reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Znowu troszkę śluzu, więc chyba Basia tak jak piszesz, zależy od pory dnia :)

Uhh już mam serio dość, zawsze coś nie tak.. jak nie prolaktyna to potem brak owu, jak owu się pojawiła to problem z endometrium, przez caly czas brak śluzu, teraz naawet śluz się pojawił to znów bakterie i stan zapalny organizmu...i tak 34 cykle...oszaleć można.

reklama
Znowu troszkę śluzu, więc chyba Basia tak jak piszesz, zależy od pory dnia :)

Uhh już mam serio dość, zawsze coś nie tak.. jak nie prolaktyna to potem brak owu, jak owu się pojawiła to problem z endometrium, przez caly czas brak śluzu, teraz naawet śluz się pojawił to znów bakterie i stan zapalny organizmu...i tak 34 cykle...oszaleć można.

U mnie dawniej dopiero 34 cs okazal sie szczesliwy :-) wiec trzymam &&&& widocznie nie zawsze do 3 razy ....czasem trzeba swoje wyczekac :-D Pozdrawiam

Mam pytanko. To mój 2 c bez tabsów, więc już nie pamiętam jak to było kiedyś... W tyg przez 2 dni mega bolały mnie jajniki... Od weekendu bolą mnie sutki delikatnie i lekko ciągnie w podbrzuszu. Co to może znaczyć?

Mam pytanko. To mój 2 c bez tabsów, więc już nie pamiętam jak to było kiedyś... W tyg przez 2 dni mega bolały mnie jajniki... Od weekendu bolą mnie sutki delikatnie i lekko ciągnie w podbrzuszu. Co to może znaczyć?
Szczerze mówiąc objawy powinny pojawić się nieco później, poczekaj może trochę, nie nakrecaj się, bo może to pms, daj sobie kilka dni :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jestem zła, wściekła, zaraz się popłaczę! Poszłam odebrać wyniki i mam jakąś baterię, najprawdopodobniej spowodowaną jakimś stanem zapalnym organizmu...dzwoniłam do swojego gina, czeka mnie kilka tygodni leczenia, mogę zapomnieć o hsg narazie... aaaaaa!!!! 34 cykl starań i dupa! Dość mam... :(
Spark nie wierzę [emoji46] jaki pech ! Wkurza mnie taki chichot losu ... to jest nie fair.....trzymaj się kochana i szybkiego pozbycia się tej cholery !

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Spark nie wierzę [emoji46] jaki pech ! Wkurza mnie taki chichot losu ... to jest nie fair.....trzymaj się kochana i szybkiego pozbycia się tej cholery !

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No masakra, choć tak teraz myślę, że już powinnam się przyzwyczaić :D także no... nie wiem jaka.jeszcze może być przeszkoda, ale zapewne mnie nie ominie :p przeżyję :D

reklama
Do góry