reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie myśl kochana w ten sposób (wiem, że to nie jest proste). Skup się na tym, że koniec psikusow, to był ostatni i głowa do góry....teraz będzie juz tylko lepiej .... musi być !!! [emoji123] Tego Ci życzę

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No właśnie, Emsi* ma rację - może limit nieszczęść się wyczerpał - wreszcie?
A może to hsg nie będzie potrzebne bo uda się wcześniej?
Chciałabym, żeby Ci się udało - szybko, spokojnie i bez problemów... żebyś mogła odetchnąć głęboko i powiedzieć sobie - co tam, było, ale teraz już jest ok, już za nami...

reklama
Ooh od dwóch cykli myślałam pozytywnie, że złe rzeczy już za mną, no cóż... najwidoczniej jeszcze chwilkę muszę zaczekać, tyllko chwilkę :D liczę na marzec, tak bez powodu, po prostu... :)

optymizm aż tryska... już zazdroszczę Twojemu maluszkowi takiej mamy...
tak swoją drogą dziś zastanowiłam się nad pewnym zjawiskiem - wiem, wiem, późno jest, ale ja jestem taki nocny marek i nocą myśli mi się najlepiej...
znamy się zasadniczo z forum, nie spotykałyśmy się nigdy, a jednak myśląc o każdej z Was mam jakiś obraz, wyobrażenie, które powstaje nie wiem na podstawie czego... np. Nessi wydaje mi się być drobną ale bardzo zdecydowaną osobą, o dość ostrych rysach twarzy, prostych włosach do ramion i drobnych, delikatnych dłoniach.
Ty, Spark, wydaje mi się, że jesteś raczej średniej budowy ciała, dość wysoka i z ciemnymi, kręconymi włosami...
Ciekawe, na ile moje - a może i Wasze wyobrażenia odpowiadają rzeczywistości...

optymizm aż tryska... już zazdroszczę Twojemu maluszkowi takiej mamy...
tak swoją drogą dziś zastanowiłam się nad pewnym zjawiskiem - wiem, wiem, późno jest, ale ja jestem taki nocny marek i nocą myśli mi się najlepiej...
znamy się zasadniczo z forum, nie spotykałyśmy się nigdy, a jednak myśląc o każdej z Was mam jakiś obraz, wyobrażenie, które powstaje nie wiem na podstawie czego... np. Nessi wydaje mi się być drobną ale bardzo zdecydowaną osobą, o dość ostrych rysach twarzy, prostych włosach do ramion i drobnych, delikatnych dłoniach.
Ty, Spark, wydaje mi się, że jesteś raczej średniej budowy ciała, dość wysoka i z ciemnymi, kręconymi włosami...
Ciekawe, na ile moje - a może i Wasze wyobrażenia odpowiadają rzeczywistości...
Hehe Nessi z tego co pisała jest chudzinką:)

Ja hmm... dość szczupła, 167cm, więc sredni wzrost raczej :) i tak, ciemne włosy, ale raczej proste ;) mam nadzieję, że nie zaburzylam zbytnio Twoich wyobrażeń :D
P.s. sama też tak czasami mam ;)

Ja bym tez byla:) myslisz ze moze tyle wzrosnac?
dziś mu odpuszczam, bo biedak nie spał do 5:30 a o 6 musieliśmy wstać... coś mu wczoraj dolegało - mówił, że właściwie nic konkretnego - rozdrażnienie, jakby ząb trochę ćmił, głowa, noga... wszytko na raz.

Kochanie - fakt, że tu jesteś świadczy o tym, że wierzysz. odpuść sobie wątpliwości, wyznacz zadania do wykonania i po prostu konsekwentnie je realizuj - nie tylko te związane z dzidziusiem, który pewnego dnia po prostu przyjdzie, ale również ze swoim życiem, które- tak mi się wydaje - nie do końca spełnia Twoje oczekiwania... może da się coś zmienić, poprawić? Będziesz po prostu szczęśliwsza... a wtedy i dzidziusia łatwiej...
Trafiłaś w dziesiątkę...
Niestety niezadowolenie głównie dotyczy pracy. A jeśli ją mam zmienić, muszę odpuścić starania i tu się koło zamyka i w którą się stronę nie odwracać to (_)_) :)
Ciekawe jak mnie sobie wyobrażasz ;) jeśli w ogóle ;)
Z niecierpliwością czekam na Twój poranny test!!!

Mam pytanko. To mój 2 c bez tabsów, więc już nie pamiętam jak to było kiedyś... W tyg przez 2 dni mega bolały mnie jajniki... Od weekendu bolą mnie sutki delikatnie i lekko ciągnie w podbrzuszu. Co to może znaczyć?

U mnie tak objawiał sie LUF. Pierwsza połowa cyklu Ok, a w drugiej pęcherzyk nie pękał. Może trzeba to sprawdzić ?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
Witam się z Wam z samego ranka:)
Magoo czekamy na sikańca Twojego :)
Ja lece sie zbierac do pracy.
Po krótkiemu wczoraj wróciłam z pracy mega głodna ...patrze a tu ziemniaczki sie gotują no i kotlet ylko do upieczenia. Jak poczułam zapach pieczonego kotleta to mnie zmuliło masakra i odechciało mi sie jeść.Zobaczymy czy głowa płata figle ale zdaje mi sie że to wina mózgownicy

Do góry