reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

M2b jest zmiana bo rozmawiamy o tym. Mąż nawet powiedział ze fajnie by było babcią powiedzieć w dzień babci ale to będzie dopiero 6t2d wiec ja wolę się wstrzymać. Mąż czeka do 20.01 dla niego to jest ta data po której włączy myślenie będzie dziecko. Na razie jest ostrożny jak ja.

Haha cheebay ale jej zrobiłaś. Chciałabyś może ta książkę ? Dość duża nie wiem.ile kosztuje taka wyślą do USA ale jak co mogę ci wysłać ja.
To dobrze, że już lepiej :)
Za takie gadanie to powinien ci kwiaty w zębach przynosić ;)

reklama
No wlasnie moze sie wcale nie przesunęła.
Moze ten "okres" to była implantacja? Kiedy to było, który dpo?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec tak: owu 20 grudzień od 3 stycznia plamienia delikatne brązowe takie trochę kawa z mlekiem 5 straszny bol w podbrzuszu jak na @ 6 stycznia to krwiawienie, ale takie dosyć to było i 7 juz po wszystkim

Ja przed porodem miałam jak w zegarku 28 a teraz 26,28,30 i tak w kółko [emoji35] ostatnio było 30 to ciekawe jak teraz.. ogłupiać można !
A bobosexy u was codziennie?

Kochana, gdyby nie starania to może by ze 2 razy w miesiącu było [emoji23] Ale w płodne to zależy jak nam się też chce, ale większego odstępu niz 1 dzień nie ma, musi chłop się przyzwyczaić [emoji1] a w tym miesiącu to byłby chyba złoty strzał, co prawda jeszcze płodne ale jakoś tak dziwnie, nie wiem...

Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś :)

mififi04 ten film jest boski :) klasyk !:)

Cheebay ja mam taką książkę po angielsku tydzień po tyg hehe

Jutro idę na betę trochę się martwię trzymajcie kciuki ok :)
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.
Bliźniaki, by było [emoji7]
No z dzis bardziej widac:)Zobacz załącznik 790696 ale i tak wydaje mi sie ze za slaba ta kreska:/
Anik, nie panikuj! Krecha piękna!

Kurna, wysyp ciąż, wysyp staraczek, co to się dzieje, armagiedon [emoji16]
Witam dziewczyny i powodzenia [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

M2b jest zmiana bo rozmawiamy o tym. Mąż nawet powiedział ze fajnie by było babcią powiedzieć w dzień babci ale to będzie dopiero 6t2d wiec ja wolę się wstrzymać. Mąż czeka do 20.01 dla niego to jest ta data po której włączy myślenie będzie dziecko. Na razie jest ostrożny jak ja.

Haha cheebay ale jej zrobiłaś. Chciałabyś może ta książkę ? Dość duża nie wiem.ile kosztuje taka wyślą do USA ale jak co mogę ci wysłać ja.

Nimitii, dziekuje, jesteś kochana! Ale wysyłać tego do mnie nie ma sensu bo paczki do us to koszmar cenowy, zreszta w druga stronę tak samo.
Ja mam takie dwie: jedna na ciąże, druga po[emoji6]
fc48b1da420835180b53312a33dac030.jpg

reklama
Do góry