reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie tak objawiał sie LUF. Pierwsza połowa cyklu Ok, a w drugiej pęcherzyk nie pękał. Może trzeba to sprawdzić ?
Dzięki. Trochę mnie nastraszyłaś. Za mc gin to się może czegoś dowiem.

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
U mnie tak objawiał sie LUF. Pierwsza połowa cyklu Ok, a w drugiej pęcherzyk nie pękał. Może trzeba to sprawdzić ?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Bertha ile? Przecież to strasznie dużo czasu.. jako "staruszka" to spłacisz[emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Kredyt na 30 lat to przeciez standard mfifi. Moj K splaca juz 2 lata i tez zostalo 28 lat kredytu. Jak sie jest biedakiem to tak sie robi :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kredyt na 30 lat to przeciez standard mfifi. Moj K splaca juz 2 lata i tez zostalo 28 lat kredytu. Jak sie jest biedakiem to tak sie robi [emoji14]

Jakim biedakiem... Ja jestem straszne dumna z takich ludzi którzy tak długo płacą kredyt.. każdy chce mieć coś swojego.. [emoji173] Ja aktualnie wynajmuje mieszkanie. Mam po cioci w którym mieszkają teraz moi rodzice..

My mamy w Polsce dom i mieszkanie bez kredytow ale co z tego jak tam pracy nie ma :(

tu, gdzie mieszkam, też nie ma pracy, większość mieszkańców, zwłaszcza młodych, jeździ do pracy do niemiec - w poniedziałek lub w niedzielę wieczorem wyjeżdżają a wracają w piątek lub sobotę... ale ja bym tak nie chciała... tak samo jak przeprowadzić się - mogliśmy do niemiec, mieliśmy tam dom, ale nie chcieliśmy... tu żyjemy może skromniej, ale za to spokojniej. ja pracuję przez internet obecnie a mój mąż ma swój biznes i studiuje do tego. i tak sobie radzimy...

Piszecie o imionach hmm.. ja dla chłopca to nie mam pomysłu ( moj syn to Jakub) a dla dziewczynki to od zawsze chciałam Paulinkę [emoji173]️
Ja tez mam kredyt na 30lat.. tzn teraz juz na 25 [emoji12]
Magoo.. przykro mi [emoji45] myślałam że beda dwie kreseczki !
Iza, fajny tatuaz[emoji6] ja tez mam ale z data urodzenia syna

reklama
Dziewczyny dziś 15 DC boli mnie brzuch jak na @ i pojawily się brązowe plemienia nigdy tego nie miałam czy którąś z was kojarzy co może być
Mnie też dzisiaj strasznie bolał brzuch i okazało sie ze mam śluz plodny [emoji1] a plamienie pewnie okoloowulacyjne, nie ma się czym martwić tylko trzeba działać [emoji16]
Bertha ile? Przecież to strasznie dużo czasu.. jako "staruszka" to spłacisz[emoji20]

Widzisz, takie życie cholera...
dziękuję Bogu, że mam dom bez kredytu bo bym na pewno nie miała 3 dzieci... nie stać by mnie było...
Ja też się cieszę że mamy mieszkanie bez kredytu, nadal jestem w szoku jak sobie radzilismy z opłatami na wynajmie. [emoji15] no i pewnie o dziecku moglibyśmy sobie tylko pomarzyć jeszcze przez ładnych parę lat...

Docia, teraz to czekanie najgorsze, ale musimy uzbroić się w cierpliwość po uszy! [emoji8]

Ej, przeglądałam statystyki w ovia i wychodzi ze cykl wydluzyl się do 32dni, 4 cykle już takie były... Ja już nie czaje.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry