reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dziś leniwie spędziłam niedzielę, nawet drzemkę sobie ucięłam po południu - zupełnie jak nie ja...:laugh2:
Może wieczór przez to sobie uprzyjemnię małym "co nieco"? Choć mój pan ostatnio jakoś nie w nastroju...:confused:

reklama
No z dzis bardziej widac:)Zobacz załącznik 790696 ale i tak wydaje mi sie ze za slaba ta kreska:/

Piękna krecha, to nie jest tylko cień więc się nie martw na zapas! [emoji9]

Kobieto! Zamęczysz się w ten sposób! Wiele kobiet baluje i korzysta z używek. Ja sama odpuszczając cykl wypiłam drinka, nawet szampana upiłam. Jasne, że potem trochę się wystraszyłam ale z drugiej strony.... to nie jest tak, że napijesz się i już uszkodziłaś płód, koniec kropka. Nie. Ekspozycja na alkohol musi być duża lub częsta. Wyluzowania jakie niesie taki chill out ( oczywiście bez przesady) jest także potrzebna Tobie a przez to korzystna dla sprawy [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgejpg19cv.png

No wiem wiem dziewczyny, ale takiego małego zala musiałam z siebie wylać. Dziękuję za słowa otuchy [emoji9]

Wiec tak: owu 20 grudzień od 3 stycznia plamienia delikatne brązowe takie trochę kawa z mlekiem 5 straszny bol w podbrzuszu jak na @ 6 stycznia to krwiawienie, ale takie dosyć to było i 7 juz po wszystkim

Możliwe też, że to nie implantacyjne tylko samo w sobie oczyszczanie macicy.
Aczkolwiek tak jak piszą dziewczyny test powinnaś zrobić dla pewności, nie ma co gdybac.

Witam nowe staraczki ;)

Ja uwielbiam zielony DKNY :D
W ogóle to koszmar jakiś... za 2 tygodnie wyprowadzamy się z wynajmowanego mieszkania do rodziców mojego faceta ;/ Mam z nimi świetny kontakt, ale czuję, że do czasu... szybko musimy znaleźć coś do wynajęcia bo oszaleję !

Mieszkałam z "tesciami" 3 tygodnie jak mieliśmy remont łazienki, na co dzień ich bardzo lubię, ale mieszkanie razem nie było łatwe... oby u Was przebiegło inaczej [emoji110]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe staraczki ;)

Ja uwielbiam zielony DKNY :D
W ogóle to koszmar jakiś... za 2 tygodnie wyprowadzamy się z wynajmowanego mieszkania do rodziców mojego faceta ;/ Mam z nimi świetny kontakt, ale czuję, że do czasu... szybko musimy znaleźć coś do wynajęcia bo oszaleję !
Och, te zielone piękne są [emoji173] ja za to jestem zakochana w aqua di gioa armaniego [emoji7]
Boże, mieszkanie z rodzicami i tesciami zawsze źle się kończy... My mieszkaliśmy całe życie z babcią, ja nie wiem jak moi rodzice to przeżyli [emoji15] ja to jak jade do rodziców to po max 4 dniach wracam, chyba byśmy się pozabijaly [emoji23]

Basia, u nas to w sumie samo sie tak rozeszlo, jeszcze jakiś czas temu w weekendy z łóżka nie wychodzilismy, dosłownie! Może wykorzystałam limit bzykania, akurat teraz, cholera [emoji23]

Oho, a u mnie chyba idzie owu z prawego jajnika, cała pachwina odrętwiala [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Piękna krecha, to nie jest tylko cień więc się nie martw na zapas! [emoji9]

No wiem wiem dziewczyny, ale takiego małego zala musiałam z siebie wylać. Dziękuję za słowa otuchy [emoji9]

Możliwe też, że to nie implantacyjne tylko samo w sobie oczyszczanie macicy.
Aczkolwiek tak jak piszą dziewczyny test powinnaś zrobić dla pewności, nie ma co gdybac.

Mieszkałam z "tesciami" 3 tygodnie jak mieliśmy remont łazienki, na co dzień ich bardzo lubię, ale mieszkanie razem nie było łatwe... oby u Was przebiegło inaczej [emoji110]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja moich teściów tez lubię. Nawet myśleliśmy żeby wyremontować sobie poddasze u nich w domu i tam zamieszkać, ale chyba to byłby bardzo duży błąd. Wiadomo że byłaby wygoda z opieką nad dzieckiem itd ale myślę że na codzien moglibyśmy nie dogadać się w wielu kwestiach.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja i maz jesteśmy zgodni, ze nie ma mieszkania ani z moimi ani z jego rodzicami. Choc teściowa proponowala. Chociaż wynajęty maly kat ale sami. Polecam :) W życiu wspólne mieszkanie :D my już z M mamy swoje przyzwyczajenia i dziwactwa :D
A relacje dużo lepsze jak się nie mieszka razem ;)

reklama
Do góry