reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jestem zła, wściekła, zaraz się popłaczę! Poszłam odebrać wyniki i mam jakąś baterię, najprawdopodobniej spowodowaną jakimś stanem zapalnym organizmu...dzwoniłam do swojego gina, czeka mnie kilka tygodni leczenia, mogę zapomnieć o hsg narazie... aaaaaa!!!! 34 cykl starań i dupa! Dość mam... :(

Jestem zła, wściekła, zaraz się popłaczę! Poszłam odebrać wyniki i mam jakąś baterię, najprawdopodobniej spowodowaną jakimś stanem zapalnym organizmu...dzwoniłam do swojego gina, czeka mnie kilka tygodni leczenia, mogę zapomnieć o hsg narazie... aaaaaa!!!! 34 cykl starań i dupa! Dość mam... :(
Kochana tak mi przykro.....:(
Jakie to wszystko nie fair jest.....

No i tu jest kłopot. Moja babcia umarła w wieku 33 lat. Mamcia miała 14 lat , młodszego brata-9 lat i ojca pijaka. Nikt się nią nie zajmował, sama wychowywała brata. Myślę, że ma duże problemy endokrynologiczne, ale nigdy nie robiła badań. Jest bardzo otyła, ja też. Od zawsze miała nieregularne miesiączki, ale nigdy się nie leczyła. Mnie urodziła mając 25 lat, dwa lata później poroniła. Nigdy więcej nie zaszła w ciążę. Uderzenia u Mamci zaczęły się około 38 roku życia. Ona to tłumaczy menopauzą, ale nie wiadomo. Przy nie leczonej tarczycy uderzenia też są. Myślę, że to główny problem. Niestety moja córcia odziedziczyła po mnie niedoczynność i Hashimoto.
Myślę, że chcę się poddać, bo tak było by łatwiej... Wszystkie te maluszki, dwie kreski itd cieszą, ale też bardzo dołują :( Czekam jeszcze do tego 25 stycznia i zobaczymy. Ale nie mam zbyt wielkiej nadziei.
A może kiedyś będziesz strasznie żałować, że się poddałaś?

Margoo co z Tobą? ??kupilas ten test ???
Ach no kupiłam...
Efekt jest jaki jest - sama nie wiem - wygląda jakby go zalał, zaraz wrzucę, jak tylko się nauczę.
A może to właśnie ta bakteria była przyczyną niepowodzeń?

Anik, piękna beta!! Który dziś dpo? A cien kiedy pierwszy ci wyszedl?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Cien wyszedl w srode i czwartek, potem wyrazniejsza kreska ale jednak dalej blada kreska w sobote i dzis taka beta. Nie wiem ktory dpo bo owu mi sie przesunela przez antybiotyki. I okolo swiat chyba zaszlam. Mam dzis 34dc.

reklama
O nie!! :(:(:(

Do góry