reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ehhh, tak to jest z nami babami. Mi się raz na jakiś czas włączyła faza na dzieci, ale po jakimś czasie przechodziło, teraz jak mi się we wrześniu zaczęło i nie przeszło to uznałam, że to znak, że to już czas, ale czy to będzie takie łatwe?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Wypijaj winko :-) ja alkoholu nie lubię, ale widzisz wczoraj sie napiłam na imieniny nie dość, ze po 3lykach byłam juz nawalona to @ powróciła :-)
I po @ zaczynam codziennie chociażby likierek sączyć :-) dobrze, ze znajomi 20 stycznia wpadają to sie wyluzuje :-)

reklama
Hej dziewczyny, brzuch z jednej strony przestal bolec, zaczal z drugiej. W nocy pobolewal caly, myslalam, ze bedzie okres. Wstalam i nic. Wczoraj mialam kupic testy, ale moj TŻ przyjechal po mnie wczesniej po pracy, no i nie moglam sie na nic zdecydowac. Nigdy testu ciazowego nie robilam i nie wiedzialam co wybrac. A co do finansow, to jedna z dziewczyn pytala wczesniej czy nie mysle o in-vitro (jeden jajowod, bez pewnosci, ze jest sprawny) to Wlasnie ze wzgledu na mieszkanie, ktore kupilismy za swoje oszczednosci (z mala pomoca rodzicow), przez najblizszy rok-dwa musielibysmy oszczedzac. Zreszta chcialabym zeby do tego nie doszlo, a poczniemy core metoda naturalna :) przepraszam, ze bez polskich znakow, ale pisze z telefonu, jestem zmeczona i spiaca, chociaz przespalam w nocy jakies 10 godzin... I znowu ziewam

dokładnie - to trudne w przypadku dziewczyn, które mniej piszą albo są od niedawna na forum - jak zauważyłam to więcej było trafionych opisów tych dziewczyn, które są tu często i długo... ale spróbuję - czemu nie, przecież to tylko moje wyobrażenie o Was... Ciebie wyobrażam sobie trochę przekornie jako szczupłą, roześmianą dziewczynę z krótkimi ciemnymi włosami, średniego wzrostu, o dużym zamiłowaniu do nietypowej biżuterii
Z bizuteria trafilas. Wczesniej nawet sama robilam bransoletki i kolczyki, poczucie humoru tez zazwyczaj mnie nie opuszcza bo ogolnie raczej optymistka jestem. Ale poza tym mam 172 wzrostu wlosy proste do ramion kolor ciemny blad i jestem z tych okraglejszych

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jak to ostatnio któraś z Was określiła, to nasze głowy są co miesiąc w ciąży :p moja też jest mimo, że test pokazuje negatyw :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Moja tak kiedyś w ciąży była ze prawie pawia w Tesco puscilam na nabiale [emoji23] teraz to serio muszę zrobić coś z czasem wolnym, bo przecież znowu będzie to samo. [emoji19]
Wypijaj winko :-) ja alkoholu nie lubię, ale widzisz wczoraj sie napiłam na imieniny nie dość, ze po 3lykach byłam juz nawalona to @ powróciła :-)
I po @ zaczynam codziennie chociażby likierek sączyć :-) dobrze, ze znajomi 20 stycznia wpadają to sie wyluzuje :-)
Co do @... Jak mi się spozniala to po seksie zawsze była następnego dnia, jakby mnie trzeba było przepchac czy co [emoji23] [emoji23]

Co do kredytów i mieszkań, nam się fartnelo, bo rodzice B inwestowali w nieruchomości właśnie, nasze obecne niedawno było wynajmowane [emoji4] a że przyszedł taki moment to oddali je B, bo akurat to żadna moja własność, przeca jestem tylko konkubiną [emoji16] ale tyle lat razem to i mieszkanie też wspólne [emoji6]

Magoo, ale ty masz wyobraźnię dziewczyno! Super! Aż boję się zapytać o mój opis [emoji2]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

No wlasnie, ja tez mam takie fazy i dodatkowo projektuje sobie w glowie cale przyszle zycie i nie moge sie doczekac kiedy sie to spelni. Przez to jeszcze bardziej doluje mnie rzeczywistosc, zwlaszcza praca...

Moja głowa już jeździ wózkiem po osiedlu :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jakoś totalnie nie mam ochoty na alkohol, nie wiem, nie wchodzi mi. W weekend M kupił jakieś piwo, ale zupełnie nie miałam ochoty :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Z bizuteria trafilas. Wczesniej nawet sama robilam bransoletki i kolczyki, poczucie humoru tez zazwyczaj mnie nie opuszcza bo ogolnie raczej optymistka jestem. Ale poza tym mam 172 wzrostu wlosy proste do ramion kolor ciemny blad i jestem z tych okraglejszych

tak jak mówiłam - to tylko zabawa - ale jak widać - pewne cechy ujawniają się mimowolnie i wyłapuje się je również podświadomie... a pewną sugestię daje również nick - w Twoim przypadku zasugerował mi właśnie upodobanie do biżuterii

Moja tak kiedyś w ciąży była ze prawie pawia w Tesco puscilam na nabiale [emoji23] teraz to serio muszę zrobić coś z czasem wolnym, bo przecież znowu będzie to samo. [emoji19]

Co do @... Jak mi się spozniala to po seksie zawsze była następnego dnia, jakby mnie trzeba było przepchac czy co [emoji23] [emoji23]

Co do kredytów i mieszkań, nam się fartnelo, bo rodzice B inwestowali w nieruchomości właśnie, nasze obecne niedawno było wynajmowane [emoji4] a że przyszedł taki moment to oddali je B, bo akurat to żadna moja własność, przeca jestem tylko konkubiną [emoji16] ale tyle lat razem to i mieszkanie też wspólne [emoji6]

Magoo, ale ty masz wyobraźnię dziewczyno! Super! Aż boję się zapytać o mój opis [emoji2]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy - Ciebie fizycznie nie potrafiłabym sobie wyobrazić - wydaje mi się, że lubisz zmiany, dlatego często zmieniasz kolor włosów, fryzurę, styl ubierania... ale kojarzysz mi się z lekką ekstrawagancją, taka niewymuszona elegancja, dużo swobody, trochę nieposkromione włosy, ale i dużo dystansu do ludzi - tak jakbys była mało ufna, chroniła siebie i swoje gniazdo.

reklama
Do góry