reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to mam jeszcze 28 lat kredytu :)

O kurka :( a ja to nie miałam badan przed sonoHsg... tylko moze badanie czystości pochwy ale to jest takie ogólne na poziom bakterii, grzybów itp.

Kurczę, a to nie na tym wątku dziewczyny ktore juz maja dzieciątko, pisały zeby nie słuchać tych położnych co mówią zeby budzić co 3h dziecko, tylko niech samo decyduje kiedy jest głodne? Tak sobie zapamiętałam a teraz piszecie odwrotnie...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Bertha, na tym wątku :-) ja bym tym razem dzidzi nie budziła, tylko karmiła jakby była głodna, to właśnie rozregulowuje sen.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Co do imion dzieci ktoś napisał Gabrysia i chyba to jest to!!! Strasznie mi się spodobało i w rodzinie nie ma. Syn będzie Filip lub Franek chyba nie wiem z mężem muszę ustalić i najpierw splodzic jakieś ;)

A co do kredytów i domów to nie mam żadnego kredytu jeszczr ale pewni3 będziemy musieli wziąć jak chcemy się wybudować....:frown: już mam koszmary ma ten temat :-D

Tak, tak :) Gabrysia fajne imię :) :D Ja się ostatnio śmiałam, że z imion które nigdy się nie pojawiają, to np Balbinka :p mój M jak to usłyszał to przez dwa dni śmiał się do rozpuku :p

U mnie 50 m stoi za 150tys. Zobacz jaką różnica

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Cena mieszkania zależy też od lokalizacji. Gdyby tyle kosztowały mieszkania w Krk to nawet bym się nie zastanawiała z kupnem! Nie mniej jednak to nadal jest cena, której z kieszeni za jednym razem nie wyciągnę...

Tak, tak :) Gabrysia fajne imię :) :D Ja się ostatnio śmiałam, że z imion które nigdy się nie pojawiają, to np Balbinka [emoji14] mój M jak to usłyszał to przez dwa dni śmiał się do rozpuku [emoji14]

Cena mieszkania zależy też od lokalizacji. Gdyby tyle kosztowały mieszkania w Krk to nawet bym się nie zastanawiała z kupnem! Nie mniej jednak to nadal jest cena, której z kieszeni za jednym razem nie wyciągnę...
No niestety samo życie[emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry