reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Melduje biel na teście w 12dpo. A wiec @ za rogiem.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Do bani! Szkoda, ale może następny cykl przyniesie Ci szczęście...
U mnie też temperatura spadła, więc @ pewnie planowo jutro... ale spodziewałam się tego. ten cykl był w ogóle jakiś nie tego... ta torbiel... mąż jakiś nie bardzo chętny... a i ja miałam taki sobie nastrój na staranie się. Może następny cykl z clo przyniesie nam takie efekty, na jakie czekamy...
Matko, takie głupie 2 kreski a czeka się na nie jak na wygraną w totka...

Nie ma, długo się przyylądałam. Już więcej nie robię, bo nie ma szans :-) czekam na @ i tyle

qdkkx1hpzei65q7s.png
Przykro mi kochana ale ja dalej mam nadzieję, że może test jakiś wadliwy albo za wcześnie ✊✊
Melduje biel na teście w 12dpo. A wiec @ za rogiem.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
12dpo może być za wcześnie niektórym kobietkom wychodzi dopiero tydzień po terminie @ więc póki nie ma okresu jest nadzieja ✊✊✊✊
To może jednak test???
Dziewczyny u nas koniec starań, jak teraz nie wyszło to już w tym kierunku nie działamy. Mój M nie jest gotowy na kolejne dziecko, przerosło go to wszystko......, chyba jest juz za wygodny. Będę zagladala od czasu do czasu, ale chyba nie będę się udzielala. Teraz jadę na tydzień na urlop to też będę miała mniej czasu. Trzymam za was kciuki. Powodzenia staraczki ;).
Ja myślę że to może być chwilowe tak patrząc na mojego męża i jak on czasem po prostu dojść nie może to myślę, że faceci czasem bardziej do łba biorą niż my. Bo jak to facet dziecka splodzic nie może. Wczoraj mi mowil że to od faceta zależy czy będzie dziecko czy nie... więc widzicie...
Cycki do góry kochana ;)

Bertha :(
Kurcze, wczoraj czytałam sobie Nasz stary wątek staraczkowy (2016). I się popłakałam :( Część dziewczyn odeszła, cześć urodziła, częśc rozeszła się po innych wątkach .. i tak popatrzyłam to Bertha i Agnesis bardzo Was będę wspierać w zafasolkowaniu ..:(

Bertha :(
Kurcze, wczoraj czytałam sobie Nasz stary wątek staraczkowy (2016). I się popłakałam :( Część dziewczyn odeszła, cześć urodziła, częśc rozeszła się po innych wątkach .. i tak popatrzyłam to Bertha i Agnesis bardzo Was będę wspierać w zafasolkowaniu ..:(
Ja też swego czasu zawzięcie czytałam to forum i przeżywałam razem z Wami wszystko po kolei, choć nie chciałam pisać...
Ale na wsparcie z mojej strony również możecie liczyć...
Nessi, dobra duszko, cieszę się, że Tobie się udało... i mam nadzieję, że uda się każdej z nas w swoim czasie.... dlatego nie ma co płakać. dla każdej z nas przyjdzie odpowiedni czas i szczęście:)

reklama
Do góry