reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mamuniol snieg to nic, u mnie grad dzisiaj!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co sie dzieje z ta pogoda. Pamietam jeszcze nawet calkiem dobrze, źe kiedys w majowke nad morze na plaze jezdzilismy. A teraz cieply kocyk i kakao. Szkoda mi dzieciakow, bo w takie dni to nic innego jak siedzenie w domu[emoji54] a najblizsze 2 tygodnie takie w kratke zapowiadaja...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby kochane, tylko że co miesiąc tak mam więc trudno uwierzyć :eek:

3mam kciukasy!!
Moze jak sie uda to obie bedziemy na Styczniowkach :):):)

My dzisiaj drunkujemy bo jutro w Holandii swieto i mamy wolne :) a potem bedziemy pracowac nad Helenka :):):)

Ja to powalona jestem :D mam 5 apek do obliczania cyklu zeby przez przypadek nie pominac plodnych :D

1461662761-wpp0pc.jpeg

Co sie dzieje z ta pogoda. Pamietam jeszcze nawet calkiem dobrze, źe kiedys w majowke nad morze na plaze jezdzilismy. A teraz cieply kocyk i kakao. Szkoda mi dzieciakow, bo w takie dni to nic innego jak siedzenie w domu[emoji54] a najblizsze 2 tygodnie takie w kratke zapowiadaja...

Ja przez ta durna pogode pochorowalam sie i teraz zostalo mi po przeziebieniu zapalenie zatok :/ a do lekarza dopiero w czwartek.
Nie lubie takiej pogody w kratke bo jest strasznie zdradliwa. Ubierasz sie, rozbierasz, ubierasz, rozbierasz i tak w kolko i nawet nie wiem kiedy czlowieka przewialo :/

witam dziewczyny
dawno mnie nie było bo mam chore dzieciaki(ospa) duzo pracy w domu jak i w pracy wiec szczerze mowiac forum odeszło na drugi plan ale powoli wracam do zywych Luxunia ten twój suwaczek rośnie w oczach zycze ci bys i ty tak zaczela juz niedlugo rosnąć :happy:
u mnie jakies staranka byly teraz czekam na @ ktora ma przyjsc 7-8 maj na pewno do tego czasu jeszcze cos sie nam przytrafi i to nie raz ale bynajmniej najpewniej bylo w sobote tak mi sie wydaje wiec zobaczymy jak bede dlugo musiala sie starac o kolejnego bobaska poki co to moj taaki prawdziwy 1 cykl staran po poronieniu wiec zakladam ze bedzie co ma byc a martwic sie zaczne jak nic nie bedzie w 3 cyklu ;) i pewnie bede wam tu smęcić i zanudzac i beblać w świat :rofl2: ale kto inny mnie tak zrozumie jak Wy chyba nikt ;-) ;)
dzis mam wolne no ipogoda piękna sloneczko swieci chociaz jeszcze czuc chlodek bo po gorach troszke posypalo puszkiem ale mam nadzieje ze szybko temperatury siegna powyzej 20 st C
zycze wam kochane udanego milego dnia ....
yesenia ja dopiero teraz zauwazyłam ze powrociłas do nas tak bardzo sie ciesze! :-) :)

reklama
Wyjasnijcie mi dziewczyny jak wy liczycie poczatek@. Wczesniej mialam tak ze przychodzila na calego i bylo jasne ze jest 1 dc. Teraz mam tak ze zanim na dobre sie rozkreci to 1-2 dni plamienia. I teraz jak mam liczyc yen pierwszy dzien... mialam zapytac ostatnio o to gina ale zapomnialam...

hej,
ja ostatnio o to pytalam gina, bo tez mialam sytuacje, ze plamilam, a dopiero nastepnego dnia czy 2 dni pozniej chlusnęło. GIn powiedział, że mam liczyć od chluśnięcia normalnego.

Do góry