reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 :( Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...

Czy w 23dc powinnam mieć już jakieś objawy? To około tydzień po owu.

Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... :( też tak macie?

Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?

reklama
A tak z innej beczki... pożalę się trochę teraz ja... poszłam do apteki po kremy na moją atopię i nie wiem co mi odbiło, ale przy okazji kupiłam sobie 2 testy... Miały być te najczulsze, a są 25 :( Durna ja nie sprawdziłam i nawet jakby mnie kusiło je zrobić teraz to na milion procentów nic je nie zabarwi...! Nie wiem w sumie po co w ogóle kupowałam te testy skoro i tak za wcześnie na testowanie...

Zaczynam świrować, w pracy prawie nic nie zrobiłam bo czułam się ja jakaś śnięta i cały czas doszukiwałam się jakiś objawów... :( też tak macie?

Chciałabym się wygadać o tym moim przyjaciółką, ale wiem że nie znajdę z nimi wspólnego tematu, a nie chcę też żeby potem za mną łaziły i pytały, czy to już? czy to już?
Każda kobieta która się Stara o dziecko zawsze w "głowie"ma swoje jakieś objawy [emoji57] .. trochę za wcześnie na robienie testów[emoji57] też do niecierpliwych należysz ? Poczekaj do @ będziesz mieć pewność kochana

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

Skoro juz kupilas te testy to moze to dobry znak jakas intuicja czy cos :-) ja dzis stawalam.dwa razy kolo apteki w tym wlasnie celu ale za kazdym razem nie mialam.jakos odwagi kupic wiem.zeby mnie pozniej kusily i tylko bym sie stresowalam wiec spokojnie czekam do terminu tej wrednej@@@@ ktora powinna byc za dwa dni oczywiscie nie jej wyczekuje no ale to moj 1 cs wiec cudow sie nie spodziewam :-D

Każda kobieta która się Stara o dziecko zawsze w "głównie "ma swoje jakieś objawy [emoji57] .. trochę za wcześnie na robienie testów[emoji57] też do niecierpliwych należysz ? Poczekaj do @ będziesz mieć pewność kochana

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, że za wcześnie wiem... Nie mam pojęcia co mi odbiło, że kupiłam te testy już teraz :/

Skoro juz kupilas te testy to moze to dobry znak jakas intuicja czy cos :-) ja dzis stawalam.dwa razy kolo apteki w tym wlasnie celu ale za kazdym razem nie mialam.jakos odwagi kupic wiem.zeby mnie pozniej kusily i tylko bym sie stresowalam wiec spokojnie czekam do terminu tej wrednej@@@@ ktora powinna byc za dwa dni oczywiscie nie jej wyczekuje no ale to moj 1 cs wiec cudow sie nie spodziewam :-D

Ty już przynajmniej masz bardzo blisko do @, a ja jeszcze tydzień!!!

@mfifi04 zdecydowanie należę do tych niecierpliwych, chociaż już wiele razy zdarzyło mi się że jednak ta cierpliwość popłaca... To taki nieujarzmiony element mojego charakteru, nie lubię czekać i już...

A co do jakis urojonych moich objawów to nic szczegolnego jak na 29dc hehe bol piersi przy dotyku i jakies takie tylko dziwne zmeczenie czesto spie no ale w koncu wolne mam od pracy wiec co tu innego robic trzeba odpoczywac i korzystac bo za niedlugo znow pobudki o 4.30 :-)

Ja Ci powiem ze ja zawsze mam mnóstwo objawow ciazy albo raz nie miałam wogole nic żadnych i też sobie wkrecałam ze może to tym razem bo jakoś inaczej.my tak bardzo chcemy ze potrafimy wmówić sobie wszystko.najgorsze że co miesiąc obiecuję sobie ze nie będę się nakrecać,wcześniej testować a i tak to robie.no tak juz mamy...ja tez nimomu nic nie mowie bo niewiem czy ktos wogole potrafi to zrozumiec.wy jedyne chyba:-( :(

gabrika dla mnie to dopiero 1cs wiec moze jeszcze poki co cierpliwosci mi nie brakuje ale pamietam.jak przed pierwsza ciążą testy ciazowe potrafilam zrobic 2 dni po stosunku heheh to dopiero bylo wariactwo nie raz kupowalam po 10 testow a potem ryczalam jak glupia ze tyle kasy ze po co to itd i tak zlecialo 34 cykle nawet nie licze ile w tym czasie wydalam na testy za to ten 34 szczesliwy wynagrodzil mi caly ten stres :happy:

reklama
Do góry