reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czasem w okresie około owulacyjnym pojawia sie takie plamienie :-)
Ja chyba bym sie cieszyła bo bym wiedziała, ze trzeba działać :-)
Ja miałam już drugi raz w tym cyklu i też się cieszyłam, a teraz @ się spóźnia, więc to chyba nie owu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny, jak to ostatnio któraś z Was określiła, to nasze głowy są co miesiąc w ciąży :p moja też jest mimo, że test pokazuje negatyw :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny, jak to ostatnio któraś z Was określiła, to nasze głowy są co miesiąc w ciąży :p moja też jest mimo, że test pokazuje negatyw :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ha! Moja wyprodukowała taki nawet prawie pozytyw! To dopiero jest siła umysłu. To jest Moc!!!
Durne my, ale to tylko mówi o tym, jak bardzo nam zależy... tęsknota ma większą siłę niż się czasem wydaje...

Tak odnosnie kredytow to z doswiadczenia sprzedawcy moge wam powiedziec ze taki kredyt na 20 lat lub wiecej nie musi byc taki straszny. Oczywiscie wszystko zalezy jaka wam dadza oferte bo koszty mozna znacznie obnizyc i rate ustalic niewielka... ja osobiscie tez bede zmuszona wziasc kredyt bo nasze oszczednosci topnieja wraz ze wzrostem domu :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ha! Moja wyprodukowała taki nawet prawie pozytyw! To dopiero jest siła umysłu. To jest Moc!!!
Durne my, ale to tylko mówi o tym, jak bardzo nam zależy... tęsknota ma większą siłę niż się czasem wydaje...
Ehhh, tak to jest z nami babami. Mi się raz na jakiś czas włączyła faza na dzieci, ale po jakimś czasie przechodziło, teraz jak mi się we wrześniu zaczęło i nie przeszło to uznałam, że to znak, że to już czas, ale czy to będzie takie łatwe?

qdkkx1hpzei65q7s.png

hej, to tylko taka zabawa, ale co tam... Ciebie akurat wyobrażam sobie jako ciemną blondynkę, dość okrągłą, taką "zażywną" - nie wiem czy znacie takie określenie - energiczna osoba, która wszystko robi z rozmachem, bez wielkich debat...
To i mnie opisz :-) chociaz ja sie akurat malo udzielam wiec moze byc trudno he he

Ehhh, tak to jest z nami babami. Mi się raz na jakiś czas włączyła faza na dzieci, ale po jakimś czasie przechodziło, teraz jak mi się we wrześniu zaczęło i nie przeszło to uznałam, że to znak, że to już czas, ale czy to będzie takie łatwe?

qdkkx1hpzei65q7s.png
No wlasnie, ja tez mam takie fazy i dodatkowo projektuje sobie w glowie cale przyszle zycie i nie moge sie doczekac kiedy sie to spelni. Przez to jeszcze bardziej doluje mnie rzeczywistosc, zwlaszcza praca...

reklama
To i mnie opisz :-) chociaz ja sie akurat malo udzielam wiec moze byc trudno he he

dokładnie - to trudne w przypadku dziewczyn, które mniej piszą albo są od niedawna na forum - jak zauważyłam to więcej było trafionych opisów tych dziewczyn, które są tu często i długo... ale spróbuję - czemu nie, przecież to tylko moje wyobrażenie o Was... Ciebie wyobrażam sobie trochę przekornie jako szczupłą, roześmianą dziewczynę z krótkimi ciemnymi włosami, średniego wzrostu, o dużym zamiłowaniu do nietypowej biżuterii

Do góry