reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś :)

mififi04 ten film jest boski :) klasyk !:)

Cheebay ja mam taką książkę po angielsku tydzień po tyg hehe

Jutro idę na betę trochę się martwię trzymajcie kciuki ok :)
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.

Nimitii dziękuję! Trzymam kciuki za twoja betę - z pewnością wynik będzie magiczny ;)

marcia może boleć :) na ciążę też :)

Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych :)

Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]

gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.

anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No z dzis bardziej widac:) 20170108_094737.jpg ale i tak wydaje mi sie ze za slaba ta kreska:/

Załączniki

• 20170108_094737.jpg
    20170108_094737.jpg
    327,5 KB · Wyświetleń: 154
M2b jest zmiana bo rozmawiamy o tym. Mąż nawet powiedział ze fajnie by było babcią powiedzieć w dzień babci ale to będzie dopiero 6t2d wiec ja wolę się wstrzymać. Mąż czeka do 20.01 dla niego to jest ta data po której włączy myślenie będzie dziecko. Na razie jest ostrożny jak ja.

Haha cheebay ale jej zrobiłaś. Chciałabyś może ta książkę ? Dość duża nie wiem.ile kosztuje taka wyślą do USA ale jak co mogę ci wysłać ja.

reklama
Ja oczywiście że smętami. Otóż wczoraj byli u nas znajomi, popilam sobie winka i to nie mało, potem troszkę wódki nawet. Generalnie nie pije, ale chyba było mi coś takiego potrzebne. Z jednej strony czuje się lepiej bo się odstresowalam posmialam i na chwilę przestałam myśleć o wszystkich tych problemach, ale...
Oczywiście, że jest ale. Nie mam nawet pewności, że była owulacja, ani czy doszło do zapłodnienia, a jednak mam poczucie winy, że może jednak się udało i że mogłam to wszystko zepsuć bo się napiłam. Oczywiście teraz wkrecanie brzmi nawet jak się udało to pewnie znowu poronie bo piłam...
Kurde no przecież nie mogę co chwila się zastanawiać czy wypada zrobić to czy tamto bo może akurat się udało, aczkolwiek poczucie winy już mi wierci dziurę w brzuchu.
Ot to to, taki mój mały wylew żali. Wybaczcie.
Życzę Wam miłej spokojnej niedzieli

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kobieto! Zamęczysz się w ten sposób! Wiele kobiet baluje i korzysta z używek. Ja sama odpuszczając cykl wypiłam drinka, nawet szampana upiłam. Jasne, że potem trochę się wystraszyłam ale z drugiej strony.... to nie jest tak, że napijesz się i już uszkodziłaś płód, koniec kropka. Nie. Ekspozycja na alkohol musi być duża lub częsta. Wyluzowania jakie niesie taki chill out ( oczywiście bez przesady) jest także potrzebna Tobie a przez to korzystna dla sprawy [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgejpg19cv.png

Do góry