reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha chyba 17 o ile owu była tego dnia kiedy mi kalendarzyk wyznaczył ( czyli 23.12), ale mnie sie zdaje że była 25.12 bo wtedy mnie tak ukłuło w lewym jajniku.

reklama
Dziewczęta, mam pytanie. Jak już wspominałam kilka stron wcześniej, swoje starania z partnerem rozpoczęłam w sylwestra (owulacja). Od wczoraj boli mnie po prawej stronie (jak na okres). Nie mam lewego jajowodu i martwię się czy w prawym nie doszło do ciąży pozamacicznej... Już chyba wolę dostać okres w tym miesiącu :( Czy któraś z Was była w ciąży pozamacicznej i jeśli tak, to po jakim czasie zaczęłyście odczuwać jakieś nieprzyjemne symptomy? Czy możliwe, abym zaczęła coś czuć po tygodniu? Na wizytę zamierzam umówić się po terminie spodziewanej miesiączki (jeśli jej nie będzie). Czy możliwe, żeby w zdrowej ciąży, na samym początku bolało tylko po jednej stronie? Wcześniej wycinali mi cały jajowód ze względu na inną zmianę, dlatego został mi jeden, prawy i o niego się boję :(

dziś już raczej nie mam szans, bo rossman jakieś 20 km od domu... chyba, że mąż mnie pogoni, to może pojadę...
nie wiem. mam jakieś takie przekonanie, że to niemożliwe, że to jednak jest fake i zaraz dostanę @ dlatego płakać mi się chce bo najbardziej wykańczające w moim przypadku są właśnie takie momenty, kiedy pogodziłam się z rzeczywistością, pojawi się coś, co da mi nadzieję i za chwilę ją odbierze...
Magoo nie załamuj się. To trudne, ale nie możesz aż tak przeżywać. :*

Dziewczęta, mam pytanie. Jak już wspominałam kilka stron wcześniej, swoje starania z partnerem rozpoczęłam w sylwestra (owulacja). Od wczoraj boli mnie po prawej stronie (jak na okres). Nie mam lewego jajowodu i martwię się czy w prawym nie doszło do ciąży pozamacicznej... Już chyba wolę dostać okres w tym miesiącu :( Czy któraś z Was była w ciąży pozamacicznej i jeśli tak, to po jakim czasie zaczęłyście odczuwać jakieś nieprzyjemne symptomy? Czy możliwe, abym zaczęła coś czuć po tygodniu? Na wizytę zamierzam umówić się po terminie spodziewanej miesiączki (jeśli jej nie będzie). Czy możliwe, żeby w zdrowej ciąży, na samym początku bolało tylko po jednej stronie? Wcześniej wycinali mi cały jajowód ze względu na inną zmianę, dlatego został mi jeden, prawy i o niego się boję :(

Ja nie mam doświadczenia z pozamaciczna, ale dziewczyny które zaszły w ciąże zdrowa, często mówią o bólach po jednej stronie podbrzusza! :)
Ja sama jestem jeszcze przed @ (termin za 2 dni), i czuje podbrzusze głównie po lewej stronie, nie wiem czy na @ czy na fasolkę, testy negatywne.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę mnie uspokoiłaś, ale do wizyty i tak będę drżeć. Jak nie dostanę tego okresu, to tym bardziej. Będę cały czas trząść się ze strachu o mój jedyny sprawny jajowód :(

Kurcze zasne zaraz... Od tygodnia mam tak ok godz 15 -16 ze spanie mnie bierze wczoraj jak wrocilismy z sanek to w momencie zasnelam pod kolderka a mialam posprzątać.

reklama
Do góry