reklama
No z dzis bardziej widacZobacz załącznik 790696 ale i tak wydaje mi sie ze za slaba ta kreska:/
Piękna krecha, to nie jest tylko cień więc się nie martw na zapas! [emoji9]
Kobieto! Zamęczysz się w ten sposób! Wiele kobiet baluje i korzysta z używek. Ja sama odpuszczając cykl wypiłam drinka, nawet szampana upiłam. Jasne, że potem trochę się wystraszyłam ale z drugiej strony.... to nie jest tak, że napijesz się i już uszkodziłaś płód, koniec kropka. Nie. Ekspozycja na alkohol musi być duża lub częsta. Wyluzowania jakie niesie taki chill out ( oczywiście bez przesady) jest także potrzebna Tobie a przez to korzystna dla sprawy [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgejpg19cv.png
No wiem wiem dziewczyny, ale takiego małego zala musiałam z siebie wylać. Dziękuję za słowa otuchy [emoji9]
Wiec tak: owu 20 grudzień od 3 stycznia plamienia delikatne brązowe takie trochę kawa z mlekiem 5 straszny bol w podbrzuszu jak na @ 6 stycznia to krwiawienie, ale takie dosyć to było i 7 juz po wszystkim
Możliwe też, że to nie implantacyjne tylko samo w sobie oczyszczanie macicy.
Aczkolwiek tak jak piszą dziewczyny test powinnaś zrobić dla pewności, nie ma co gdybac.
Witam nowe staraczki
Ja uwielbiam zielony DKNY
W ogóle to koszmar jakiś... za 2 tygodnie wyprowadzamy się z wynajmowanego mieszkania do rodziców mojego faceta ;/ Mam z nimi świetny kontakt, ale czuję, że do czasu... szybko musimy znaleźć coś do wynajęcia bo oszaleję !
Mieszkałam z "tesciami" 3 tygodnie jak mieliśmy remont łazienki, na co dzień ich bardzo lubię, ale mieszkanie razem nie było łatwe... oby u Was przebiegło inaczej [emoji110]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Och, te zielone piękne są [emoji173] ja za to jestem zakochana w aqua di gioa armaniego [emoji7]Witam nowe staraczki
Ja uwielbiam zielony DKNY
W ogóle to koszmar jakiś... za 2 tygodnie wyprowadzamy się z wynajmowanego mieszkania do rodziców mojego faceta ;/ Mam z nimi świetny kontakt, ale czuję, że do czasu... szybko musimy znaleźć coś do wynajęcia bo oszaleję !
Boże, mieszkanie z rodzicami i tesciami zawsze źle się kończy... My mieszkaliśmy całe życie z babcią, ja nie wiem jak moi rodzice to przeżyli [emoji15] ja to jak jade do rodziców to po max 4 dniach wracam, chyba byśmy się pozabijaly [emoji23]
Basia, u nas to w sumie samo sie tak rozeszlo, jeszcze jakiś czas temu w weekendy z łóżka nie wychodzilismy, dosłownie! Może wykorzystałam limit bzykania, akurat teraz, cholera [emoji23]
Oho, a u mnie chyba idzie owu z prawego jajnika, cała pachwina odrętwiala [emoji173]
gabrika
Fanka BB :)
Ja moich teściów tez lubię. Nawet myśleliśmy żeby wyremontować sobie poddasze u nich w domu i tam zamieszkać, ale chyba to byłby bardzo duży błąd. Wiadomo że byłaby wygoda z opieką nad dzieckiem itd ale myślę że na codzien moglibyśmy nie dogadać się w wielu kwestiach.Piękna krecha, to nie jest tylko cień więc się nie martw na zapas! [emoji9]
No wiem wiem dziewczyny, ale takiego małego zala musiałam z siebie wylać. Dziękuję za słowa otuchy [emoji9]
Możliwe też, że to nie implantacyjne tylko samo w sobie oczyszczanie macicy.
Aczkolwiek tak jak piszą dziewczyny test powinnaś zrobić dla pewności, nie ma co gdybac.
Mieszkałam z "tesciami" 3 tygodnie jak mieliśmy remont łazienki, na co dzień ich bardzo lubię, ale mieszkanie razem nie było łatwe... oby u Was przebiegło inaczej [emoji110]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Jaki cudny buziaczek [emoji1] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Tadaaammmm!!!!!
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Bulbasek
Ja i maz jesteśmy zgodni, ze nie ma mieszkania ani z moimi ani z jego rodzicami. Choc teściowa proponowala. Chociaż wynajęty maly kat ale sami. Polecam W życiu wspólne mieszkanie my już z M mamy swoje przyzwyczajenia i dziwactwa
A relacje dużo lepsze jak się nie mieszka razem
A relacje dużo lepsze jak się nie mieszka razem
matyjka13
Zaangażowana w BB
Ile się staraliście ?Jaki cudny buziaczek [emoji1] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
reklama
Ja z moimi treściami Nie wyobrażam sobie mieszkać. tak jak mówi bulbasek każdy na swoje przyzwyczajenia. Ja jednak wolę trochę prywatności [emoji173]
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom