reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Marta nie przejmuj się tym alkoholem. Je też piłam w sylwestra i przed, bo byliśmy w górach u rodzinki. I myślę że wtedy właśnie było zagniezdzenie. I pewnie tak jak u Nimi myślę że to nam nawet pomogło.

Mietowajagoda ściskam Cie mocno i przesyłam pozytywne fluidki. Wiem przez co przechodzicie bo przy pierwszym synu staraliśmy się ponad rok i też pamiętam ile razy ryczlam w poduszkę bo przyszła ta wredota . Ale w końcu się uda!!

Jesteście niesamowite z tymi świecami i wypływającym nasieniem!! Uśmiałam się z tekstów waszych mężów [emoji3]ale pamiętam że sama tak robiłam kiedy nam nie wychodzilo

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś :)

mififi04 ten film jest boski :) klasyk !:)

Cheebay ja mam taką książkę po angielsku tydzień po tyg hehe

Jutro idę na betę trochę się martwię trzymajcie kciuki ok :)
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.

Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś :)

W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.
Będzie dobrze kochana :)
Jak sytuacja z mężem?

Trzymamy[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii, beta bedzie spoko! Z ciekawostki powiem Ci ze moja siostra z bliźniakami po 72h miała przyrost bety ponad 250%! Pamietam jak sie śmiałyśmy i ja ostrzegalam przed bliźniakami w związku. Tym, a ona mówiła nie kracz! No i ma! Nie pomyliłam sie[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym absolutnie poczekala. Zarodek rozwija sie intensywnie juz od momentu zaplodnienia a nie dopiero od zagniezdzenia.
U Ciebie doszloby do zaplodnienia przed tomografem i ten malusi zarodeczek zostalby narazony na ogromne promieniowanie rentgenowskie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz, ja też bym się wstrzymała. Na dwoje babka wróżyła i rożnie może być. Promieniowanie rentgenowskie ogólnie bardzo uszkadza komórki i jak w Twoim przypadku utrata kilkuset jest niezauważalna, tak w przypadku zarodka sprawa ma sie inaczej...
Powodzenia!

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgejpg19cv.png

Do góry