To nasz numerki w rękawie[emoji1] zdrady tajemnice jak wygrać?[emoji1]W lotto hi hi
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nasz numerki w rękawie[emoji1] zdrady tajemnice jak wygrać?[emoji1]W lotto hi hi
Kiedy masz termin @ ?Niestety dziewczyny ale nic z tego.Plusika brak Czekam na @. Niewiem czemu ale wiedziałam że tak będzie.
Witamy w gronie[emoji1] trzymam kciuki za pozytywny testDolaczam do grupy. U mie też 21..dzis już 22 dc
Ale może jakieś układy masz [emoji1]Dziewczyny jakbym znala sposob to bym byla bogata he he
Ojej.. 16 lat? To dużo czasu.. pewnie na mieszkanieNo ja tez bym chciala kilka pln wiecej miec na koncie ... no ale cóż mam kredyt jeszcze 16 lat pozostalo wiec narazie marze o drugim bobo
Witamy w gronie.. Trzymam kciuki za staraniaWitam wszystkie starajace sie , chcialabym dołączyć do was jak oczywiście można .6 cs w tym 1 ciaza biochemiczna aktualnie 21 dc .
Przykre.. najważniejsze ze się pozbieralas.. pamiętaj masz syna życie jest dla niego najważniejsze..[emoji1] [emoji1]Poki co zamiast 6 w lotto wolalabym II kreski na tescie miec bo moj syn w tym roku 12 lat juz bedzie miec.A z moim obecnym mezem byloby to 1 dziecko. Bo w pierwszej ciazy tej radosci tak nie czulam bo bylam w zalobie i pochlonieta alkoholem bo nie umialam poradzic sobie ze smiercia mojego.a o ciazy dowiedzialam sie w 11 tyg wlasnie za 2 dni bedzie rocznica 12 smierci ojca mojego syna
Kochana a Ty test robiłaś? Bo jakoś nie widziałam wpisu albo mi umknęło.Mfifi i jak masz jeszcze @ ?