reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Marta nie przejmuj się tym alkoholem. Je też piłam w sylwestra i przed, bo byliśmy w górach u rodzinki. I myślę że wtedy właśnie było zagniezdzenie. I pewnie tak jak u Nimi myślę że to nam nawet pomogło.

Mietowajagoda ściskam Cie mocno i przesyłam pozytywne fluidki. Wiem przez co przechodzicie bo przy pierwszym synu staraliśmy się ponad rok i też pamiętam ile razy ryczlam w poduszkę bo przyszła ta wredota . Ale w końcu się uda!!

Jesteście niesamowite z tymi świecami i wypływającym nasieniem!! Uśmiałam się z tekstów waszych mężów [emoji3]ale pamiętam że sama tak robiłam kiedy nam nie wychodzilo

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś :)

mififi04 ten film jest boski :) klasyk !:)

Cheebay ja mam taką książkę po angielsku tydzień po tyg hehe

Jutro idę na betę trochę się martwię trzymajcie kciuki ok :)
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.

Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś :)

W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.
Będzie dobrze kochana :)
Jak sytuacja z mężem?

Trzymamy[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii, beta bedzie spoko! Z ciekawostki powiem Ci ze moja siostra z bliźniakami po 72h miała przyrost bety ponad 250%! Pamietam jak sie śmiałyśmy i ja ostrzegalam przed bliźniakami w związku. Tym, a ona mówiła nie kracz! No i ma! Nie pomyliłam sie[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym absolutnie poczekala. Zarodek rozwija sie intensywnie juz od momentu zaplodnienia a nie dopiero od zagniezdzenia.
U Ciebie doszloby do zaplodnienia przed tomografem i ten malusi zarodeczek zostalby narazony na ogromne promieniowanie rentgenowskie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz, ja też bym się wstrzymała. Na dwoje babka wróżyła i rożnie może być. Promieniowanie rentgenowskie ogólnie bardzo uszkadza komórki i jak w Twoim przypadku utrata kilkuset jest niezauważalna, tak w przypadku zarodka sprawa ma sie inaczej...
Powodzenia!

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgejpg19cv.png

Do góry