reklama
S
StorAnia
Gość
Magoo, wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim? Że ja miałam ogromne zaufanie do mojej ginekolog. Leczy moją córkę od 7 lat. A mnie wyrządziła krzywdę, po czym po wyniku usg, dostałam komentarz " proszę postępować zgodnie z ustaleniami z wizyty" . Czyli co? Iść do kliniki leczenia bezpłodności, ok. A co z torbielami które mogą rozpieprzyć mi jajnik? Oj, bardzo się zawiodłamOj rób, nie pękaj! Najwyżej będzie jedna kreska i kolejny cykl... Wiem, łatwo się mówi... z jednej strony namawiamy bo czekamy na pozytyw, a z drugiej boimy się negatywu tak samo jak Ty... ja też bym robiła - najgorszy dla mnie jest zaskok jak @ przyjdzie zanim zrobię test i wtedy dopiero jest rozpacz - bo to jest zupełnie ostateczne... a tak - oswajam się z myślą, że jednak się nie udało, choć całkowicie nie tracę nadziei... wiem, pokrętne, ale na mnie działa lepiej niż taki obuch w postaci @
Ja wiem, że to po prostu troska z Twojej strony - jestem wdzięczna za nią, bo to znaczy, że nie jest Ci obojętne co się ze mną dzieje - i nawzajem... też się trochę boję co z tego wyjdzie - ale mam nadzieję, że nic złego.... moja ginka należy do bardzo ostrożnych, bardzo dbających i mam do niej zaufanie - dlatego jestem gotowa zaryzykować. a jeśli chodzi o Czarną - to powiem szczerze, że czasem jej radykalizm i "niecertolenie się" mi się podoba bo naprawdę niektórzy bywają... cóż, lekko nie na miejscu... ale rozumiem, że nie każdemu i nie zawsze będzie to odpowiadać... mi też pewnie zrobiłoby się przykro, gdybym ostrzegała przed czymś z troski, sama ponosząc konsekwencje czyjegoś braku dbałości a ktoś by mi tak dowalił... dlatego nie dziwię się, że Cię to ruszyło. nie tłumaczę Czarnej... po prostu chciałabym ,żeby na naszym forum każdy mógł czuć się swobodnie - ale pod warunkiem, że szanuje innych... i tego chyba w poście Czarnej zabrakło
Sorki za mocne słowa
Paraplu
Fanka BB :)
7dpoJa też mam takie przeczucie ze to nie w tym cyklu... No cóż będą następne
Paraplu który dzień cyklu Masz bo mi wypadło z głowy?
Musisz wejsc na jej konto i tam powinna byc w ustawieniach opcja ignoruj/zablokuj.A jak to zrobić? Jak na razie poprosiłam o likwidację mojego konta. Już nie mam siły na takie akcje. Przepraszam wszystkie dziewczyny, które były dla mnie wsparciem, ale niedługo zniknę
Bedziesz mogla nadal spokojnie tutaj siedziec a ona nie bedzie widziec Ciebie a Ty jej
Nie musisz od nas znikac przez jakiegos wrednego babsztyla. Uwierz, nie uwziela sie na Ciebie, babsko bez skrupulow dowala kazdemu kto jej sie nawinie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
S
StorAnia
Gość
Kochana jesteśNo tego to się nawet nie waż robić - przecież będziemy się martwić!!!
Nie wiem, jak to z Wami jest, ale ja się bardzo łatwo przywiązuję do ludzi... i potem martwię się o nich, choć oni pewnie mają to w d...
Często myślę o dziewczynach, które były tu na początku i zniknęły z różnych powodów... Mamuniol, Fabimama... chciałabym wiedzieć, czy u nich wszystko ok, jak sobie radzą... Queen_b... czasem się odzywa, ale też niewiele...
campari0202
O pierwszej ciąży dowiedziałam się w 11 tygodniu....
My też mieliśmy wziąść to na spontana ale znajać mnie długo to nie potrwało [emoji13] seks był spontaniczny i przyjemny ale cała reszta już nie bo zaczęłam spr kalendarze ciazy i nie wychodzi mi to z głowy. Cały czas myślę czy wynik wyjdzie pozytywny czy nie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M2b
Ja 9dpo prawie podobnie @ mam dostać 17.01
magoo
rozumiem Cię w całej rozciągłości...Magoo, wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim? Że ja miałam ogromne zaufanie do mojej ginekolog. Leczy moją córkę od 7 lat. A mnie wyrządziła krzywdę, po czym po wyniku usg, dostałam komentarz " proszę postępować zgodnie z ustaleniami z wizyty" . Czyli co? Iść do kliniki leczenia bezpłodności, ok. A co z torbielami które mogą rozpieprzyć mi jajnik? Oj, bardzo się zawiodłam
Sorki za mocne słowa
Miałam swego czasu poważny problem ortopedyczny... i ortopedę, któremu ufałam. poszłam n operację, ale przed operacją pytałam, czy odstawić tabletki anty, co z paleniem - paliłam dużo... Powiedział, że to nie problem... a miesiąc później okazało się, że mam zakrzepicę, o mało nie zeszłam z tego świata... doszło do zatoru, na szczęście udało się go opanować na czas... Prawdopodobnie pierwotną przyczyną były właśnie tabletki anty, które powinnam była odstawić z miesiąc wcześniej... w połączeniu z paleniem i unieruchomieniem po operacji dały powikłanie, które zagraża życiu i pozostawia skutki na całe życie... bywa.
jednak jeśli chodzi o ginkę to zaryzykuję, bo po prostu nie mam czasu na długie badania, przygotowania i leczenie.. ja już po prostu nie mam nic do stracenia. mam z nią stały kontakt i mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko... a jak nie to będę pluć w brodę tylko sobie - bo to ja ostatecznie podejmuję decyzję, tym bardziej, że jestem świadoma ryzyka.
gabrika
Ja 9dpo prawie podobnie @ mam dostać 17.01
U mnie podobnie! Spodziewana @ 17.01., o ile cykl znowu sie nie wydłużył do 35dc, tak jak to miało miejsce w grudniu.
M2b
Obys 17 zobaczyła 2 kreseczkiU mnie podobnie! Spodziewana @ 17.01., o ile cykl znowu sie nie wydłużył do 35dc, tak jak to miało miejsce w grudniu.
reklama
Wiedziałam,że tylko sobie humor popsuje... Jedna krecha jak nic!!!!!!!natka, natka, natka ))) czekamy!!! Robisz???
Luz, @ nie ma - jest nadzieja, chociaż spadła do 10%
Ale z całego serca życzę żeby wam się udało!!!