reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, a tak z praktycznego punktu widzenia: macie jakieś przydatne/sprawdzone źródła informacji o przygotowaniu do ciąży/przebiegu ciąży/ciuchy ciążowe/opiece nad noworodkiem? Książki, www, blogi?

Jestem ciągle "zielona" w tym temacie, więc chętnie się doedukuje.
Ja w poprzedniej ciazy korzystalam z ksiazki w oczekiwaniu na dziecko. Okrazyla ons wszystkie moje znajone ktore byly w ciazy i byly zadowolone. Mi tez ta ksiazka sie podoba pisza konkretnie o objawach w kazdym miesiacu, o tym jak sie rozwija dziecko itp. Kupilam ja kiedys w rosmanie za okolo 35 zl

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak juz wreszcie doczekam sie dwoch kreseczek to zaopatrze sie w ta ksiazke :)

Gdyby jednak teraz @ nie przyszla to nie musialabym kombinowac nad prezentem dla męża: D

Dokładnie ten sam ! Uwielbiam go on jest u mnie na takie eleganckie i ważniejsze wyjścia a tak na codzień używam. Lacoste love of pink. Ale light blue niezmiennie najlepszy od 10 lat :)

Ja DG też oszczędzam [emoji12] samej jest mi szkoda na niego kasy dlatego proszę o niego na urodziny albo święta [emoji12] ja na codzień mam żółtego MeXX'a [emoji6]

Dziewczyny ja będąc w ciąży dostałam właśnie książkę w oczekiwaniu na dziecko i bardzo sobie chwale [emoji3] pózniej dostałam druga cześć - pierwszy rok życia dziecka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak książkę chciałam sobie kupić ale nie chce zapeszac wiecie nam się nie będzie udawało a książka na półce będzie mnie niepotrzebnie draznila :)
Jak się uda to się książkę kupi ;)

reklama
Witam nowe staraczki ;)

Ja uwielbiam zielony DKNY :D
W ogóle to koszmar jakiś... za 2 tygodnie wyprowadzamy się z wynajmowanego mieszkania do rodziców mojego faceta ;/ Mam z nimi świetny kontakt, ale czuję, że do czasu... szybko musimy znaleźć coś do wynajęcia bo oszaleję !

Ja mieszkalam z tesciowa prawie 3 lata.....myslalam ze oszaleję ;)
Teraz, kiedy z nimi juz nie mieszkamy to nawet ją lubie ;)

Do góry