reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dobra, już się opanowałam. za jakąś godzinę pojadę po testy i zobaczymy...
dobrze, że jesteście bo bym chyba do głowy dostała. w zeszłym roku przeszłam cyrk z biochemiczną, myślałam, że nie przetrzymam, chciałam zrezygnować ze starań. chyba dlatego teraz tak reaguję.
na razie podbrzusze ćmi lekko, na dole też coś pobolewa, śluz wodnisto - mleczny w ilościach hurtowych, w głowie gonitwa myśli jak jamnika za ogonem...
Skończę w Tworkach, jak nic...

Eee tam w Tworkach!! Raczej na porodówce [emoji6]
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
dobra, już się opanowałam. za jakąś godzinę pojadę po testy i zobaczymy...
dobrze, że jesteście bo bym chyba do głowy dostała. w zeszłym roku przeszłam cyrk z biochemiczną, myślałam, że nie przetrzymam, chciałam zrezygnować ze starań. chyba dlatego teraz tak reaguję.
na razie podbrzusze ćmi lekko, na dole też coś pobolewa, śluz wodnisto - mleczny w ilościach hurtowych, w głowie gonitwa myśli jak jamnika za ogonem...
Skończę w Tworkach, jak nic...
No wkoncu. Bierz tylek pakuj w samochod i rob test z czystmi myslami i pozytywnymi. My trzymamy wszystkie kciuki.

No wkoncu. Bierz tylek pakuj w samochod i rob test z czystmi myslami i pozytywnymi. My trzymamy wszystkie kciuki.
ja generalnie raczej opanowana jestem, rzadko wpadam w histerię, więc jak mój mąż zobaczył mnie w takim stanie to myśał, że coś się strasznego stało... ot, głupia, własnego chłopa wykończę... ale rozumie mnie na szczęście - zostawił w spokoju, dał się wypłakać, powiedział tylko - nie martw się, przecież to nie koniec świata - i poleciał. wróci gdzieś za pół godziny to skoczę po te testy zobaczymy jak się sprawy mają.

Anik, piękna beta!! Który dziś dpo? A cien kiedy pierwszy ci wyszedl?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@ StorAnia a jak sprawy z wizytą i przeziębieniem Twojego? Dzwoniłaś tam sie dowiedzieć co i jak?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
Magoo trzymam mocno kciuki i trzymam kciuki za pozytywny test. Dołączyła byś jeszcze do wrześniowek pewnie.

Mnie dokuczaja mdłości chociaż na razie nie jakieś masakryczne. Brzuch boli mniej co akurat chyba dobrze.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry