reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 :( Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...

Czy w 23dc powinnam mieć już jakieś objawy? To około tydzień po owu.

Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... :( też tak macie?

Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?

reklama
A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 :( Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...

Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... :( też tak macie?

Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?
Każda kobieta która się Stara o dziecko zawsze w "głowie"ma swoje jakieś objawy [emoji57] .. trochę za wcześnie na robienie testów[emoji57] też do niecierpliwych należysz ? Poczekaj do @ będziesz mieć pewność kochana

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

Skoro juz kupilas te testy to moze to dobry znak jakas intuicja czy cos :-) ja dzis stawalam.dwa razy kolo apteki w tym wlasnie celu ale za kazdym razem nie mialam.jakos odwagi kupic wiem.zeby mnie pozniej kusily i tylko bym sie stresowalam wiec spokojnie czekam do terminu tej wrednej@@@@ ktora powinna byc za dwa dni oczywiscie nie jej wyczekuje no ale to moj 1 cs wiec cudow sie nie spodziewam :-D

Każda kobieta która się Stara o dziecko zawsze w "głównie "ma swoje jakieś objawy [emoji57] .. trochę za wcześnie na robienie testów[emoji57] też do niecierpliwych należysz ? Poczekaj do @ będziesz mieć pewność kochana

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, że za wcześnie wiem... Nie mam pojęcia co mi odbiło, że kupiłam te testy już teraz :/

Skoro juz kupilas te testy to moze to dobry znak jakas intuicja czy cos :-) ja dzis stawalam.dwa razy kolo apteki w tym wlasnie celu ale za kazdym razem nie mialam.jakos odwagi kupic wiem.zeby mnie pozniej kusily i tylko bym sie stresowalam wiec spokojnie czekam do terminu tej wrednej@@@@ ktora powinna byc za dwa dni oczywiscie nie jej wyczekuje no ale to moj 1 cs wiec cudow sie nie spodziewam :-D

Ty już przynajmniej masz bardzo blisko do @, a ja jeszcze tydzień!!!

@mfifi04 zdecydowanie należę do tych niecierpliwych, chociaż już wiele razy zdarzyło mi się że jednak ta cierpliwość popłaca... To taki nieujarzmiony element mojego charakteru, nie lubię czekać i już...

A co do jakis urojonych moich objawów to nic szczegolnego jak na 29dc hehe bol piersi przy dotyku i jakies takie tylko dziwne zmeczenie czesto spie no ale w koncu wolne mam od pracy wiec co tu innego robic trzeba odpoczywac i korzystac bo za niedlugo znow pobudki o 4.30 :-)

Ja Ci powiem ze ja zawsze mam mnóstwo objawow ciazy albo raz nie miałam wogole nic żadnych i też sobie wkrecałam ze może to tym razem bo jakoś inaczej.my tak bardzo chcemy ze potrafimy wmówić sobie wszystko.najgorsze że co miesiąc obiecuję sobie ze nie będę się nakrecać,wcześniej testować a i tak to robie.no tak juz mamy...ja tez nimomu nic nie mowie bo niewiem czy ktos wogole potrafi to zrozumiec.wy jedyne chyba:-( :(

gabrika dla mnie to dopiero 1cs wiec moze jeszcze poki co cierpliwosci mi nie brakuje ale pamietam.jak przed pierwsza ciążą testy ciazowe potrafilam zrobic 2 dni po stosunku heheh to dopiero bylo wariactwo nie raz kupowalam po 10 testow a potem ryczalam jak glupia ze tyle kasy ze po co to itd i tak zlecialo 34 cykle nawet nie licze ile w tym czasie wydalam na testy za to ten 34 szczesliwy wynagrodzil mi caly ten stres :happy:

reklama
Do góry