S
StorAnia
Gość
A jak to zrobić? Jak na razie poprosiłam o likwidację mojego konta. Już nie mam siły na takie akcje. Przepraszam wszystkie dziewczyny, które były dla mnie wsparciem, ale niedługo zniknę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak to zrobić? Jak na razie poprosiłam o likwidację mojego konta. Już nie mam siły na takie akcje. Przepraszam wszystkie dziewczyny, które były dla mnie wsparciem, ale niedługo zniknę
N o co ty Ania zostań z nami w kupie raźniej!A jak to zrobić? Jak na razie poprosiłam o likwidację mojego konta. Już nie mam siły na takie akcje. Przepraszam wszystkie dziewczyny, które były dla mnie wsparciem, ale niedługo zniknę![]()
A moze jednak? Nie ma co tracić nadzieiJa też mam takie przeczucie ze to nie w tym cyklu... No cóż będą następne
Paraplu który dzień cyklu Masz bo mi wypadło z głowy?
Napisałam pod wpływem emocji i niech tak zostanieN o co ty Ania zostań z nami w kupie raźniej!
Oj rób, nie pękaj! Najwyżej będzie jedna kreska i kolejny cykl... Wiem, łatwo się mówi... z jednej strony namawiamy bo czekamy na pozytyw, a z drugiej boimy się negatywu tak samo jak Ty... ja też bym robiła - najgorszy dla mnie jest zaskok jak @ przyjdzie zanim zrobię test i wtedy dopiero jest rozpacz - bo to jest zupełnie ostateczne... a tak - oswajam się z myślą, że jednak się nie udało, choć całkowicie nie tracę nadziei... wiem, pokrętne, ale na mnie działa lepiej niż taki obuch w postaci @Ja 29dc, test kupiony ale jak narazie boje się go użyc![]()
Ja wiem, że to po prostu troska z Twojej strony - jestem wdzięczna za nią, bo to znaczy, że nie jest Ci obojętne co się ze mną dzieje - i nawzajem... też się trochę boję co z tego wyjdzie - ale mam nadzieję, że nic złego.... moja ginka należy do bardzo ostrożnych, bardzo dbających i mam do niej zaufanie - dlatego jestem gotowa zaryzykować. a jeśli chodzi o Czarną - to powiem szczerze, że czasem jej radykalizm i "niecertolenie się" mi się podoba bo naprawdę niektórzy bywają... cóż, lekko nie na miejscu... ale rozumiem, że nie każdemu i nie zawsze będzie to odpowiadać... mi też pewnie zrobiłoby się przykro, gdybym ostrzegała przed czymś z troski, sama ponosząc konsekwencje czyjegoś braku dbałości a ktoś by mi tak dowalił... dlatego nie dziwię się, że Cię to ruszyło. nie tłumaczę Czarnej... po prostu chciałabym ,żeby na naszym forum każdy mógł czuć się swobodnie - ale pod warunkiem, że szanuje innych... i tego chyba w poście Czarnej zabrakłoBoże, mam nadzieję że nie pogorszyłam Twojego złego nastroju rano. Nie o to mi chodziło
Jak dla mnie jest podłą babą. A pisząc o clo, wcale nie miałam na myśli tego, żeby Cię wystraszyć, tylko ostrzec. Pisałam na swoim przykładzie. Nie kłamałam. Wiem, że bez monitoringu nie podejmę się już żadnych stymulacji. Ale to ja, a Ty zrobisz jak uważaszSzkoda mi czasu na leczenie
tyle
![]()
Kochana nie tracę nadziei bo póki nie ma @ jest taka możliwość tylko po prostu nie czuje się w ciążyA moze jednak? Nie ma co tracić nadziei![]()
Przycisk ignoruj załatwi sprawęNapisałam pod wpływem emocji i niech tak zostanienie chce się denerwować kiedy znowu napadnie na mnie ta dziwna osoba.
Nie panuje wtedy nad sobą. Nerwus nadpobudliwus, taki ze mnie gatunek![]()
No tego to się nawet nie waż robić - przecież będziemy się martwić!!!A jak to zrobić? Jak na razie poprosiłam o likwidację mojego konta. Już nie mam siły na takie akcje. Przepraszam wszystkie dziewczyny, które były dla mnie wsparciem, ale niedługo zniknę![]()