reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I zaczyna się... przeczytaj następny post!!!!
Uwzięłaś się na mnie? Mam dość!
Boli Cię bo dobrze radze staraczka?
Tobie juz więcej niczego nie napisze. Wszystko traktujesz jak atak. Nie potrafisz znieść krytyki ani dobrej rady. Strasznie kluje Cię czyjeś szczęście i sukces.
Nikt jeszcze z zazdrości, miłości nie urodził...

reklama
Dwa kilo kochana to nic :-) :) chociaż ty chudzinki to każdy kilogram widać :)
No u mnie bardzo widać, także wiesz...

qdkkx1hpzei65q7s.png

hej u nas nocka fajna, kokon zdal egzamin, maly sie nie nie wybudzal na grandzenie, tylko na cyca i szedl spac dalej takze jestem wyspana i wypoczeta :) on chyba tez, choc oczywiscie teraz jest po cycu i spi :D jem amciu i ide po herbatke ;)
u nas tak napadalo sniegu, ze hej, cala noc sypalo!!! jest bialo, ale temp na plusie wiec....

No ja podbrzusze czuje już trzeci dzień... takie lekkie pobolewanie a dodam że ja żadnych objawów @ nigdy nie mam przychodzi nie zapowiedziana.... :) A Ja wręcz przeciwnie śluzy dośc troche, taka mokra jestem że tak to ujmę..... a przedwczoraj tak mnie coś w poch..... zakuło że aż mnie w pół zgieło.....

Nimitii, nie przejmuj się ginem, dziewczyny mają rację, skoro cokolwiek u Ciebie znalazł, to znaczy, że jest dobrze ,na tym etapie u większości kobiet nic. Ie widać, dlatego najlepiej iść do gina najwcześniej w 6 tygodniu, wtedy ma się pewność. Jak się będziesz teraz stresować, to nic dobrego z tego nie będzie. Głowa do góry i zrób betę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Boli Cię bo dobrze radze staraczka?
Tobie juz więcej niczego nie napisze. Wszystko traktujesz jak atak. Nie potrafisz znieść krytyki ani dobrej rady. Strasznie kluje Cię czyjeś szczęście i sukces.
Nikt jeszcze z zazdrości, miłości nie urodził...
Przeczytaj mój następny post do Nimitii. Zresztą, nie interesuje mnie to co masz mi do powiedzenia. Przepraszam, ale to nie mój poziom :)

No ja podbrzusze czuje już trzeci dzień... takie lekkie pobolewanie a dodam że ja żadnych objawów @ nigdy nie mam przychodzi nie zapowiedziana.... :) A Ja wręcz przeciwnie śluzy dośc troche, taka mokra jestem że tak to ujmę..... a przedwczoraj tak mnie coś w poch..... zakuło że aż mnie w pół zgieło.....
Ja oprócz tego, że cmi mnie podbrzusze w sumie od owulacji i co jakiś czas czuje któryś jajnik, ale raczej lewy to nic więcej. Ani widu, ani słychu. Ja też nie mam objawów @ więc trudno stwierdzić co i jak.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry