reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Z tym się nie zgodzę [emoji1] prowazilam ciążę w uk i praktycznie od razu poszlam na tzw L4 [emoji3]Ja też w optyce pracuje. Sprzedaje okulary i sama je szlifuje
Wy się dziewczyny cieszcie, że w Polsce macie coś takiego jak płatny chorobowy w c8azy. W uk pracujesz ile ci zdrowie pozwoli moja koleżanka do.8 miesiąca w fabryce pracowała. Macierzyńskie chyba tylko 3 miesiące masz jakieś 85% płatne pensji potem tylko 125f tygodniowo. I też 9 miesięcy macierzyńskiego.
Wiesz, w ogóle na te pytania nie zwracaj uwagi. My też jesteśmy po ślubie dwa lata, od ponad dwóch lat się staramy. Zawsze jak mnie pytają (teściowie najabrdziej) to odpowiadam, że jestem piękna i młoda i mam jeszcze na to czas I tłumacze sobie, że młodsze mają dzieci o obowiązki, a ja jeszcze mogę poszaleć i niech mi zazdroszczą. Wiadomo, że bardzo chce, naprawdę bardzo. Ale niestety, trzeba pocierpiec o cierpliwie czekać. Az w końcu i nam się uda
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
pyzunia86
Witam Was z samego rana dziewczynki u mnie dzis 11 dpo wczoraj jak jechałam w góry to czułam taki posmak krwi w ustach ciekawa jestem czy faktycznie to jakis zwiastun bedzie. Noc dzis znów narwana bo po raz kolejny miałam ten mega ból z pieczeniem w pachwinie.Do pracy trzeba iść a oczy na zapałkach mam
Trzymajcie sie miłego dnia i dużo II kreseczek życze
Trzymajcie sie miłego dnia i dużo II kreseczek życze
Mietowajagodka
Lanvin i jak? Trzymam kciuki.
U mnie kolejny brak @ Siknelam i nadal biel Nie wiem co myśleć.
U mnie kolejny brak @ Siknelam i nadal biel Nie wiem co myśleć.
następny ma być z clo. zobaczymy...
To zwiększa szanse na ciąże, prawda ?
Ostatnio do mojego męża przyszła pacjentka 44 lata w ciąży, starała się3 lata i sie udało [emoji16]
To tak dla Rych co nie wierzą, że się uda, moc jest w Was!!! [emoji8]
magoo
ja tak długo starać się nie będę. plan mamy taki - 3 cykle z clo, przerwa 1 cykl i znów 3 cykle z clo. jeśli do tego czasu się nie uda to odpuszczam.To zwiększa szanse na ciąże, prawda ?
Ostatnio do mojego męża przyszła pacjentka 44 lata w ciąży, starała się3 lata i sie udało [emoji16]
To tak dla Rych co nie wierzą, że się uda, moc jest w Was!!! [emoji8]
reklama
Mietowajagodka
Magoo a tobie ile się jyz spóźnia @