reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tydzien po owulce to moglo jeszcze nie dojsc do zagniezdzenia. Raczej malo prawdopobne aby byly jakies objawy, no chyba, ze objaw stricte zagniezdzenia.

Ja jestem wg apki 5dpo, nie wiem czy to prawda bo nie robilam testow owu.
3 stycznia mialam pecherzyk 18mm, wg wujka Google 18-22mm to juz dojrzaly ale kiedy pekl to nie wiem. Nie mialam ZADNYCH objawow owulacji w tym cyklu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 50 m stoi za 150tys. Zobacz jaką różnica

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale od dewelopera? Bo ny jakbyśmy chcieli jakieś do totalnego remontu, to też wyszloby ok 150 000, na początku nie chcieliśmy z rynku pierwotnego, ale jak przekalkulowalismy, to na deweloperce wychodzi nam taniej, bo przynajmniej mdm dostaliśmy.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Paraplu ja to w ogóle nie wiem kiedy mam ovu nie dbam.o to jakbym miala jeszcze tego pilnowac i sie doszukiwac to o matko chyba bym osiwła :-)
Ale zawsze jakos w srodku cyklu mam takie 3 dni w ktorych czuje swoje.jajniki i jedyniw chyba to mogloby byc moim wyznacznikiem dni plodnych gdyz wypada to zawsze w tych dniach :-) a śluz kurcze .... zawsze mialam problem z okresleniem tego :-) starosc nie radosc:-p

Uff dopiero was nadrobiłam!
magoo przykro mi z powodu testu :( w końcu i nam się uda :)
dziewczyny gratuluję pięknej bety :)
U mnie ciężki okres.. mąż ma dość pracy, ma jakąś depresję, nie wiem jak mu pomóc :( jakby nam się udało spłodzić dzidzie to może byłoby lepiej, albo by sobie znalazł kolejny pretekst do dołowania się..
Co do imion to dziewczynka Alicja, a chłopiec Julian (po dziadku ze strony męża) bądź Jerzy! Mężowi się podoba, tak ma na imię mój tata i miał jego dziadek :rofl2::rofl2:

Tydzien po owulce to moglo jeszcze nie dojsc do zagniezdzenia. Raczej malo prawdopobne aby byly jakies objawy, no chyba, ze objaw stricte zagniezdzenia.

Ja jestem wg apki 5dpo, nie wiem czy to prawda bo nie robilam testow owu.
3 stycznia mialam pecherzyk 18mm, wg wujka Google 18-22mm to juz dojrzaly ale kiedy pekl to nie wiem. Nie mialam ZADNYCH objawow owulacji w tym cyklu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje... co mi uświadamia, że moje napięte cycochy to najprawdopodobniej objaw nadchodzące @ [emoji33]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth - wysoka, szczupła blondynka, lubiąca kwiaty, gotowanie i bardzo towarzyska
Pyzunia - okrąglutka, o ciemnych falowanych włosach, jasnej cerze, uśmiechnięta, ciepła, bardzo wrażliwa, akceptująca, tworząca domową, ciepłą atmosferę. dom znacznie ważniejszy od pracy...
Magoo, a mnie jeszcze spróbujesz opisać? :)

a czy dzień owu liczycie jako 1 dpo?
Nie, owu to dzien 0, a 1 dpo to zgodnie z nazwa to pierwszy Dzień Po Owulacji :)
Zreszta to widać na wykresie ovufriend

Tak dokładnie jaka bakteria i plusiki ile jej.
To ja wlasnie nie miałam jaka bakteria tylko ogólna kategoria "bakterie", "grzyby", "leukocyty" i cos tam jeszcze. I laboratorium na miejscu w 5 minut to badanie robiło podczas jeszcze wizyty.
Bertha ile? Przecież to strasznie dużo czasu.. jako "staruszka" to spłacisz[emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ano, ale jak sie chce mieszkać na swoim to nie ma wyjscia :) dla mnie to norma, wszyscy wkoło maja kredyty na 30-35 lat. Wole płacić kredyt za swoje niz za wynajem obcej osobie.
Zawsze jakby co to mogę mieszkanie sprzedać

My mamy w Polsce dom i mieszkanie bez kredytow ale co z tego jak tam pracy nie ma :(

Wow, skąd wy macie te wszystkie domy i mieszkania bez kredytów? :) fajnie macie :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry