gabrika
Fanka BB :)
A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...
Czy w 23dc powinnam mieć już jakieś objawy? To około tydzień po owu.
Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... też tak macie?
Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?
Czy w 23dc powinnam mieć już jakieś objawy? To około tydzień po owu.
Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... też tak macie?
Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?