reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Poki co zamiast 6 w lotto wolalabym II kreski na tescie miec bo moj syn w tym roku 12 lat juz bedzie miec.A z moim obecnym mezem byloby to 1 dziecko. Bo w pierwszej ciazy tej radosci tak nie czulam bo bylam w zalobie i pochlonieta alkoholem bo nie umialam poradzic sobie ze smiercia mojego.a o ciazy dowiedzialam sie w 11 tyg wlasnie za 2 dni bedzie rocznica 12 smierci ojca mojego syna
Przykre.. najważniejsze ze się pozbieralas.. pamiętaj masz syna życie jest dla niego najważniejsze..[emoji1] [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiece dziewczyny bylam przy pierwszysm.dzidzi na innym forum.ale tam jakos jak kobiety zachodzily w ciaze to po prostu znikaly byly tylko do czasu wyczekanych dwoch kreseczek oczywiscie nie wszystkie ale wiekszosc tutaj zauwazylam.ze.jest inaczej a jesli juz jakas staraczka rezygnuje to wczesniej to oznajmia i to jest takie w porzadku bardzo zachowanie dlatego wybralam wlasnie forum B.B przekonalyscie mnie dziewczynki ze tutaj Warto:-D

reklama
Do góry