reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wiec tak: owu 20 grudzień od 3 stycznia plamienia delikatne brązowe takie trochę kawa z mlekiem 5 straszny bol w podbrzuszu jak na @ 6 stycznia to krwiawienie, ale takie dosyć to było i 7 juz po wszystkim

Zrób test dla pewności.
Moze być plamienie implantacyjne, troche pozno...czego życzę z całego serca
A jeśli wyjdzie negatyw teraz, to mogła być tez ciąża biochemiczna chyba...nie wiem, obym sie myliła.

Test lub beta jest tu koniecznością bo tak naprawdę nie wiesz na czym stoisz, czy to ciąża, czy nowy cykl, czy co...
Trzymam kciuki[emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

M2b dokładnie tak mu powiedziałam [emoji23]i moje ulubione perfumy z Dolce&Gabbana oraz ładny wisiorek [emoji23]

Nimitti, tez uwielbiam hanuty! Zawsze jak siostra jeździ do teściowej to składam na nie zamowienie ! A moj ulubiony perfum to D&G light blue a twój? [emoji16]

Nimitti, tez uwielbiam hanuty! Zawsze jak siostra jeździ do teściowej to składam na nie zamowienie ! A moj ulubiony perfum to D&G light blue a twój? [emoji16]

Dokładnie ten sam ! Uwielbiam go on jest u mnie na takie eleganckie i ważniejsze wyjścia a tak na codzień używam. Lacoste love of pink. Ale light blue niezmiennie najlepszy od 10 lat :)

Kochana, gdyby nie starania to może by ze 2 razy w miesiącu było [emoji23] Ale w płodne to zależy jak nam się też chce, ale większego odstępu niz 1 dzień nie ma, musi chłop się przyzwyczaić [emoji1] a w tym miesiącu to byłby chyba złoty strzał, co prawda jeszcze płodne ale jakoś tak dziwnie, nie wiem...

Bliźniaki, by było [emoji7]

Anik, nie panikuj! Krecha piękna!

Kurna, wysyp ciąż, wysyp staraczek, co to się dzieje, armagiedon [emoji16]
Witam dziewczyny i powodzenia [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Haha cos o tym wiem [emoji23] u nas tez 3 razy w miesiącu to był standard ale to z mojej winy bo M zawsze chciał a teraz to od 9 dc co drugi dzień [emoji3]

reklama
Do góry