reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

wyobraźcie sobie że po 3 godzinach z cienia cienia cienia zrobiła się wyraźna kreseczka...
oczywiście, wiem, nie sugerować się, 10 minut itp... ale mam bardzo krótkie cykle i dziś jest 22 dzień cyklu, więc bardzo wcześnie. choć ovufriend pisze, że 14dpo - ot, głupia nadzieja... odpuścić nie chce.

reklama
wyobraźcie sobie że po 3 godzinach z cienia cienia cienia zrobiła się wyraźna kreseczka...
oczywiście, wiem, nie sugerować się, 10 minut itp... ale mam bardzo krótkie cykle i dziś jest 22 dzień cyklu, więc bardzo wcześnie. choć ovufriend pisze, że 14dpo - ot, głupia nadzieja... odpuścić nie chce.

Ale musiało sie cos wybarwic ze wylazlo mocno!!
Rób za kilka dni jeszcze raz!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@nimitii nie wiedziałam [emoji52]
To za córeczkę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji8][emoji5]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Ale musiało sie cos wybarwic ze wylazlo mocno!!
Rób za kilka dni jeszcze raz!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@nimitii nie wiedziałam [emoji52]
To za córeczkę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji8][emoji5]

kilku dni to ja pewnie nie dotrwam... pewnie @ przyjdzie spóźniona jutro - pojutrze, taki żarcik @ - ostatnio popularny tutaj...
teraz to mi się smutno zrobiło...

kilku dni to ja pewnie nie dotrwam... pewnie @ przyjdzie spóźniona jutro - pojutrze, taki żarcik @ - ostatnio popularny tutaj...
teraz to mi się smutno zrobiło...

Na smutanie przyjdzie czas jak ( jeśli )@ nadejdzie!!
Teraz masz czas na nadzieje i gryzienie pazurów [emoji6]
Ja zaciskam [emoji1307][emoji1307][emoji1307] i zrób kolejny albo leć z rana na bete

magoo ale ja własnie tak miałam w tej ciąży, nasikałam nic wyrzuciłam do śmieci po czym wzięłam a tam ledwo widoczna! poszłam po inny test bardziej czuły i była jak byk! weś powtórz błagam!!!!

Leeleeth wiem że nie wiedziałaś :) ale niestety to prawda waże 109 kg w marcu miałam miec operacje właśnie na przepuklinę ( rok czekałam...) oby to nie było przeszkodą, chociaż mój ginekolog mówi że nie jest to nic strasznego.

Na smutanie przyjdzie czas jak ( jeśli )@ nadejdzie!!
Teraz masz czas na nadzieje i gryzienie pazurów [emoji6]
Ja zaciskam [emoji1307][emoji1307][emoji1307] i zrób kolejny albo leć z rana na bete

Magoo to jutro zrob rano tym czulym 10 moze mocniejszy wyjdzie
Dzięki bardzo za wsparcie, kochane jesteście, ale powiem Wam, że dopiero teraz dopadłą mnie rozpacz i wyję jak głupia...
bo kiedy zobaczyłam biel to uznałam, że kolejny cykl, clo itp... a teraz... nadzieja wróciła a wraz z nią poczucie, że będzie tak jak zawsze - że nadzieja wróciła tylko po to, żeby za dzień - dwa rąbnąć mnie w łeb kolejny raz...

reklama
Dzięki bardzo za wsparcie, kochane jesteście, ale powiem Wam, że dopiero teraz dopadłą mnie rozpacz i wyję jak głupia...
bo kiedy zobaczyłam biel to uznałam, że kolejny cykl, clo itp... a teraz... nadzieja wróciła a wraz z nią poczucie, że będzie tak jak zawsze - że nadzieja wróciła tylko po to, żeby za dzień - dwa rąbnąć mnie w łeb kolejny raz...
Moja kochana tule mocno, niestety czasem nie jest łatwo złe myśli odgonić od siebie. Ja chce wierzyć że wraz z resztą trafisz do nas do wrześniowych mam !

Do góry