reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha jak szynka wedzonka [emoji23]

A widzisz, tez mialam bardzo czesto infekcje. Uspokoilo sie jak wszystkie majciochy zmienilam na bawelniane i jak zamias golic to zaczelam strzyc trawniczek [emoji23]

Czyscirowy....leze i kwicze [emoji23][emoji173]️
Ogolnie nie czaje jak w nich komus jest wygodnie [emoji848] ja mam chyba za delikatne kakaowe oczko [emoji23] bo jak kiedys zalozylam to czulam, ze mnie podlaznily. Nie posiadam ani jednej pary czyscirowow [emoji12]

Kurcze zamiast na pierwsza randke na kawe to do lozka moglam od razu zaciagnac K. Glupia, powinnam wiedziec, ze najlepiej tak zachodzi sie w ciaze. Teraz to juz po ptokach ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co mówiła moja ginka 20 lat temu ;) to wiele infekcji jest właśnie dzięki czyścirowom ;)

Heh no to nie źle się zaczyna [emoji6] jak w nocy pod świadomie budze się z mdłościami.
Kiedy zalecacie mi zrobienie testu? Z dniem planowanej @? 24 stycznia? Czy jednak z tym poczekać dłużej?

Heh no to nie źle się zaczyna [emoji6] jak w nocy pod świadomie budze się z mdłościami.
Kiedy zalecacie mi zrobienie testu? Z dniem planowanej @? 24 stycznia? Czy jednak z tym poczekać dłużej?

Ja zrobiłam dzien przed i wyszedł bladzioch[emoji846]

To u mnie[emoji23][emoji23][emoji23]
aeeac3bc4d476df3e1b43bca7ec29729.jpg

A to autostrada stanowa na ktora zeszla lawina wczoraj[emoji16]
050009581aceba932b9cb3fdcfc8238f.jpg

Welcome to my world[emoji41][emoji12]

I pomyśleć, że ja tu na zimę w PL biadolę :D

Byłam na porodówce w związku z tą chorobą. Chyba znowu nic z tego :((( jest tak samo jak w poprzedniej ciąży. Powinnam być dzisiaj w 5 tc a jestem według usg w 4 tc. Na początku nawet nie umiał znaleźć zarodka dopiero potem znalazł.
Chyba nie jest mi dane być mamą. Moge iść normalnie do lekarza po antybiotyk.

Byłam na porodówce w związku z tą chorobą. Chyba znowu nic z tego :((( jest tak samo jak w poprzedniej ciąży. Powinnam być dzisiaj w 5 tc a jestem według usg w 4 tc. Na początku nawet nie umiał znaleźć zarodka dopiero potem znalazł.
Chyba nie jest mi dane być mamą. Moge iść normalnie do lekarza po antybiotyk.
Kochana ja w 5tc zarodka jeszcze nie miałam .. jeśli jest zarodek to ciąża jest starsza ...
W 4tc nie m nawet pęcherzyka żółtkowego a co dopiero zarodek...

reklama
Hej dziewczyny troche mnie nie bylo ale mam nawal pracy i do domu przychodze spac. Dzis 24 dzien cyklu zero jakich kolwiek symptomow ciazowych wiec nici z tego . Wczoraj napisalam do siostr o pasek św. Dominika prosily o adres wiec pewnie wyslaly. Zawsze pod koniec cyklu lapie mnie straszny dol i nichec do wszystkiego ciekawe ile bedzie mi pisane czekac na cud. Uciekam do pracy milego dnia obfitujacego w 2 kreseczki

Do góry