... bo ich sposób podróżowania jest lepszy; że nam się powodzi bo mamy takie i takie ciuchy; jak kupiliśmy samochód, to był beee bo diesel i zobaczymy jaki jest głośny... jak wyremontowaliśmy mieszkanie, to też widocznie za dużo mamy kasy... A w ogóle to my nic nie wiemy i zobaczymy, że wszystko się skończy jak tylko będziemy mieć dziecko. Tak jakby wtedy życie i przyjemności się kończyły. Mój M mówi, że oni są po prostu zazdrośni o cokolwiek...

reklama
Do góry