reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

wyobraźcie sobie że po 3 godzinach z cienia cienia cienia zrobiła się wyraźna kreseczka...
oczywiście, wiem, nie sugerować się, 10 minut itp... ale mam bardzo krótkie cykle i dziś jest 22 dzień cyklu, więc bardzo wcześnie. choć ovufriend pisze, że 14dpo - ot, głupia nadzieja... odpuścić nie chce.

reklama
wyobraźcie sobie że po 3 godzinach z cienia cienia cienia zrobiła się wyraźna kreseczka...
oczywiście, wiem, nie sugerować się, 10 minut itp... ale mam bardzo krótkie cykle i dziś jest 22 dzień cyklu, więc bardzo wcześnie. choć ovufriend pisze, że 14dpo - ot, głupia nadzieja... odpuścić nie chce.

Ale musiało sie cos wybarwic ze wylazlo mocno!!
Rób za kilka dni jeszcze raz!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@nimitii nie wiedziałam [emoji52]
To za córeczkę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji8][emoji5]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Ale musiało sie cos wybarwic ze wylazlo mocno!!
Rób za kilka dni jeszcze raz!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@nimitii nie wiedziałam [emoji52]
To za córeczkę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji8][emoji5]

kilku dni to ja pewnie nie dotrwam... pewnie @ przyjdzie spóźniona jutro - pojutrze, taki żarcik @ - ostatnio popularny tutaj...
teraz to mi się smutno zrobiło...

kilku dni to ja pewnie nie dotrwam... pewnie @ przyjdzie spóźniona jutro - pojutrze, taki żarcik @ - ostatnio popularny tutaj...
teraz to mi się smutno zrobiło...

Na smutanie przyjdzie czas jak ( jeśli )@ nadejdzie!!
Teraz masz czas na nadzieje i gryzienie pazurów [emoji6]
Ja zaciskam [emoji1307][emoji1307][emoji1307] i zrób kolejny albo leć z rana na bete

magoo ale ja własnie tak miałam w tej ciąży, nasikałam nic wyrzuciłam do śmieci po czym wzięłam a tam ledwo widoczna! poszłam po inny test bardziej czuły i była jak byk! weś powtórz błagam!!!!

Leeleeth wiem że nie wiedziałaś :) ale niestety to prawda waże 109 kg w marcu miałam miec operacje właśnie na przepuklinę ( rok czekałam...) oby to nie było przeszkodą, chociaż mój ginekolog mówi że nie jest to nic strasznego.

Na smutanie przyjdzie czas jak ( jeśli )@ nadejdzie!!
Teraz masz czas na nadzieje i gryzienie pazurów [emoji6]
Ja zaciskam [emoji1307][emoji1307][emoji1307] i zrób kolejny albo leć z rana na bete

Magoo to jutro zrob rano tym czulym 10 moze mocniejszy wyjdzie
Dzięki bardzo za wsparcie, kochane jesteście, ale powiem Wam, że dopiero teraz dopadłą mnie rozpacz i wyję jak głupia...
bo kiedy zobaczyłam biel to uznałam, że kolejny cykl, clo itp... a teraz... nadzieja wróciła a wraz z nią poczucie, że będzie tak jak zawsze - że nadzieja wróciła tylko po to, żeby za dzień - dwa rąbnąć mnie w łeb kolejny raz...

reklama
Dzięki bardzo za wsparcie, kochane jesteście, ale powiem Wam, że dopiero teraz dopadłą mnie rozpacz i wyję jak głupia...
bo kiedy zobaczyłam biel to uznałam, że kolejny cykl, clo itp... a teraz... nadzieja wróciła a wraz z nią poczucie, że będzie tak jak zawsze - że nadzieja wróciła tylko po to, żeby za dzień - dwa rąbnąć mnie w łeb kolejny raz...
Moja kochana tule mocno, niestety czasem nie jest łatwo złe myśli odgonić od siebie. Ja chce wierzyć że wraz z resztą trafisz do nas do wrześniowych mam !

Do góry