magoo
Fanka BB :)
gratulacje na pewno ciaza!!!!!!
pierwszy 25 a drugi 20Hmmmm cos tam jest na rzeczy Magoo jaki test mialas jaka czulosc ???zrob jutro z rana tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje na pewno ciaza!!!!!!
pierwszy 25 a drugi 20Hmmmm cos tam jest na rzeczy Magoo jaki test mialas jaka czulosc ???zrob jutro z rana tez
Zioła od.dziewczyny.a ona w zielarskim je łączyła bo ponoć.w.necie oszukują a donga firmy swanson przez neeta, a drugie w aptece ale nie pamiętam firmyhej, mogłabyś mi napisac gdzie kupilas specyfik donga albo chociaz jaka jest ich firma? i ziola ojca sroki?
Marc jestesmy z Tobą. Zrob test.
A czego tu się bać?
a ktore okaszaly sie takie skuteczne? te sweanson czy te co masz teraz?? i przede wszystkim jak i kiedy je stosowac?Zioła od.dziewczyny.a ona w zielarskim je łączyła bo ponoć.w.necie oszukują a donga firmy swanson przez neeta, a drugie w aptece ale nie pamiętam firmy
Nie strasz kobieto, bo mnie się coś dzieje pod koronką zęba. A też miałam nadzieję na hsgTo nie jest nic strasznego, nie to powoduje u mnie niepowodzenia, ale to powoduje niemożność badania hsg..a baardzo mi na nim zależało bo lekarz stwierdził, że to faktycznie jajowody mogą być powodem...
powtorz rano, ale jak na moje oko to lepiej odkladaj na wózek trzymam kciuki!pierwszy 25 a drugi 20
nie wiem, dla nie on wygląda - ten drugi - jakby był zalany, choć wykonany zgodnie z instrukcją
powtorz rano, ale jak na moje oko to lepiej odkladaj na wózek trzymam kciuki!
oby... jutro pewnie powtórzę ale też nie rano, bo muszę najpierw do rossmana po testy pojechać... dziś poszłam do apteki po sąsiedzku, ale tam mają tylko taki wybór, no i cena 13 zł za test..U mnie tez tak było, takie przebarwienie, ale gdyby nie bylo bhcg to nie byłoby kreseczki [emoji5]
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
oby... jutro pewnie powtórzę ale też nie rano, bo muszę najpierw do rossmana po testy pojechać... dziś poszłam do apteki po sąsiedzku, ale tam mają tylko taki wybór, no i cena 13 zł za test..