reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no a leki? nie dają nic czy nie bierzesz?
Biorę i raz jest wszystko dobrze, a za miesiąc wszystko rośnie. Wiecznie coś. Niby badam i temp i robie testy owu i wszystko wskazuje na to, że owu jest. Monitoringu w Niemcowni nie zrobię niestety... No cóż... Poprostu mam dzisiaj gorszy dzień.

reklama
Kredyt na 30 lat to przeciez standard mfifi. Moj K splaca juz 2 lata i tez zostalo 28 lat kredytu. Jak sie jest biedakiem to tak sie robi :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W Krakowie i okolicach ceny za mieszkania i domy oscylują w granicach 400 - 500 tys złotych... Bez kredytu zbierałabym na to do końca życia albo dłużej... Nie mamy więc wyboru :) No chyba, że wygram w totka :p

W Krakowie i okolicach ceny za mieszkania i domy oscylują w granicach 400 - 500 tys złotych... Bez kredytu zbierałabym na to do końca życia albo dłużej... Nie mamy więc wyboru :) No chyba, że wygram w totka :p

W Warszawie nie lepiej... A swoją drogą, dzisiaj chyba jakas kumulacja jest [emoji23]
Patrzcie, ovia każe mi spadać [emoji23]

1484065397-aaaaaa.png

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
@magoo nieee ;-( chociaż ja nie tracę nadziei póki nie ma okresu jest nadzieja!!

Jeśli chodzi o mnie to jestem wysoka i pulchna włosy brązowe oczy brązowe ale z tym angażowaniem to prawda zawsze na 120% w pracy zawsze byłam docenianym pracownikiem (chociaż mój mąż twierdzi że jelen bo wszystko robie).

Co do imion dzieci ktoś napisał Gabrysia i chyba to jest to!!! Strasznie mi się spodobało i w rodzinie nie ma. Syn będzie Filip lub Franek chyba nie wiem z mężem muszę ustalić i najpierw splodzic jakieś ;)

A co do kredytów i domów to nie mam żadnego kredytu jeszczr ale pewni3 będziemy musieli wziąć jak chcemy się wybudować....:frown: już mam koszmary ma ten temat :-D

Do góry