reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitii wszystko będzie dobrze :) tylko teraz się martwisz i to nie najlepiej wpływa na Ciebie i fasolinke, wiec może sprawdź gdzieś indziej jeszcze w tym tygodni żebyś się nie zadreczala czarnymi myślami. Głowa do góry ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Na temat lekarzy to lepiej się nie wypowiadać wachowcy po........ :( Mi przy drugiej ciąży dwóch lekarzy wmawiało że dziecko jest małe, że ma rozbieżność miedzy brzuszkiem a głową a z prenatalnego wyszło że jedna nerka nie pracuje..... Finał był taki że Nadia zdrowa a jak powiedziałam lekarzowi że się mylił bo urodziła się 3300 i 58 długa to powiedział że mogła być większa.... paranoja
NIMITII, więc głowa do góry,będzie dobrze :)

No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...

Bardzo Cię proszę uspokoj się, parę głębszych wdechow!
Dopóki fasolka jest to nie ma co wywoływać złych myśli! Wiem, że się boisz i martwisz, rozumiem to doskonale, ale przecież Ty sama dobrze wiesz jak lekarze potrafią się mylić, jakie bzdury gadać, że już nie wspomnę o tym, że ciąża może być trochę młodsza bo np przesunęła się owulacja.
Nimitii będzie dobrze, głowa do góry, dla fasolki, a z tym antybiotykiem to weź ten dla ciężarnych mimo wszystko jeśli już musisz.
Całuję Was (dla mnie nadal jesteście w dwupaku) i tule [emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@nimitii dokładnie jak dziewczyny piszą uspokoj się! Melisy sobie zaparz weź kilka wydechow i spokojnie. Ja sobie chyba nigdy nie zrobię usg przed 6tyg bo można zwariować jak ci ktoś powie, że nic nie widać. Cyc do przodu i na spokojnie! ;)

reklama
Do góry