reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam i ja... wczorajszy dzień spędziliśmy z mężem od rana do nocy na początkach przedkomunijnych. Zaplanowaliśmy urlop mojego żeby dziś w pracy mógł zgłosić. Będzie w domku tydzień przed i tydzień po Komuni. Stwierdził że jak się UDA w tym cyklu to przynajmniej przez te pierwsze 2 tygodnie jeśli będą mdłości to mi pomoże w domku:) wczoraj na zakupach szybkich jeszcze raz mi pokazywał gdzie wózek w autku będzie :) kochany :) . Zostało nam 2.5 tygodnia do komuni... masakra :( nie wiem kiedy to zlecialo.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hihihi...w sumie to w tym cyklu my tez nie staramy sie no bo akurat te dni wypadają jak mojego męża nie ma ale i tak sobie pouzywamy.... ;)
My w tym cyklu tez sobie darujemy ... W maju chcemy lecieć na wakacje i odpocząć i fizycznie i psychicznie A po powrocie startujemy do dzialania[emoji5]mam jeszcze psychologa i genetyka w maju A mój mąż wczoraj robił badanie nasienia żeby wykluczyć ten problem...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wyjasnijcie mi dziewczyny jak wy liczycie poczatek@. Wczesniej mialam tak ze przychodzila na calego i bylo jasne ze jest 1 dc. Teraz mam tak ze zanim na dobre sie rozkreci to 1-2 dni plamienia. I teraz jak mam liczyc yen pierwszy dzien... mialam zapytac ostatnio o to gina ale zapomnialam...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyjasnijcie mi dziewczyny jak wy liczycie poczatek@. Wczesniej mialam tak ze przychodzila na calego i bylo jasne ze jest 1 dc. Teraz mam tak ze zanim na dobre sie rozkreci to 1-2 dni plamienia. I teraz jak mam liczyc yen pierwszy dzien... mialam zapytac ostatnio o to gina ale zapomnialam...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczyłabym od tych plamień bo w zasadzie @ się zaczęła tylko skąpa

reklama
Do góry