reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Do mojego mam iść 20.01
Masz możliwość zrobić bete ?
Kochana w kalendarzyku masz 4t6d, to jeszcze bardzo młoda ciąża ...ten lekarz z IP to jakiś konował. U kilku dziewczyn w skończonym 5tc nic na usg nie było widać, ale żaden lekarz Nam nie pokusił się o teorię, że to już koniec...
Zrób betę ..dla siebie bo do wizyty ocipiejesz ...w 4 tc jeszcze nikt zarodka na oczy nie widział ... przełom 4/5 tc się dopiero pęcherzyk żółtkowy pojawia a nie zarodek! To absurd ..

No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
Nimitii nie nakrecaj sie negatywnie daj fasolce chwile na start. Myslisz negatywnie a to najgorsze.Daj szanse Sobie i Fasolce. Dużo odpoczywaj i dobrze odżywiaj.
Jak ja byłam no w prawdzie 11 lat temu na porodowce to była dziewczyna co miała problem bo wolniej sie ciąża rozwijała i lekarze nie wiem czy faktyznie tak jest i czy cos to daje kazali jej jeść dużo chleba ale tego zwykłego.

Maleńka głowa do góry i do przodu. Daj szanse. Nie pisz czarnego scenariusza

Nimiti spokojnie mi w pierwszej ciąży na tym etapie tez nie było widać. Nie którzy lekarze są bezmyslni niedouczeni. Nie daleko mnie w małym mieście są takie przypadki ze na każdym oddziale taka niewiedza ze aż dziwne ze nikt z tym nic nie robi. Zrób bete odpoczywaj,nie zamartwiaj się

No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...

Nieprawda!!
Dla mnie tez dziwny ten zarodek w 4 tygodniu jak ten znawca twierdzi,
Spokojnie, idź zrób betę. Robiłaś wczesniej? Bedziesz miała porównanie? Jak nie to zrób dzis i za dwa dni, zobaczysz jaki jest przyrost.
I głowa do góry kochana nimitii[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych ...może odrobinkę ciut większy apetyt miałam. Śluzu po nim miałam dużo i nie powodował suchoty :)
Ness chodzi o to co wylistowalas nie wiem czy z ulotki czy z neta....

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry