Lanvin
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Działaj! A skąd jesteś?hej
Ja pracuje jako spedytor krajowy i międzynarodowy mega dużo stresu... od dziś zaczęły mi się dni płodne
Ja też bym wolała, żebyś była zdrowa, ale może jesteś w dwupaku i pierwszym objawem jest katarNie pociesza mnie to wolałabym żebyś była całkiem zdrowa i w dwupaku
W lotto hi hiA Ty gdzie pracujesz?
Na razie mam dziś ciężki dzień trochę zawaliłamTo do dzieła
Nie dostałam jeszcze tabelki od Aleksandry.Iza, a co z tą naszą tabelką? Gotowa?
O kurde, to może jakiś los z 6 dla koleżanek znajdziesz, podzielimy się na wyprawkę dla każdej będzie stresy odejdą i od razu każda zajdzie, no plan idealnyW lotto hi hi
:-(Niestety dziewczyny ale nic z tego.Plusika brak Czekam na @. Niewiem czemu ale wiedziałam że tak będzie.