reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie jest tak że to mój mąż pragnie bardzo dziecko ja również ale to on pierwszy był gotowy na 2 dziecko ja miałam zawsze wymówki że praca że angielski i takie Tam.... Wziął mnie na rozmowę i uświadomił mi że nie ma co odkładać że Antoninka ma już 6lat i jak nie teraz to kiedy i uświadomiłam sobie że ma rację

Dziewczyny mam pytanie może i głupie Ale od tego Was mam aby rozwiać wątpliwości .. w pierwszym cyklu starn zawsze po sexie dużo śluzu mojego M mi wylecialo. W obecnej chwili po sexie leżę z nogami w górze ok 10 minut i teraz tego śluzu mało wylatuje..

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dwóch chłopaków w wieku prawie 11 lat i prawie 8 także staram się o 3 dzieciątko.decyzja o dziecku nigdy nie jest łatwa a co dopiero o trzecim maluszku.ja już myślę od ok 3 lat o dziecku ale dopiero od września niemam spirali i sie staramy.wiedziałam że u mnie łatwo nie będzie z niedoczynności tarczycy,problemami z żelazem i anemia.Ale jak już zbliża się termin okresu i myślę że mam go nie dostać to panikuje:errr::errr:

U mnie jest tak że to mój mąż pragnie bardzo dziecko ja również ale to on pierwszy był gotowy na 2 dziecko ja miałam zawsze wymówki że praca że angielski i takie Tam.... Wziął mnie na rozmowę i uświadomił mi że nie ma co odkładać że Antoninka ma już 6lat i jak nie teraz to kiedy i uświadomiłam sobie że ma rację
U mnie oboje chcemy [emoji14]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co mi sie wydaje poprostu ze jak lezysz z nogami w gorze to poprostu on wlatuje gdzies glebiej i wylatuje moze pozniej po dluzszym czasie po troszku....:confused:

Niestety @ zawitała do mnie :-( a tyle cichej nadziei sobie robiłam. Nie mam siły. Leżę i.wyje.aż.zaczyna brakować mi tchu. Czemu się nie udaje....
Ale no co Ty... przecież my się nie poddajemy! Głowa do góry Księżniczko, wszystko się ułoży. Świat taki już jest - im bardziej Ci na czymś zależy tym trudniej to osiągnąć... ale potem bardziej się ceni.
Damy radę, nie załamujemy się, buźka w górę i smutki precz. @ to @ - przyszła i pójdzie... wszystko przed nami!
Ja tez jakoś z czystego senstymentu strasznie kibicowałam staraczkom ze starego wątku. Bertha trzymam kciuki najmocniej jak potrafię, należy Ci sie śliczny, różowy bobas. Ja jedno dziecko mam i czuje w głębi, ze zostanie jedynakiem. Nie poddaje sie co prawda, ale nie mam już ochoty i sił całego swojego życia podporządkowywać staraniom, bo to niszczy nasza rodzine.
Nessi wierze, ze Twoja fasolka jest silna, zdrowa i niedługo bedzie machać do forumowych ciotek rączkami [emoji7]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Oj, nie poddawaj się. Odpuść trochę starania, zajmij głowę czyś innym - idź na kurs tańca, czy włoski czy cokolwiek - trochę pozytywnej energii z zewnątrz i już niedługo będzie Twój czas.

reklama
Do góry