Hmm wiesz ze nie wiem :/Można kupić w Polsce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm wiesz ze nie wiem :/Można kupić w Polsce?
Wiec tak: owu 20 grudzień od 3 stycznia plamienia delikatne brązowe takie trochę kawa z mlekiem 5 straszny bol w podbrzuszu jak na @ 6 stycznia to krwiawienie, ale takie dosyć to było i 7 juz po wszystkim
M2b dokładnie tak mu powiedziałam [emoji23]i moje ulubione perfumy z Dolce&Gabbana oraz ładny wisiorek [emoji23]
Hmm wiesz ze nie wiem :/
Dokładnie ten sam ! Uwielbiam go on jest u mnie na takie eleganckie i ważniejsze wyjścia a tak na codzień używam. Lacoste love of pink. Ale light blue niezmiennie najlepszy od 10 latNimitti, tez uwielbiam hanuty! Zawsze jak siostra jeździ do teściowej to składam na nie zamowienie ! A moj ulubiony perfum to D&G light blue a twój? [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Można kupić w Polsce?
Kochana, gdyby nie starania to może by ze 2 razy w miesiącu było [emoji23] Ale w płodne to zależy jak nam się też chce, ale większego odstępu niz 1 dzień nie ma, musi chłop się przyzwyczaić [emoji1] a w tym miesiącu to byłby chyba złoty strzał, co prawda jeszcze płodne ale jakoś tak dziwnie, nie wiem...
Bliźniaki, by było [emoji7]
Anik, nie panikuj! Krecha piękna!
Kurna, wysyp ciąż, wysyp staraczek, co to się dzieje, armagiedon [emoji16]
Witam dziewczyny i powodzenia [emoji4]
To jest polska wersja
Link do: W oczekiwaniu na dziecko
To jest polska wersja
Link do: W oczekiwaniu na dziecko