reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha przykro mi :((

U nas syn ma na imię Alexander (ale mówimy Alex) dla drugiego synka Max a mąż imię wybrał Iga.

magoo co za pech :(

Ja dalej mega chora leżę w łóżku powiedziałam szefowej ze MUSZE zostać w domu i koniec. Dopiero po wizycie jej powiem. Jutro chyba pójdę na betę sama nie wiem. Ale czuje się fatalnie pije syrop z cebuli miodu cytryny i czosnku. Ehh musiało teraz mnie dopaść tak mnie to martwi :(((

A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 :( Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...

Czy w 23dc powinnam mieć już jakieś objawy? To około tydzień po owu.

Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... :( też tak macie?

Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?
Mam to samo [emoji3] to normalne. Mam 4 cykl starań a co miesiąc prawie wymiotuje[emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha przykro mi :((

U nas syn ma na imię Alexander (ale mówimy Alex) dla drugiego synka Max a mąż imię wybrał Iga.

magoo co za pech :(

Ja dalej mega chora leżę w łóżku powiedziałam szefowej ze MUSZE zostać w domu i koniec. Dopiero po wizycie jej powiem. Jutro chyba pójdę na betę sama nie wiem. Ale czuje się fatalnie pije syrop z cebuli miodu cytryny i czosnku. Ehh musiało teraz mnie dopaść tak mnie to martwi :(((
Zdrówka życzę.

Dziewczyny dziś 15 DC boli mnie brzuch jak na @ i pojawily się brązowe plemienia nigdy tego nie miałam czy którąś z was kojarzy co może być

Czasem w okresie około owulacyjnym pojawia sie takie plamienie :-)
Ja chyba bym sie cieszyła bo bym wiedziała, ze trzeba działać :-)

My mieliśmy ambicje, że weźmiemy na 20 lat, ale kwota raty mi ją zweryfikowała i wzięliśmy na 25, także 25 przed nami...

qdkkx1hpzei65q7s.png

No to i ja sie przyznam ;-) tez wziął moj mąż jeszcze przed ślubem na 20 lat zostało 18, ale wcześniej chcemy go spłacić - chociaż po trochu.

Magoo, a mnie jeszcze spróbujesz opisać? :)

Nie, owu to dzien 0, a 1 dpo to zgodnie z nazwa to pierwszy Dzień Po Owulacji :)
Zreszta to widać na wykresie ovufriend

To ja wlasnie nie miałam jaka bakteria tylko ogólna kategoria "bakterie", "grzyby", "leukocyty" i cos tam jeszcze. I laboratorium na miejscu w 5 minut to badanie robiło podczas jeszcze wizyty.

Ano, ale jak sie chce mieszkać na swoim to nie ma wyjscia :) dla mnie to norma, wszyscy wkoło maja kredyty na 30-35 lat. Wole płacić kredyt za swoje niz za wynajem obcej osobie.
Zawsze jakby co to mogę mieszkanie sprzedać

Wow, skąd wy macie te wszystkie domy i mieszkania bez kredytów? :) fajnie macie :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Haha no coz, ja jestem jedyna corka tsty (4 dzieckiem mamy), a tata wybudowal dom. Duzy i piekny, podpiwniczony, z mozliwoscia dobudowania pietra/poddasza no ale dla K tam nie ma pracy a za cos rodzine i ten dom utrzymac trzeba.
Mieszka tam moja mama ale wlascicielka jestem ja.

K ma mieszkanie (dom rodzinny) ktore kupili i splacili rodzice. Tez malutka miescinka gdzie pracy dla K nie ma. Bracia maja juz swoje domy (sa prawie 20 lat starsi od K) mieszkanie zostalo przepisane na K a mieszka w nim tata K.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 :( Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...

Czy w 23dc powinnam mieć już jakieś objawy? To około tydzień po owu.

Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... :( też tak macie?

Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?

Niestety czulam sie tak z 3cykle starań :-( przede mną 4 lada dzień i powiedziałam juz sobie żadnych testów, temperatur - wrzucam na looz :-)

reklama
Magoo, a mnie jeszcze spróbujesz opisać? :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
hej, to tylko taka zabawa, ale co tam... Ciebie akurat wyobrażam sobie jako ciemną blondynkę, dość okrągłą, taką "zażywną" - nie wiem czy znacie takie określenie - energiczna osoba, która wszystko robi z rozmachem, bez wielkich debat...

Do góry