reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dobra, już się opanowałam. za jakąś godzinę pojadę po testy i zobaczymy...
dobrze, że jesteście bo bym chyba do głowy dostała. w zeszłym roku przeszłam cyrk z biochemiczną, myślałam, że nie przetrzymam, chciałam zrezygnować ze starań. chyba dlatego teraz tak reaguję.
na razie podbrzusze ćmi lekko, na dole też coś pobolewa, śluz wodnisto - mleczny w ilościach hurtowych, w głowie gonitwa myśli jak jamnika za ogonem...
Skończę w Tworkach, jak nic...
Trzymam kciuki.. daj znać

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A może kiedyś będziesz strasznie żałować, że się poddałaś?

Ach no kupiłam...
Efekt jest jaki jest - sama nie wiem - wygląda jakby go zalał, zaraz wrzucę, jak tylko się nauczę.

A może to właśnie ta bakteria była przyczyną niepowodzeń?
Nie, w październiku już robiłam wymaz i wszystko było ok... teraz mam zapalenie dziąseł chyba i to pewnie dlatego :/

@magoo ja wiem kochana że życzysz dobrze ja też marzę że wejdę na forum a tu wszystkie zafasolkowane :)
Ja po prostu się ne chce się rozczarować jak zwykle....:(

Wiece dziewczyny bylam przy pierwszysm.dzidzi na innym forum.ale tam jakos jak kobiety zachodzily w ciaze to po prostu znikaly byly tylko do czasu wyczekanych dwoch kreseczek oczywiscie nie wszystkie ale wiekszosc tutaj zauwazylam.ze.jest inaczej a jesli juz jakas staraczka rezygnuje to wczesniej to oznajmia i to jest takie w porzadku bardzo zachowanie dlatego wybralam wlasnie forum B.B przekonalyscie mnie dziewczynki ze tutaj Warto:-D
U nas jest bardzo fajnie[emoji1]

@anik90 ja mam 4t4d :) idziemy łeb w łeb razem ale super ! Termin mam z kalkulatora na 14.09 a ty ? Ale się cieszę

Spark noo miałyśmy iść do Marka w pt razem kurde !!!i tak się spotkamy poprzytulam ciebie i zajdziesz w ciążę :D haha

Jestem zła, wściekła, zaraz się popłaczę! Poszłam odebrać wyniki i mam jakąś baterię, najprawdopodobniej spowodowaną jakimś stanem zapalnym organizmu...dzwoniłam do swojego gina, czeka mnie kilka tygodni leczenia, mogę zapomnieć o hsg narazie... aaaaaa!!!! 34 cykl starań i dupa! Dość mam... :(
Kochana może nie będzie aż tak źle? Jesteśmy z Tobą..

Jestem zła, wściekła, zaraz się popłaczę! Poszłam odebrać wyniki i mam jakąś baterię, najprawdopodobniej spowodowaną jakimś stanem zapalnym organizmu...dzwoniłam do swojego gina, czeka mnie kilka tygodni leczenia, mogę zapomnieć o hsg narazie... aaaaaa!!!! 34 cykl starań i dupa! Dość mam... :(

Oj Spark [emoji29] przykro mi bardzo. Trzymaj się tam mocno, będzie dobrze

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
NIE NIE NIE!!!! tulam :*

Do góry