reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha przykro mi :((

U nas syn ma na imię Alexander (ale mówimy Alex) dla drugiego synka Max a mąż imię wybrał Iga.

magoo co za pech :(

Ja dalej mega chora leżę w łóżku powiedziałam szefowej ze MUSZE zostać w domu i koniec. Dopiero po wizycie jej powiem. Jutro chyba pójdę na betę sama nie wiem. Ale czuje się fatalnie pije syrop z cebuli miodu cytryny i czosnku. Ehh musiało teraz mnie dopaść tak mnie to martwi :(((

A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 :( Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...

Czy w 23dc powinnam mieć już jakieś objawy? To około tydzień po owu.

Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... :( też tak macie?

Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?
Mam to samo [emoji3] to normalne. Mam 4 cykl starań a co miesiąc prawie wymiotuje[emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha przykro mi :((

U nas syn ma na imię Alexander (ale mówimy Alex) dla drugiego synka Max a mąż imię wybrał Iga.

magoo co za pech :(

Ja dalej mega chora leżę w łóżku powiedziałam szefowej ze MUSZE zostać w domu i koniec. Dopiero po wizycie jej powiem. Jutro chyba pójdę na betę sama nie wiem. Ale czuje się fatalnie pije syrop z cebuli miodu cytryny i czosnku. Ehh musiało teraz mnie dopaść tak mnie to martwi :(((
Zdrówka życzę.

Dziewczyny dziś 15 DC boli mnie brzuch jak na @ i pojawily się brązowe plemienia nigdy tego nie miałam czy którąś z was kojarzy co może być

Czasem w okresie około owulacyjnym pojawia sie takie plamienie :-)
Ja chyba bym sie cieszyła bo bym wiedziała, ze trzeba działać :-)

My mieliśmy ambicje, że weźmiemy na 20 lat, ale kwota raty mi ją zweryfikowała i wzięliśmy na 25, także 25 przed nami...

qdkkx1hpzei65q7s.png

No to i ja sie przyznam ;-) tez wziął moj mąż jeszcze przed ślubem na 20 lat zostało 18, ale wcześniej chcemy go spłacić - chociaż po trochu.

Magoo, a mnie jeszcze spróbujesz opisać? :)

Nie, owu to dzien 0, a 1 dpo to zgodnie z nazwa to pierwszy Dzień Po Owulacji :)
Zreszta to widać na wykresie ovufriend

To ja wlasnie nie miałam jaka bakteria tylko ogólna kategoria "bakterie", "grzyby", "leukocyty" i cos tam jeszcze. I laboratorium na miejscu w 5 minut to badanie robiło podczas jeszcze wizyty.

Ano, ale jak sie chce mieszkać na swoim to nie ma wyjscia :) dla mnie to norma, wszyscy wkoło maja kredyty na 30-35 lat. Wole płacić kredyt za swoje niz za wynajem obcej osobie.
Zawsze jakby co to mogę mieszkanie sprzedać

Wow, skąd wy macie te wszystkie domy i mieszkania bez kredytów? :) fajnie macie :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Haha no coz, ja jestem jedyna corka tsty (4 dzieckiem mamy), a tata wybudowal dom. Duzy i piekny, podpiwniczony, z mozliwoscia dobudowania pietra/poddasza no ale dla K tam nie ma pracy a za cos rodzine i ten dom utrzymac trzeba.
Mieszka tam moja mama ale wlascicielka jestem ja.

K ma mieszkanie (dom rodzinny) ktore kupili i splacili rodzice. Tez malutka miescinka gdzie pracy dla K nie ma. Bracia maja juz swoje domy (sa prawie 20 lat starsi od K) mieszkanie zostalo przepisane na K a mieszka w nim tata K.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 :( Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...

Czy w 23dc powinnam mieć już jakieś objawy? To około tydzień po owu.

Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... :( też tak macie?

Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?

Niestety czulam sie tak z 3cykle starań :-( przede mną 4 lada dzień i powiedziałam juz sobie żadnych testów, temperatur - wrzucam na looz :-)

reklama
Magoo, a mnie jeszcze spróbujesz opisać? :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
hej, to tylko taka zabawa, ale co tam... Ciebie akurat wyobrażam sobie jako ciemną blondynkę, dość okrągłą, taką "zażywną" - nie wiem czy znacie takie określenie - energiczna osoba, która wszystko robi z rozmachem, bez wielkich debat...

Do góry