NeSSi
Moderatorka
Nie rozumiem ... sprecyzuj proszę ...Ness chodzi o to co wylistowalas nie wiem czy z ulotki czy z neta....
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie rozumiem ... sprecyzuj proszę ...Ness chodzi o to co wylistowalas nie wiem czy z ulotki czy z neta....
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dziękuję za odpowiedź. To był Twoj pierwszy cykl z clo? Jak staranka były? Co 2 dni czy codziennie? Spróbuję chyba clo w następnym cyklu a jak nie pomoże to dopiero ziolka.Ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych ...może odrobinkę ciut większy apetyt miałam. Śluzu po nim miałam dużo i nie powodował suchoty
Wcale nie musisz! Ten lekarz to konowal i tyle. Niepotrzebnie stres Ci robi. Będzie wszystko dobrze [emoji173]No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
Tak pierwszy 1 tab. od 5dc przez 5 dni. Starania średnio co 2 dni ...ginekolog zaznaczyła, że przy braku badania nasionek lepiej dla nich jak co 2 dni będzie zbliżenieDziękuję za odpowiedź. To był Twoj pierwszy cykl z clo? Jak staranka były? Co 2 dni czy codziennie? Spróbuję chyba clo w następnym cyklu a jak nie pomoże to dopiero ziolka.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ulotkę ale nie chcę jej czytać bo jeszcze zrezygnuję [emoji23] mi lekarz też zalecił 1 tabletka przez 5 dni od 5 dc.Tak pierwszy 1 tab. od 5dc przez 5 dni. Starania średnio co 2 dni ...ginekolog zaznaczyła, że przy braku badania nasionek lepiej dla nich jak co 2 dni będzie zbliżenie
Tu ulotka clo, gdybyście nie miały odnośnie skutków:
http://www.egis.pl/24/nasze-leki/10/clostibegyt-clomifeni-citras
Nimitii nie!!!!Byłam na porodówce w związku z tą chorobą. Chyba znowu nic z tego (( jest tak samo jak w poprzedniej ciąży. Powinnam być dzisiaj w 5 tc a jestem według usg w 4 tc. Na początku nawet nie umiał znaleźć zarodka dopiero potem znalazł.
Chyba nie jest mi dane być mamą. Moge iść normalnie do lekarza po antybiotyk.
A może się utrzyma...No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...
Nimitii nie!!!!
Ness zanim zaczęłas brać wrzucalas na bb ... m.in. oczy itd.Nie rozumiem ... sprecyzuj proszę ...