reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@anik90 ja mam 4t4d :) idziemy łeb w łeb razem ale super ! Termin mam z kalkulatora na 14.09 a ty ? Ale się cieszę

Spark noo miałyśmy iść do Marka w pt razem kurde !!!i tak się spotkamy poprzytulam ciebie i zajdziesz w ciążę :D haha
No ja nie mam po co tam raczej iść póki co... jak nie urok to sraczka... wrr.

reklama
Jestem zła, wściekła, zaraz się popłaczę! Poszłam odebrać wyniki i mam jakąś baterię, najprawdopodobniej spowodowaną jakimś stanem zapalnym organizmu...dzwoniłam do swojego gina, czeka mnie kilka tygodni leczenia, mogę zapomnieć o hsg narazie... aaaaaa!!!! 34 cykl starań i dupa! Dość mam... :(
O kurcze... Współczuję...

tak to wyglądało pół godziny temu... IMG_0951.JPG IMG_0950.JPG
ten pierwszy był robiony rano - delikatne coś było widać a potem po kilku godzinach kreseczka - na żywo jest wyraźniejsza. drugi robiłam godzinę temu - a zdjęcie po jakichś 20-30 minutach, choć w instrukcji pisało, żeby nie sprawdzać po upływie 30 minut to wyglądał właśnie tak...

Załączniki

• IMG_0951.JPG
    IMG_0951.JPG
    683,4 KB · Wyświetleń: 163
  • IMG_0950.JPG
    IMG_0950.JPG
    464,3 KB · Wyświetleń: 141
To nie jest nic strasznego, nie to powoduje u mnie niepowodzenia, ale to powoduje niemożność badania hsg..a baardzo mi na nim zależało bo lekarz stwierdził, że to faktycznie jajowody mogą być powodem...

Jezu jakk jaa kocham tego donga i te zioła... dopiero od dwóch cykli wiem co to znaczy płodny śluz jak jajko a w tym cyklu to już w ogóle mnie zalewa :D a wczesniej wiesiolki nie wiesiolki i zawsze sobiee wmawialam, ze to moze ten sluz, ale teraz dopieroo wiem, że się myliłam :D niee da się go pomylic z innym jeśli jest :p

hej, mogłabyś mi napisac gdzie kupilas specyfik donga albo chociaz jaka jest ich firma? i ziola ojca sroki? :)

tak to wyglądało pół godziny temu... Zobacz załącznik 790846 Zobacz załącznik 790847
ten pierwszy był robiony rano - delikatne coś było widać a potem po kilku godzinach kreseczka - na żywo jest wyraźniejsza. drugi robiłam godzinę temu - a zdjęcie po jakichś 20-30 minutach, choć w instrukcji pisało, żeby nie sprawdzać po upływie 30 minut to wyglądał właśnie tak...
gratulacje na pewno ciaza!!!!!!

reklama
Do góry