Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EchMelduje biel na teście w 12dpo. A wiec @ za rogiem.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Do bani! Szkoda, ale może następny cykl przyniesie Ci szczęście...Melduje biel na teście w 12dpo. A wiec @ za rogiem.
Witaj, napisz coś o sobie. No i życzymy powodzeniaHej. Jestem nowa w tym roku 29lat i zaczynam się starać o drugie dziecko
Przykro mi kochana ale ja dalej mam nadzieję, że może test jakiś wadliwy albo za wcześnieNie ma, długo się przyylądałam. Już więcej nie robię, bo nie ma szans :-) czekam na @ i tyle
![]()
12dpo może być za wcześnie niektórym kobietkom wychodzi dopiero tydzień po terminie @ więc póki nie ma okresu jest nadziejaMelduje biel na teście w 12dpo. A wiec @ za rogiem.
Ja myślę że to może być chwilowe tak patrząc na mojego męża i jak on czasem po prostu dojść nie może to myślę, że faceci czasem bardziej do łba biorą niż my. Bo jak to facet dziecka splodzic nie może. Wczoraj mi mowil że to od faceta zależy czy będzie dziecko czy nie... więc widzicie...To może jednak test???
Dziewczyny u nas koniec starań, jak teraz nie wyszło to już w tym kierunku nie działamy. Mój M nie jest gotowy na kolejne dziecko, przerosło go to wszystko......, chyba jest juz za wygodny. Będę zagladala od czasu do czasu, ale chyba nie będę się udzielala. Teraz jadę na tydzień na urlop to też będę miała mniej czasu. Trzymam za was kciuki. Powodzenia staraczki.
Ja też swego czasu zawzięcie czytałam to forum i przeżywałam razem z Wami wszystko po kolei, choć nie chciałam pisać...Bertha
Kurcze, wczoraj czytałam sobie Nasz stary wątek staraczkowy (2016). I się popłakałamCzęść dziewczyn odeszła, cześć urodziła, częśc rozeszła się po innych wątkach .. i tak popatrzyłam to Bertha i Agnesis bardzo Was będę wspierać w zafasolkowaniu ..
![]()