reklama
magoo
Fanka BB :)
Bo takie dobre duszki tak mają - chcą się dzielić szczęściem a smutki przeżywają w samotności... Pomagasz nam bardzo swoim spokojem, opanowaniem, umiejętnością spojrzenia z dystansu. jestem wdzięczna losowi, że mam takie - choć zdalne, to jednak mocno wypróbowane przyjaciółki...magoo ja bardzo pragnę by Wam wszystkim się udało ..z całego serducha, i tak czytam czasem, to owo serducho mi pęka, bo chciałabym jakoś pomóc a nic nie mogę. Zaczęłam tak wszystko mocno przeżywać ...że aż mi czasem tchu brakuje ...
Każdy czas ma swoje smutki i radości. Mam nadzieję, że ten trudny czas wkrótce zmieni się w radosny i spokojny - w końcu to jeden z najpiękniejszych okresów w życiu - zwłaszcza, jak się na niego patrzy z jakiegoś rozsądnego dystansu czasowego...A ja wierze, ze kazdej z Was sie w koncu uda i kazdej z osobna bardzo mocno kibicuje... Teraz mniej sie udzielam bo mam trudny czas ale czytac czytam na bierzaco i myslami zawsze z Wami :* ❤ ✌
Przykro mi kochanaMelduje biel na teście w 12dpo. A wiec @ za rogiem.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
zanim_zasne
Początkująca w BB
U mnie to jakis ciekawy cykl był. @miałam 11.11 Ale robiłam testy 16.12 i 29.12 nie było nic. Dopiero 4.01 pokazała się blada kreska, więc chyba jakaś opóźniona zapodziana owulacja. To możliwe? Chyba za wcześnie na ginekologa...Mietowajagoda no mnie ten 25 wyszedł w dniu @ ale to różnie może być.
Zanim_zasne piękna beta. Kiedy miałaś termin @? Jeśli zakres Ci się zgadza z twoim tygodniem ciąży to ok. Beta powinna się podwajac chyba co drugi dzień.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
matyjka13
Zaangażowana w BB
Witaj, napisz coś o sobie. No i życzymy powodzenia
Coś o sobie Jestem mężatką od 7lat. Mam 6 letnią córeczkę i starać o dziecko się będę z mężem pierwszy raz. Zakupione mam testy owulacyjne a jajeczkowac mam 14.01 więc myślę że jestem w miarę przygotowana a jak u Was to wygląda?
Nie, w życiu nie słyszałam nic bardziej głupiego ... gdyby tak było wszystkie ciężarne chodziłyby zaniedbane, a tak nie jest ...
W ogóle nie rozumiem tych zabobonów ...wedle tego zabobonu nie można zatem golić włosów na nogach, pod pachami i w miejscach intymnych bo włos to włos ...ehkm..
Wyglądałabym jak chewbacca z gwiezdnych wojen [emoji23][emoji23][emoji23]
Lanvin
Buu szkoda :-(To może jednak test???
Dziewczyny u nas koniec starań, jak teraz nie wyszło to już w tym kierunku nie działamy. Mój M nie jest gotowy na kolejne dziecko, przerosło go to wszystko......, chyba jest juz za wygodny. Będę zagladala od czasu do czasu, ale chyba nie będę się udzielala. Teraz jadę na tydzień na urlop to też będę miała mniej czasu. Trzymam za was kciuki. Powodzenia staraczki .
1985nelia2
ja testow nie kupowałam nigdy, nie nakręcałam się nie stresowałam i jakos tak wyszło że zaszlam od razu.znalazłam tylko w necie taki kalendarz cyklu i tam były opisane dni płodne i nieplodne oraz wskazówki kiedy i jak na chłopaka a kiedy na dziewczynkę. Celowałam w chłopaka no i mam.Coś o sobie Jestem mężatką od 7lat. Mam 6 letnią córeczkę i starać o dziecko się będę z mężem pierwszy raz. Zakupione mam testy owulacyjne a jajeczkowac mam 14.01 więc myślę że jestem w miarę przygotowana a jak u Was to wygląda?
reklama
Lanvin
Witaj :-)Hej. Jestem nowa w tym roku 29lat i zaczynam się starać o drugie dziecko