reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak.. moja praca polega na 10 h stania na nogach bez możliwości przerwy poza 30minutówką jedną na 10h.. robieniu dostawy czyt. (Dźwiganiu kartonów z mięsem frytkami itd) przebywaniu w mroźni i chłodni? I na linii drive gdzie wahania temp to od 32 stopni na serwisie do minusowych takich jak na dworze w chwili wychylania się do okna drive) więc jak powiedziałam że pracuje jako menadżer w Mc donald to gin mnie zbeształ że wogole chciałam zostać w pracy do marca i kazał odpoczywać..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No jasne.. Dobrze zrobilas.. Ja pracuje w przedszkolu i za tydzien chce isc na wizyte i tez na L4. U nas panuje ospa wiec wiesz jak to jest:/

reklama
Ale co się tu dzieje widzę już same pozytywne testy dziewczyny trzymajcie kciuki ja jak dobrze pójdzie będę pazdziernikowa

Musicie wierzyć że będzie dobrze i w koncu zobaczycie 2 kreseczki, kto jak nie Wy! :*

Przepraszam że tak o sobie ale napiszę Wam co mi się dzisiaj przydarzyło w pracy, myślałam że zejdę. Byłam pewna ze juz mi minely skutki uboczne po tych tabletkach na obniżenie prolaktyny ale nie. :(
Dzisiaj robiłam masaz szefowej. Trochę cwiczylysmy nowe ruchy i tak godzinka w sumię minęła... i wiadomo do masażu trzeba użyć trochę siły a ostatnio czuje się mega oslabiona. No i jak skończyłam to nagle zaczęło mi się w głowie kręcić i poczułam że dosłownie zaraz zwymiotuje i się przewroce. W miare dyskretnie poleciałam do ubikacji i usiadłam na podłodze i tak siedziałam i nie mogłam wstać. Całe szczęście szefowa gdzieś tam poszła. No i wstalam po jakimś czasie, spojrzałam w lustro a tam twarz blada jak u trupa... i czułam jak mi krew odpływa. Poszlam do kabiny i na chwilę się polozylam na łóżko i tak z parę minut polezalam i już było w miare ok.
Gdybym miała jakąś pracę fizyczna to nie dałabym rady z tymi tabletkam a jeszcze za parę dni mam zwiększyć dawkę i aż się boję. Postaram się jakos bardziej oszczędzać.

A mam pytanie do tych które piją te ziółka ojca sroki, czy one oprócz tego że dziaja na płodność to mają też wpływ na śluz? Bo ja praktycznie cały czas mam sucho i chcialabym coś z tym zrobić :)
Dzisiaj pisałam, ziolka.i dong quai i w końcu wiem co to znaczy śluz płodny :D

reklama
Do góry