Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepiękne kreseczki !!! Gratuluje!Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Wam! Mam wyniki hcg 587,3To chyba wczesnse tygodnie, z tej rozpiski trudno zrozumieć. Wstrzymam się ze 2 tygodnie z wizytą u gina. Cieszę się, ale wciąż jestem niepewna.
Czy to możliwe żeby się udało?))
Ech... Walczymy dalej!!!Biel :-(
![]()
Hahaha o matko, nie, nie wierzeDziewczyny wierzycie w ten przesąd żeby w ciąży nie obcinać włosów?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Biel :-(
![]()
Marc, zrób dla pewności jeszcze raz test...4 dni przed @ i nic nie było
Normalnie 0 miesiączki he he :-) jeżeli by nie wróciła to liczy sie normalnie cykl i dni płodne ? ;-)
O, to fajnie ze sie zaczyna opamiętywacCoraz lepiej radzi sobie z tą sytuacją dzisiaj powiedział że chce córeczkę bo byłoby tak fajnie kupować inne rzeczy.
Jeszcze raz powiedziałam mu że się brzydko zachował i już starał się mnie udobruchać. Ale ja mu jeszcze dam popalić![]()
Biel :-(
![]()
Nie, w życiu nie słyszałam nic bardziej głupiego ... gdyby tak było wszystkie ciężarne chodziłyby zaniedbane, a tak nie jest ...Dziewczyny wierzycie w ten przesąd żeby w ciąży nie obcinać włosów?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi się wydaje.. ale jak dziś szukałam na necie opinie o delikatnych farbach do włosów dla przyszłych mam to znalazłam jakieś przesądy...moje są już do pasa i jak tu ich nie obcinać?Nie, w życiu nie słyszałam nic bardziej głupiego ... gdyby tak było wszystkie ciężarne chodziłyby zaniedbane, a tak nie jest ...
W ogóle nie rozumiem tych zabobonów ...wedle tego zabobonu nie można zatem golić włosów na nogach, pod pachami i w miejscach intymnych bo włos to włos ...ehkm..