A to mój ostatnio tak samo reaguje Chyba myślą, że jakieś lepsze od nich zło tu poznamymoże spróbuję później z telefonu męża, choć on z jakichś sobie tylko znanych powodów ma alergię na forum...
Może się boi, że poznam tu jakiegoś przystojniaka...
Albo, że wymieniamy się tu uwagami o technikach i rozmiarach... nie wiem...
reklama
razdwatrzyraz
Początkująca w BB
Dzięki, wszystkie swoje obawy zgłoszę na wizycie u specjalisty... to ona zleci betę, tak? Badałam się ostatnio rok temu, cytologia wykonana, wszystko teoretycznie zdrowie. Ale czy prawy jajowód jest drożny, tego już nie wiem. Lekarz uznał, że jest bardzo dobrze i wszystko przede mną, ale przecież badania na drożność mi nie robił. Skoro w jednym zrobiły się zrosty to kto wie czy drugi nie jest uszkodzony. Jak usuną mi drugi tak już nic mi nie zostanie, bo nawet żadnego zwierzątka nie mogę mieć ze względu na alergie.To zrób betę i sprawdzaj jak przyrasta jak zajdziesz. Pozamaciczna maja b małe przyrosty
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe tez dobreJa kiedyś wysłałam swoje zdjęcie w bieliźnie na maila mojemu, jakoś w początkach znajomości, potem okazało się, że to mail służbowy jego rodziców na szczęście udało mu się usunąć zanim to zobaczyli
bertha
Fanka BB :)
Dzięki, wszystkie swoje obawy zgłoszę na wizycie u specjalisty... to ona zleci betę, tak? Badałam się ostatnio rok temu, cytologia wykonana, wszystko teoretycznie zdrowie. Ale czy prawy jajowód jest drożny, tego już nie wiem. Lekarz uznał, że jest bardzo dobrze i wszystko przede mną, ale przecież badania na drożność mi nie robił. Skoro w jednym zrobiły się zrosty to kto wie czy drugi nie jest uszkodzony. Jak usuną mi drugi tak już nic mi nie zostanie, bo nawet żadnego zwierzątka nie mogę mieć ze względu na alergie.
A in vitro nie bierzesz pod uwagę?
Wiesz co, ja betę zawsze robię sama prywatnie, wiec nawet nie wiem czy gin chętnie betę zleca... moze nie zlecić, ale ja bym wtedy sama zrobiła co najmniej 2x w odstępstwie 48h każde
A ja tam księdza nie słucham. A oni to nie oszukują ludzi? A może poprostu syn nie lubi religii i tyle, nie uczy się bo może ksiądz wymaga niewiadomo czego... Kłamie, bo może chce się przed kolegami popisać? Albo właśnie siła rówieśników. Ciekawe jak oni zachowują się na religii? Może bierze z nich przykład?dzięki bardzotylko byście słyszały tego księdza jak mówi mi że tak kłamie okropnie to że jak teraz ma tyle lat i już kłamie i kombinuje to co będzie za kilka lat!!!jejku czułam się jakbym była mamą jakiegoś bandziora a on przecież tylko bał się powiedzieć o tej jedynce
razdwatrzyraz
Początkująca w BB
In-vitro to spore koszta, musiałabym trochę odkładać, dopiero miałam inne, duże wydatki. Niedawno podjęłam decyzję o macierzyństwie, a już muszę zastanawiać się nad takimi metodami oraz braku dzieci w ogóle. Przykre to wszystko. Kiedyś nie chciałam mieć dzieci, do momentu aż pojawił się odpowiedzialny, kochający partner. Będę dalej się zastanawiać jak okres nie przyjdzie zamiast się cieszyć, będę zestresowana jeszcze bardziej.A in vitro nie bierzesz pod uwagę?
Wiesz co, ja betę zawsze robię sama prywatnie, wiec nawet nie wiem czy gin chętnie betę zleca... moze nie zlecić, ale ja bym wtedy sama zrobiła co najmniej 2x w odstępstwie 48h każde
MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
Witam się i Ja mam.na imię Basia i mam 33lat o dzidziusia zaczelismy sie starać od grudnia aktualnie czekam na @ a raczej nie czekam bo mogloby jej nie byc chociaż musialby sie zdarzyc jakis cud by zajsc w ciążę w 1cs
13.12 mialam ostatnią @ nie kieruje.sie zadnym wyznacznikiem ktory wskazywal by mi dzien ovu poprostu jestem.zdania ze bedzie co ma byc a w dni plodne przytulalismy sie z 4 razy wiec czekam teraz na skytki tych przytulanek :-)
Poki co od 3 dni bolą mnie cycuchy i czuje tez od wczoraj podbrzusze tak naprawde to takie bóle mam moze od 3 dni po ovu w sumie takie objawy to zadne objawy i rowniez moga swiadczyc o zblizajacej sie @(termin 13.01 ) a jedyna rzecza jaka moglaby mnie zastanowic moze byc to ze w sylwestra mialam.dziwne zawroty glowy a po dwoch dniach dostalam wysoka temperature prawie 38°C no ale rowniez i na to mozna znajsc jakies wytlumaczenie wiec czekam dziewczynki co czas przyniesie ale prosze o &&&&& i Ja rowniez trzymam.kciuki za Was chociaz dopiero bedziemy sie poznawac tzn.mam.taka nadzieje ze mnie do swojego grona przyjmniecie Pozdrawiam
13.12 mialam ostatnią @ nie kieruje.sie zadnym wyznacznikiem ktory wskazywal by mi dzien ovu poprostu jestem.zdania ze bedzie co ma byc a w dni plodne przytulalismy sie z 4 razy wiec czekam teraz na skytki tych przytulanek :-)
Poki co od 3 dni bolą mnie cycuchy i czuje tez od wczoraj podbrzusze tak naprawde to takie bóle mam moze od 3 dni po ovu w sumie takie objawy to zadne objawy i rowniez moga swiadczyc o zblizajacej sie @(termin 13.01 ) a jedyna rzecza jaka moglaby mnie zastanowic moze byc to ze w sylwestra mialam.dziwne zawroty glowy a po dwoch dniach dostalam wysoka temperature prawie 38°C no ale rowniez i na to mozna znajsc jakies wytlumaczenie wiec czekam dziewczynki co czas przyniesie ale prosze o &&&&& i Ja rowniez trzymam.kciuki za Was chociaz dopiero bedziemy sie poznawac tzn.mam.taka nadzieje ze mnie do swojego grona przyjmniecie Pozdrawiam
Nessi Ciebie sie kreska w dniu @ nie pojawiala? Bo ja mam slaba druga kreske i sie zamartwiam troche czy tak moze byc.. Dzis robilam bete zobaczymy jak wyjdzie.magoo kochana, mi nigdy nawet po czasie nie pojawiła się nigdy druga kreska ...więc na spokojnie ... czekamy dalej. Labilność emocjonalna to dobry objaw Może akurat ..
Jak ja Cie rozumiem. Jak zobaczylam znak "Nederland" to az niedobrze mi sie zrobilo. Do tej pory mam dola i smuta.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas o tyle dobrze, że do domu mamy tylko 4h drogi... Wiatrakowo trochę daleko. Ale nie ma co smutać trzeba jakoś żyć Pieniądze lepsze, życie tańsze Ja właśnie wróciłam od dentysty, zupełnie inne podejście niż w PL. i co ważne: za wszystko co miałam zrobione nie zapłaciłam ani pół Euro W moich stronach dostać się do dentysty na kasę chorych to cud Dlatego postanowiłam, że chyba i tu poszukam ginekologa I na pewno się wtedy uda
reklama
Dzięki bardzo za wsparcie, kochane jesteście, ale powiem Wam, że dopiero teraz dopadłą mnie rozpacz i wyję jak głupia...
bo kiedy zobaczyłam biel to uznałam, że kolejny cykl, clo itp... a teraz... nadzieja wróciła a wraz z nią poczucie, że będzie tak jak zawsze - że nadzieja wróciła tylko po to, żeby za dzień - dwa rąbnąć mnie w łeb kolejny raz...
Uszy do góry! A może czulszy test? Ja tam dalej trzymam za Ciebie kciuki