reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie tak objawiał sie LUF. Pierwsza połowa cyklu Ok, a w drugiej pęcherzyk nie pękał. Może trzeba to sprawdzić ?
Dzięki. Trochę mnie nastraszyłaś. Za mc gin to się może czegoś dowiem.

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
U mnie tak objawiał sie LUF. Pierwsza połowa cyklu Ok, a w drugiej pęcherzyk nie pękał. Może trzeba to sprawdzić ?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Bertha ile? Przecież to strasznie dużo czasu.. jako "staruszka" to spłacisz[emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Kredyt na 30 lat to przeciez standard mfifi. Moj K splaca juz 2 lata i tez zostalo 28 lat kredytu. Jak sie jest biedakiem to tak sie robi :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kredyt na 30 lat to przeciez standard mfifi. Moj K splaca juz 2 lata i tez zostalo 28 lat kredytu. Jak sie jest biedakiem to tak sie robi [emoji14]

Jakim biedakiem... Ja jestem straszne dumna z takich ludzi którzy tak długo płacą kredyt.. każdy chce mieć coś swojego.. [emoji173] Ja aktualnie wynajmuje mieszkanie. Mam po cioci w którym mieszkają teraz moi rodzice..

My mamy w Polsce dom i mieszkanie bez kredytow ale co z tego jak tam pracy nie ma :(

tu, gdzie mieszkam, też nie ma pracy, większość mieszkańców, zwłaszcza młodych, jeździ do pracy do niemiec - w poniedziałek lub w niedzielę wieczorem wyjeżdżają a wracają w piątek lub sobotę... ale ja bym tak nie chciała... tak samo jak przeprowadzić się - mogliśmy do niemiec, mieliśmy tam dom, ale nie chcieliśmy... tu żyjemy może skromniej, ale za to spokojniej. ja pracuję przez internet obecnie a mój mąż ma swój biznes i studiuje do tego. i tak sobie radzimy...

Piszecie o imionach hmm.. ja dla chłopca to nie mam pomysłu ( moj syn to Jakub) a dla dziewczynki to od zawsze chciałam Paulinkę [emoji173]️
Ja tez mam kredyt na 30lat.. tzn teraz juz na 25 [emoji12]
Magoo.. przykro mi [emoji45] myślałam że beda dwie kreseczki !
Iza, fajny tatuaz[emoji6] ja tez mam ale z data urodzenia syna

reklama
Dziewczyny dziś 15 DC boli mnie brzuch jak na @ i pojawily się brązowe plemienia nigdy tego nie miałam czy którąś z was kojarzy co może być
Mnie też dzisiaj strasznie bolał brzuch i okazało sie ze mam śluz plodny [emoji1] a plamienie pewnie okoloowulacyjne, nie ma się czym martwić tylko trzeba działać [emoji16]
Bertha ile? Przecież to strasznie dużo czasu.. jako "staruszka" to spłacisz[emoji20]

Widzisz, takie życie cholera...
dziękuję Bogu, że mam dom bez kredytu bo bym na pewno nie miała 3 dzieci... nie stać by mnie było...
Ja też się cieszę że mamy mieszkanie bez kredytu, nadal jestem w szoku jak sobie radzilismy z opłatami na wynajmie. [emoji15] no i pewnie o dziecku moglibyśmy sobie tylko pomarzyć jeszcze przez ładnych parę lat...

Docia, teraz to czekanie najgorsze, ale musimy uzbroić się w cierpliwość po uszy! [emoji8]

Ej, przeglądałam statystyki w ovia i wychodzi ze cykl wydluzyl się do 32dni, 4 cykle już takie były... Ja już nie czaje.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry