reklama
Paraplu
Fanka BB :)
U nas o tyle dobrze, że do domu mamy tylko 4h drogi... Wiatrakowo trochę daleko. Ale nie ma co smutać trzeba jakoś żyć Pieniądze lepsze, życie tańsze Ja właśnie wróciłam od dentysty, zupełnie inne podejście niż w PL. i co ważne: za wszystko co miałam zrobione nie zapłaciłam ani pół Euro W moich stronach dostać się do dentysty na kasę chorych to cud Dlatego postanowiłam, że chyba i tu poszukam ginekologa I na pewno się wtedy uda
4h to pikus, ogromnie zazdroszcze!!! Ja mam 15h i to liczac bez przerw.
Pieniadze lepsze ale w Holandii zycie drogie i nie jest to raj miodem plynacy. Jest latwiej to prawda ale kosztem rodziny, przyjazni, poczucia bycia u siebie i wsrod swoich. Dla mnie gra nie warta swieczki no ale K jeszcze nie chce wracac.
Zlobek, dentysta to sa takie koszta, ze cycki opadaja. Zeby lecze w Polsce bo jest 4 razy taniej. Jesli bedzie dziecko to nie bedzie mi sie oplacac pracowac na wiecej niz 1/3, 1/2 etatu bo im wieksza pensja tym wiecej trzeba placic za zlobek i tym sposobem na caly etat pracujac zlobek kosztuje prawie 2000 euro miesiecznie, ja nawet tyle nie zarabiam. Taniej wychodzi siedziec z dzieckiem w domu. Idiotyzm.
Ani kasy nie odlozymy ani nie bedziemy przy rodzinie. Jaki to ma sens? Dla mnie zadnego.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
U mnie była ze 4 dni przed terminem @ Trzymam kciuki za wynik!!!!Nessi Ciebie sie kreska w dniu @ nie pojawiala? Bo ja mam slaba druga kreske i sie zamartwiam troche czy tak moze byc.. Dzis robilam bete zobaczymy jak wyjdzie.
NeSSi
Moderatorka
O kuzwa, 2000 E ? jA PITOLE ...4h to pikus, ogromnie zazdroszcze!!! Ja mam 15h i to liczac bez przerw.
Pieniadze lepsze ale w Holandii zycie drogie i nie jest to raj miodem plynacy. Jest latwiej to prawda ale kosztem rodziny, przyjazni, poczucia bycia u siebie i wsrod swoich. Dla mnie gra nie warta swieczki no ale K jeszcze nie chce wracac.
Zlobek, dentysta to sa takie koszta, ze cycki opadaja. Zeby lecze w Polsce bo jest 4 razy taniej. Jesli bedzie dziecko to nie bedzie mi sie oplacac pracowac na wiecej niz 1/3, 1/2 etatu bo im wieksza pensja tym wiecej trzeba placic za zlobek i tym sposobem na caly etat pracujac zlobek kosztuje prawie 2000 euro miesiecznie, ja nawet tyle nie zarabiam. Taniej wychodzi siedziec z dzieckiem w domu. Idiotyzm.
Ani kasy nie odlozymy ani nie bedziemy przy rodzinie. Jaki to ma sens? Dla mnie zadnego.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
super !!! Gratuluję !!!Dziewczyny beta 361,20!!
pyzunia86
SuperDziewczyny beta 361,20!!
S
StorAnia
Gość
WitajWitam się i Ja mam.na imię Basia i mam 33lat o dzidziusia zaczelismy sie starać od grudnia aktualnie czekam na @ a raczej nie czekam bo mogloby jej nie byc chociaż musialby sie zdarzyc jakis cud by zajsc w ciążę w 1cs
13.12 mialam ostatnią @ nie kieruje.sie zadnym wyznacznikiem ktory wskazywal by mi dzien ovu poprostu jestem.zdania ze bedzie co ma byc a w dni plodne przytulalismy sie z 4 razy wiec czekam teraz na skytki tych przytulanek :-)
Poki co od 3 dni bolą mnie cycuchy i czuje tez od wczoraj podbrzusze tak naprawde to takie bóle mam moze od 3 dni po ovu w sumie takie objawy to zadne objawy i rowniez moga swiadczyc o zblizajacej sie @(termin 13.01 ) a jedyna rzecza jaka moglaby mnie zastanowic moze byc to ze w sylwestra mialam.dziwne zawroty glowy a po dwoch dniach dostalam wysoka temperature prawie 38°C no ale rowniez i na to mozna znajsc jakies wytlumaczenie wiec czekam dziewczynki co czas przyniesie ale prosze o &&&&& i Ja rowniez trzymam.kciuki za Was chociaz dopiero bedziemy sie poznawac tzn.mam.taka nadzieje ze mnie do swojego grona przyjmniecie Pozdrawiam
Jeśli jesteście zdrowi i wszystko u Was oki, to wcale nie będzie cudu, jeśli załapiesz w pierwszym cyklu Tak powinno być Tego właśnie Ci życzę.
reklama
magoo
dobra, już się opanowałam. za jakąś godzinę pojadę po testy i zobaczymy...magoo kochana, mi nigdy nawet po czasie nie pojawiła się nigdy druga kreska ...więc na spokojnie ... czekamy dalej. Labilność emocjonalna to dobry objaw Może akurat ..
dobrze, że jesteście bo bym chyba do głowy dostała. w zeszłym roku przeszłam cyrk z biochemiczną, myślałam, że nie przetrzymam, chciałam zrezygnować ze starań. chyba dlatego teraz tak reaguję.
na razie podbrzusze ćmi lekko, na dole też coś pobolewa, śluz wodnisto - mleczny w ilościach hurtowych, w głowie gonitwa myśli jak jamnika za ogonem...
Skończę w Tworkach, jak nic...