reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam i ja... wczorajszy dzień spędziliśmy z mężem od rana do nocy na początkach przedkomunijnych. Zaplanowaliśmy urlop mojego żeby dziś w pracy mógł zgłosić. Będzie w domku tydzień przed i tydzień po Komuni. Stwierdził że jak się UDA w tym cyklu to przynajmniej przez te pierwsze 2 tygodnie jeśli będą mdłości to mi pomoże w domku:) wczoraj na zakupach szybkich jeszcze raz mi pokazywał gdzie wózek w autku będzie :) kochany :) . Zostało nam 2.5 tygodnia do komuni... masakra :( nie wiem kiedy to zlecialo.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hihihi...w sumie to w tym cyklu my tez nie staramy sie no bo akurat te dni wypadają jak mojego męża nie ma ale i tak sobie pouzywamy.... ;)
My w tym cyklu tez sobie darujemy ... W maju chcemy lecieć na wakacje i odpocząć i fizycznie i psychicznie A po powrocie startujemy do dzialania[emoji5]mam jeszcze psychologa i genetyka w maju A mój mąż wczoraj robił badanie nasienia żeby wykluczyć ten problem...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wyjasnijcie mi dziewczyny jak wy liczycie poczatek@. Wczesniej mialam tak ze przychodzila na calego i bylo jasne ze jest 1 dc. Teraz mam tak ze zanim na dobre sie rozkreci to 1-2 dni plamienia. I teraz jak mam liczyc yen pierwszy dzien... mialam zapytac ostatnio o to gina ale zapomnialam...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyjasnijcie mi dziewczyny jak wy liczycie poczatek@. Wczesniej mialam tak ze przychodzila na calego i bylo jasne ze jest 1 dc. Teraz mam tak ze zanim na dobre sie rozkreci to 1-2 dni plamienia. I teraz jak mam liczyc yen pierwszy dzien... mialam zapytac ostatnio o to gina ale zapomnialam...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczyłabym od tych plamień bo w zasadzie @ się zaczęła tylko skąpa

reklama
Do góry