reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha jak szynka wedzonka [emoji23]

A widzisz, tez mialam bardzo czesto infekcje. Uspokoilo sie jak wszystkie majciochy zmienilam na bawelniane i jak zamias golic to zaczelam strzyc trawniczek [emoji23]

Czyscirowy....leze i kwicze [emoji23][emoji173]️
Ogolnie nie czaje jak w nich komus jest wygodnie [emoji848] ja mam chyba za delikatne kakaowe oczko [emoji23] bo jak kiedys zalozylam to czulam, ze mnie podlaznily. Nie posiadam ani jednej pary czyscirowow [emoji12]

Kurcze zamiast na pierwsza randke na kawe to do lozka moglam od razu zaciagnac K. Glupia, powinnam wiedziec, ze najlepiej tak zachodzi sie w ciaze. Teraz to juz po ptokach ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co mówiła moja ginka 20 lat temu ;) to wiele infekcji jest właśnie dzięki czyścirowom ;)

Heh no to nie źle się zaczyna [emoji6] jak w nocy pod świadomie budze się z mdłościami.
Kiedy zalecacie mi zrobienie testu? Z dniem planowanej @? 24 stycznia? Czy jednak z tym poczekać dłużej?

Heh no to nie źle się zaczyna [emoji6] jak w nocy pod świadomie budze się z mdłościami.
Kiedy zalecacie mi zrobienie testu? Z dniem planowanej @? 24 stycznia? Czy jednak z tym poczekać dłużej?

Ja zrobiłam dzien przed i wyszedł bladzioch[emoji846]

To u mnie[emoji23][emoji23][emoji23]
aeeac3bc4d476df3e1b43bca7ec29729.jpg

A to autostrada stanowa na ktora zeszla lawina wczoraj[emoji16]
050009581aceba932b9cb3fdcfc8238f.jpg

Welcome to my world[emoji41][emoji12]

I pomyśleć, że ja tu na zimę w PL biadolę :D

Byłam na porodówce w związku z tą chorobą. Chyba znowu nic z tego :((( jest tak samo jak w poprzedniej ciąży. Powinnam być dzisiaj w 5 tc a jestem według usg w 4 tc. Na początku nawet nie umiał znaleźć zarodka dopiero potem znalazł.
Chyba nie jest mi dane być mamą. Moge iść normalnie do lekarza po antybiotyk.

Byłam na porodówce w związku z tą chorobą. Chyba znowu nic z tego :((( jest tak samo jak w poprzedniej ciąży. Powinnam być dzisiaj w 5 tc a jestem według usg w 4 tc. Na początku nawet nie umiał znaleźć zarodka dopiero potem znalazł.
Chyba nie jest mi dane być mamą. Moge iść normalnie do lekarza po antybiotyk.
Kochana ja w 5tc zarodka jeszcze nie miałam .. jeśli jest zarodek to ciąża jest starsza ...
W 4tc nie m nawet pęcherzyka żółtkowego a co dopiero zarodek...

reklama
Hej dziewczyny troche mnie nie bylo ale mam nawal pracy i do domu przychodze spac. Dzis 24 dzien cyklu zero jakich kolwiek symptomow ciazowych wiec nici z tego . Wczoraj napisalam do siostr o pasek św. Dominika prosily o adres wiec pewnie wyslaly. Zawsze pod koniec cyklu lapie mnie straszny dol i nichec do wszystkiego ciekawe ile bedzie mi pisane czekac na cud. Uciekam do pracy milego dnia obfitujacego w 2 kreseczki

Do góry