reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mamuniol snieg to nic, u mnie grad dzisiaj!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co sie dzieje z ta pogoda. Pamietam jeszcze nawet calkiem dobrze, źe kiedys w majowke nad morze na plaze jezdzilismy. A teraz cieply kocyk i kakao. Szkoda mi dzieciakow, bo w takie dni to nic innego jak siedzenie w domu[emoji54] a najblizsze 2 tygodnie takie w kratke zapowiadaja...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby kochane, tylko że co miesiąc tak mam więc trudno uwierzyć :eek:

3mam kciukasy!!
Moze jak sie uda to obie bedziemy na Styczniowkach :):):)

My dzisiaj drunkujemy bo jutro w Holandii swieto i mamy wolne :) a potem bedziemy pracowac nad Helenka :):):)

Ja to powalona jestem :D mam 5 apek do obliczania cyklu zeby przez przypadek nie pominac plodnych :D

1461662761-wpp0pc.jpeg

Co sie dzieje z ta pogoda. Pamietam jeszcze nawet calkiem dobrze, źe kiedys w majowke nad morze na plaze jezdzilismy. A teraz cieply kocyk i kakao. Szkoda mi dzieciakow, bo w takie dni to nic innego jak siedzenie w domu[emoji54] a najblizsze 2 tygodnie takie w kratke zapowiadaja...

Ja przez ta durna pogode pochorowalam sie i teraz zostalo mi po przeziebieniu zapalenie zatok :/ a do lekarza dopiero w czwartek.
Nie lubie takiej pogody w kratke bo jest strasznie zdradliwa. Ubierasz sie, rozbierasz, ubierasz, rozbierasz i tak w kolko i nawet nie wiem kiedy czlowieka przewialo :/

witam dziewczyny
dawno mnie nie było bo mam chore dzieciaki(ospa) duzo pracy w domu jak i w pracy wiec szczerze mowiac forum odeszło na drugi plan ale powoli wracam do zywych Luxunia ten twój suwaczek rośnie w oczach zycze ci bys i ty tak zaczela juz niedlugo rosnąć :happy:
u mnie jakies staranka byly teraz czekam na @ ktora ma przyjsc 7-8 maj na pewno do tego czasu jeszcze cos sie nam przytrafi i to nie raz ale bynajmniej najpewniej bylo w sobote tak mi sie wydaje wiec zobaczymy jak bede dlugo musiala sie starac o kolejnego bobaska poki co to moj taaki prawdziwy 1 cykl staran po poronieniu wiec zakladam ze bedzie co ma byc a martwic sie zaczne jak nic nie bedzie w 3 cyklu ;) i pewnie bede wam tu smęcić i zanudzac i beblać w świat :rofl2: ale kto inny mnie tak zrozumie jak Wy chyba nikt ;-) ;)
dzis mam wolne no ipogoda piękna sloneczko swieci chociaz jeszcze czuc chlodek bo po gorach troszke posypalo puszkiem ale mam nadzieje ze szybko temperatury siegna powyzej 20 st C
zycze wam kochane udanego milego dnia ....
yesenia ja dopiero teraz zauwazyłam ze powrociłas do nas tak bardzo sie ciesze! :-) :)

reklama
Wyjasnijcie mi dziewczyny jak wy liczycie poczatek@. Wczesniej mialam tak ze przychodzila na calego i bylo jasne ze jest 1 dc. Teraz mam tak ze zanim na dobre sie rozkreci to 1-2 dni plamienia. I teraz jak mam liczyc yen pierwszy dzien... mialam zapytac ostatnio o to gina ale zapomnialam...

hej,
ja ostatnio o to pytalam gina, bo tez mialam sytuacje, ze plamilam, a dopiero nastepnego dnia czy 2 dni pozniej chlusnęło. GIn powiedział, że mam liczyć od chluśnięcia normalnego.

Do góry