reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@anik90 ja mam 4t4d :) idziemy łeb w łeb razem ale super ! Termin mam z kalkulatora na 14.09 a ty ? Ale się cieszę

Spark noo miałyśmy iść do Marka w pt razem kurde !!!i tak się spotkamy poprzytulam ciebie i zajdziesz w ciążę :D haha
No ja nie mam po co tam raczej iść póki co... jak nie urok to sraczka... wrr.

reklama
Jestem zła, wściekła, zaraz się popłaczę! Poszłam odebrać wyniki i mam jakąś baterię, najprawdopodobniej spowodowaną jakimś stanem zapalnym organizmu...dzwoniłam do swojego gina, czeka mnie kilka tygodni leczenia, mogę zapomnieć o hsg narazie... aaaaaa!!!! 34 cykl starań i dupa! Dość mam... :(
O kurcze... Współczuję...

tak to wyglądało pół godziny temu... IMG_0951.JPG IMG_0950.JPG
ten pierwszy był robiony rano - delikatne coś było widać a potem po kilku godzinach kreseczka - na żywo jest wyraźniejsza. drugi robiłam godzinę temu - a zdjęcie po jakichś 20-30 minutach, choć w instrukcji pisało, żeby nie sprawdzać po upływie 30 minut to wyglądał właśnie tak...

Załączniki

• IMG_0951.JPG
    IMG_0951.JPG
    683,4 KB · Wyświetleń: 157
  • IMG_0950.JPG
    IMG_0950.JPG
    464,3 KB · Wyświetleń: 136
To nie jest nic strasznego, nie to powoduje u mnie niepowodzenia, ale to powoduje niemożność badania hsg..a baardzo mi na nim zależało bo lekarz stwierdził, że to faktycznie jajowody mogą być powodem...

Jezu jakk jaa kocham tego donga i te zioła... dopiero od dwóch cykli wiem co to znaczy płodny śluz jak jajko a w tym cyklu to już w ogóle mnie zalewa :D a wczesniej wiesiolki nie wiesiolki i zawsze sobiee wmawialam, ze to moze ten sluz, ale teraz dopieroo wiem, że się myliłam :D niee da się go pomylic z innym jeśli jest :p

hej, mogłabyś mi napisac gdzie kupilas specyfik donga albo chociaz jaka jest ich firma? i ziola ojca sroki? :)

tak to wyglądało pół godziny temu... Zobacz załącznik 790846 Zobacz załącznik 790847
ten pierwszy był robiony rano - delikatne coś było widać a potem po kilku godzinach kreseczka - na żywo jest wyraźniejsza. drugi robiłam godzinę temu - a zdjęcie po jakichś 20-30 minutach, choć w instrukcji pisało, żeby nie sprawdzać po upływie 30 minut to wyglądał właśnie tak...
gratulacje na pewno ciaza!!!!!!

reklama
Do góry