reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie myśl kochana w ten sposób (wiem, że to nie jest proste). Skup się na tym, że koniec psikusow, to był ostatni i głowa do góry....teraz będzie juz tylko lepiej .... musi być !!! [emoji123] Tego Ci życzę

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No właśnie, Emsi* ma rację - może limit nieszczęść się wyczerpał - wreszcie?
A może to hsg nie będzie potrzebne bo uda się wcześniej?
Chciałabym, żeby Ci się udało - szybko, spokojnie i bez problemów... żebyś mogła odetchnąć głęboko i powiedzieć sobie - co tam, było, ale teraz już jest ok, już za nami...

reklama
Ooh od dwóch cykli myślałam pozytywnie, że złe rzeczy już za mną, no cóż... najwidoczniej jeszcze chwilkę muszę zaczekać, tyllko chwilkę :D liczę na marzec, tak bez powodu, po prostu... :)

optymizm aż tryska... już zazdroszczę Twojemu maluszkowi takiej mamy...
tak swoją drogą dziś zastanowiłam się nad pewnym zjawiskiem - wiem, wiem, późno jest, ale ja jestem taki nocny marek i nocą myśli mi się najlepiej...
znamy się zasadniczo z forum, nie spotykałyśmy się nigdy, a jednak myśląc o każdej z Was mam jakiś obraz, wyobrażenie, które powstaje nie wiem na podstawie czego... np. Nessi wydaje mi się być drobną ale bardzo zdecydowaną osobą, o dość ostrych rysach twarzy, prostych włosach do ramion i drobnych, delikatnych dłoniach.
Ty, Spark, wydaje mi się, że jesteś raczej średniej budowy ciała, dość wysoka i z ciemnymi, kręconymi włosami...
Ciekawe, na ile moje - a może i Wasze wyobrażenia odpowiadają rzeczywistości...

optymizm aż tryska... już zazdroszczę Twojemu maluszkowi takiej mamy...
tak swoją drogą dziś zastanowiłam się nad pewnym zjawiskiem - wiem, wiem, późno jest, ale ja jestem taki nocny marek i nocą myśli mi się najlepiej...
znamy się zasadniczo z forum, nie spotykałyśmy się nigdy, a jednak myśląc o każdej z Was mam jakiś obraz, wyobrażenie, które powstaje nie wiem na podstawie czego... np. Nessi wydaje mi się być drobną ale bardzo zdecydowaną osobą, o dość ostrych rysach twarzy, prostych włosach do ramion i drobnych, delikatnych dłoniach.
Ty, Spark, wydaje mi się, że jesteś raczej średniej budowy ciała, dość wysoka i z ciemnymi, kręconymi włosami...
Ciekawe, na ile moje - a może i Wasze wyobrażenia odpowiadają rzeczywistości...
Hehe Nessi z tego co pisała jest chudzinką:)

Ja hmm... dość szczupła, 167cm, więc sredni wzrost raczej :) i tak, ciemne włosy, ale raczej proste ;) mam nadzieję, że nie zaburzylam zbytnio Twoich wyobrażeń :D
P.s. sama też tak czasami mam ;)

Ja bym tez byla:) myslisz ze moze tyle wzrosnac?
dziś mu odpuszczam, bo biedak nie spał do 5:30 a o 6 musieliśmy wstać... coś mu wczoraj dolegało - mówił, że właściwie nic konkretnego - rozdrażnienie, jakby ząb trochę ćmił, głowa, noga... wszytko na raz.

Kochanie - fakt, że tu jesteś świadczy o tym, że wierzysz. odpuść sobie wątpliwości, wyznacz zadania do wykonania i po prostu konsekwentnie je realizuj - nie tylko te związane z dzidziusiem, który pewnego dnia po prostu przyjdzie, ale również ze swoim życiem, które- tak mi się wydaje - nie do końca spełnia Twoje oczekiwania... może da się coś zmienić, poprawić? Będziesz po prostu szczęśliwsza... a wtedy i dzidziusia łatwiej...
Trafiłaś w dziesiątkę...
Niestety niezadowolenie głównie dotyczy pracy. A jeśli ją mam zmienić, muszę odpuścić starania i tu się koło zamyka i w którą się stronę nie odwracać to (_)_) :)
Ciekawe jak mnie sobie wyobrażasz ;) jeśli w ogóle ;)
Z niecierpliwością czekam na Twój poranny test!!!

Mam pytanko. To mój 2 c bez tabsów, więc już nie pamiętam jak to było kiedyś... W tyg przez 2 dni mega bolały mnie jajniki... Od weekendu bolą mnie sutki delikatnie i lekko ciągnie w podbrzuszu. Co to może znaczyć?

U mnie tak objawiał sie LUF. Pierwsza połowa cyklu Ok, a w drugiej pęcherzyk nie pękał. Może trzeba to sprawdzić ?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
Witam się z Wam z samego ranka:)
Magoo czekamy na sikańca Twojego :)
Ja lece sie zbierac do pracy.
Po krótkiemu wczoraj wróciłam z pracy mega głodna ...patrze a tu ziemniaczki sie gotują no i kotlet ylko do upieczenia. Jak poczułam zapach pieczonego kotleta to mnie zmuliło masakra i odechciało mi sie jeść.Zobaczymy czy głowa płata figle ale zdaje mi sie że to wina mózgownicy

Do góry