reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Do mojego mam iść 20.01
Masz możliwość zrobić bete ?
Kochana w kalendarzyku masz 4t6d, to jeszcze bardzo młoda ciąża ...ten lekarz z IP to jakiś konował. U kilku dziewczyn w skończonym 5tc nic na usg nie było widać, ale żaden lekarz Nam nie pokusił się o teorię, że to już koniec...
Zrób betę ..dla siebie bo do wizyty ocipiejesz ...w 4 tc jeszcze nikt zarodka na oczy nie widział ... przełom 4/5 tc się dopiero pęcherzyk żółtkowy pojawia a nie zarodek! To absurd ..

No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
Nimitii nie nakrecaj sie negatywnie daj fasolce chwile na start. Myslisz negatywnie a to najgorsze.Daj szanse Sobie i Fasolce. Dużo odpoczywaj i dobrze odżywiaj.
Jak ja byłam no w prawdzie 11 lat temu na porodowce to była dziewczyna co miała problem bo wolniej sie ciąża rozwijała i lekarze nie wiem czy faktyznie tak jest i czy cos to daje kazali jej jeść dużo chleba ale tego zwykłego.

Maleńka głowa do góry i do przodu. Daj szanse. Nie pisz czarnego scenariusza

Nimiti spokojnie mi w pierwszej ciąży na tym etapie tez nie było widać. Nie którzy lekarze są bezmyslni niedouczeni. Nie daleko mnie w małym mieście są takie przypadki ze na każdym oddziale taka niewiedza ze aż dziwne ze nikt z tym nic nie robi. Zrób bete odpoczywaj,nie zamartwiaj się

No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...

Nieprawda!!
Dla mnie tez dziwny ten zarodek w 4 tygodniu jak ten znawca twierdzi,
Spokojnie, idź zrób betę. Robiłaś wczesniej? Bedziesz miała porównanie? Jak nie to zrób dzis i za dwa dni, zobaczysz jaki jest przyrost.
I głowa do góry kochana nimitii[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych ...może odrobinkę ciut większy apetyt miałam. Śluzu po nim miałam dużo i nie powodował suchoty :)
Ness chodzi o to co wylistowalas nie wiem czy z ulotki czy z neta....

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry