reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja też w optyce pracuje. Sprzedaje okulary i sama je szlifuje :)

Wy się dziewczyny cieszcie, że w Polsce macie coś takiego jak płatny chorobowy w c8azy. W uk pracujesz ile ci zdrowie pozwoli moja koleżanka do.8 miesiąca w fabryce pracowała. Macierzyńskie chyba tylko 3 miesiące masz jakieś 85% płatne pensji potem tylko 125f tygodniowo. I też 9 miesięcy macierzyńskiego.
Z tym się nie zgodzę [emoji1] prowazilam ciążę w uk i praktycznie od razu poszlam na tzw L4 [emoji3]
Wiesz, w ogóle na te pytania nie zwracaj uwagi. My też jesteśmy po ślubie dwa lata, od ponad dwóch lat się staramy. Zawsze jak mnie pytają (teściowie najabrdziej) to odpowiadam, że jestem piękna i młoda i mam jeszcze na to czas I tłumacze sobie, że młodsze mają dzieci o obowiązki, a ja jeszcze mogę poszaleć i niech mi zazdroszczą. Wiadomo, że bardzo chce, naprawdę bardzo. Ale niestety, trzeba pocierpiec o cierpliwie czekać. Az w końcu i nam się uda

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was z samego rana dziewczynki :) u mnie dzis 11 dpo wczoraj jak jechałam w góry to czułam taki posmak krwi w ustach ciekawa jestem czy faktycznie to jakis zwiastun bedzie. Noc dzis znów narwana bo po raz kolejny miałam ten mega ból z pieczeniem w pachwinie.Do pracy trzeba iść a oczy na zapałkach mam :(
Trzymajcie sie miłego dnia i dużo II kreseczek życze :)

@Lanvin czekamy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@magoo przykro mi [emoji20] za następny cykl [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

w57v9jcg5391negk.png

To zwiększa szanse na ciąże, prawda ?
Ostatnio do mojego męża przyszła pacjentka 44 lata w ciąży, starała się3 lata i sie udało [emoji16]
To tak dla Rych co nie wierzą, że się uda, moc jest w Was!!! [emoji8]

w57v9jcg5391negk.png
ja tak długo starać się nie będę. plan mamy taki - 3 cykle z clo, przerwa 1 cykl i znów 3 cykle z clo. jeśli do tego czasu się nie uda to odpuszczam.

reklama
Do góry