marc
Fanka BB :)
Ja uwielbiam, do tej pory mi przykro, że musiałam wrócić tu.
Nie dziwie się Tobie ...
Ja od 7 lat mieszkam w Warszawie i nie wyobrażam sobie np. Wrócić w strony rodzinne..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uwielbiam, do tej pory mi przykro, że musiałam wrócić tu.
odpowiadam tak samo wszystkim ! najgorsze były święta i życzenia typu ''i tej dzidzi wreszcie ''Wiesz, w ogóle na te pytania nie zwracaj uwagi. My też jesteśmy po ślubie dwa lata, od ponad dwóch lat się staramy. Zawsze jak mnie pytają (teściowie najabrdziej) to odpowiadam, że jestem piękna i młoda i mam jeszcze na to czas I tłumacze sobie, że młodsze mają dzieci o obowiązki, a ja jeszcze mogę poszaleć i niech mi zazdroszczą. Wiadomo, że bardzo chce, naprawdę bardzo. Ale niestety, trzeba pocierpiec o cierpliwie czekać. Az w końcu i nam się uda
Link do: WÓZEK ROAN BASS SOFT 2W1 +GRATIS!Jaki? Pochwal się Wybór wózka i całej wyprawki to dla mnie czarna magia!!
Ja zawsze po owulce brzuch wzdety zaparcia wyglądam jak bezdomna zero chęci do niczego... ehh hormony...Ale przecież to też może być burza hormonów po implantacji Głowa do góry, jeszcze nic nie wiadomo!
Na pocieszenie powiem Ci, że mnie pierwszy raz w połowie cyklu wyskoczyły pryszcze, brzuch wielki i wyglądam jak wywłoka - a wcześniej kwitłam w dni płodne! Widocznie natura lubi nam płatać figle
Łoo kochana, z tym to ciężko [emoji1] ja np chcę żeby był w miarę lekki jak na 3w1 (chociaż cudów się nir spodziewam), pompowane koła, przedłużana budka, jak bąbel zimowo-wiosenny to gondola większa, kosz na zakupy, możliwość wpiecia fotelika, żeby mało miejsca zajmował przy składaniu... No i żeby był czadowy i piękny i najlepiej granatowy/ciemny szary albo czarny [emoji23]A jakie wózki uważacie za najlepszy na.co.zwracać uwagę
Hahaha dziękiz płaczu w śmiech uderzyłam dzięki Tobieaz mój przyszedł do pokoju zobaczyć co się stałoAle przecież to też może być burza hormonów po implantacji Głowa do góry, jeszcze nic nie wiadomo!
Na pocieszenie powiem Ci, że mnie pierwszy raz w połowie cyklu wyskoczyły pryszcze, brzuch wielki i wyglądam jak wywłoka - a wcześniej kwitłam w dni płodne! Widocznie natura lubi nam płatać figle
Ja też w optyce pracuje. Sprzedaje okulary i sama je szlifuje
Wy się dziewczyny cieszcie, że w Polsce macie coś takiego jak płatny chorobowy w c8azy. W uk pracujesz ile ci zdrowie pozwoli moja koleżanka do.8 miesiąca w fabryce pracowała. Macierzyńskie chyba tylko 3 miesiące masz jakieś 85% płatne pensji potem tylko 125f tygodniowo. I też 9 miesięcy macierzyńskiego.
Na wagę i na gondole, żeby była duża :-) no i na to jak się składa, ile zajmuje miejsca. No i wiadomo trzeba sprawdzić jak się prowadzi :-) ja miałam wczesniej Roan Marita, jest niezawodny, ale teraz wybralabym właśnie Roan Bass że względu na stelaż, łatwiej się prowadzi.A jakie wózki uważacie za najlepszy na.co.zwracać uwagę
A ja na Swieta zastrzeglam sobie, że jak usłyszę "dzidzi w tym roku" to więcej do nikogo nie przyjadę Podziałaloodpowiadam tak samo wszystkim ! najgorsze były święta i życzenia typu ''i tej dzidzi wreszcie ''
odpowiadam tak samo wszystkim ! najgorsze były święta i życzenia typu ''i tej dzidzi wreszcie ''