reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, a tak z praktycznego punktu widzenia: macie jakieś przydatne/sprawdzone źródła informacji o przygotowaniu do ciąży/przebiegu ciąży/ciuchy ciążowe/opiece nad noworodkiem? Książki, www, blogi?

Jestem ciągle "zielona" w tym temacie, więc chętnie się doedukuje.
Ja w poprzedniej ciazy korzystalam z ksiazki w oczekiwaniu na dziecko. Okrazyla ons wszystkie moje znajone ktore byly w ciazy i byly zadowolone. Mi tez ta ksiazka sie podoba pisza konkretnie o objawach w kazdym miesiacu, o tym jak sie rozwija dziecko itp. Kupilam ja kiedys w rosmanie za okolo 35 zl

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak juz wreszcie doczekam sie dwoch kreseczek to zaopatrze sie w ta ksiazke :)

Gdyby jednak teraz @ nie przyszla to nie musialabym kombinowac nad prezentem dla męża: D

Dokładnie ten sam ! Uwielbiam go on jest u mnie na takie eleganckie i ważniejsze wyjścia a tak na codzień używam. Lacoste love of pink. Ale light blue niezmiennie najlepszy od 10 lat :)

Ja DG też oszczędzam [emoji12] samej jest mi szkoda na niego kasy dlatego proszę o niego na urodziny albo święta [emoji12] ja na codzień mam żółtego MeXX'a [emoji6]

Dziewczyny ja będąc w ciąży dostałam właśnie książkę w oczekiwaniu na dziecko i bardzo sobie chwale [emoji3] pózniej dostałam druga cześć - pierwszy rok życia dziecka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak książkę chciałam sobie kupić ale nie chce zapeszac wiecie nam się nie będzie udawało a książka na półce będzie mnie niepotrzebnie draznila :)
Jak się uda to się książkę kupi ;)

reklama
Witam nowe staraczki ;)

Ja uwielbiam zielony DKNY :D
W ogóle to koszmar jakiś... za 2 tygodnie wyprowadzamy się z wynajmowanego mieszkania do rodziców mojego faceta ;/ Mam z nimi świetny kontakt, ale czuję, że do czasu... szybko musimy znaleźć coś do wynajęcia bo oszaleję !

Ja mieszkalam z tesciowa prawie 3 lata.....myslalam ze oszaleję ;)
Teraz, kiedy z nimi juz nie mieszkamy to nawet ją lubie ;)

Do góry