NeSSi
Moderatorka
Kiedy masz iść do lekarza ? Z jakimś lepszym usg ?No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz iść do lekarza ? Z jakimś lepszym usg ?No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
Do mojego mam iść 20.01Kiedy masz iść do lekarza ? Z jakimś lepszym usg ?
Masz możliwość zrobić bete ?Do mojego mam iść 20.01
Nie, musisz z nadzieją poczekać tydzień- dwa, bo może ciąża jest młodsza. U wielu kobiet na tym etapie nic nie widać, dlstego pierwsza wizyta powinna się odbyć nie wcześniej niż po 6tcNo czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
Nimitii nie nakrecaj sie negatywnie daj fasolce chwile na start. Myslisz negatywnie a to najgorsze.Daj szanse Sobie i Fasolce. Dużo odpoczywaj i dobrze odżywiaj.No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
Ness chodzi o to co wylistowalas nie wiem czy z ulotki czy z neta....Ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych ...może odrobinkę ciut większy apetyt miałam. Śluzu po nim miałam dużo i nie powodował suchoty