reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja uwielbiam, do tej pory mi przykro, że musiałam wrócić tu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nie dziwie się Tobie ...
Ja od 7 lat mieszkam w Warszawie i nie wyobrażam sobie np. Wrócić w strony rodzinne..

reklama
Wiesz, w ogóle na te pytania nie zwracaj uwagi. My też jesteśmy po ślubie dwa lata, od ponad dwóch lat się staramy. Zawsze jak mnie pytają (teściowie najabrdziej) to odpowiadam, że jestem piękna i młoda i mam jeszcze na to czas I tłumacze sobie, że młodsze mają dzieci o obowiązki, a ja jeszcze mogę poszaleć i niech mi zazdroszczą. Wiadomo, że bardzo chce, naprawdę bardzo. Ale niestety, trzeba pocierpiec o cierpliwie czekać. Az w końcu i nam się uda
odpowiadam tak samo wszystkim ! :) najgorsze były święta i życzenia typu ''i tej dzidzi wreszcie ''

Ale przecież to też może być burza hormonów po implantacji :) Głowa do góry, jeszcze nic nie wiadomo!

Na pocieszenie powiem Ci, że mnie pierwszy raz w połowie cyklu wyskoczyły pryszcze, brzuch wielki i wyglądam jak wywłoka - a wcześniej kwitłam w dni płodne! Widocznie natura lubi nam płatać figle :)
Ja zawsze po owulce brzuch wzdety zaparcia wyglądam jak bezdomna zero chęci do niczego... ehh hormony...

A jakie wózki uważacie za najlepszy na.co.zwracać uwagę
Łoo kochana, z tym to ciężko [emoji1] ja np chcę żeby był w miarę lekki jak na 3w1 (chociaż cudów się nir spodziewam), pompowane koła, przedłużana budka, jak bąbel zimowo-wiosenny to gondola większa, kosz na zakupy, możliwość wpiecia fotelika, żeby mało miejsca zajmował przy składaniu... No i żeby był czadowy i piękny i najlepiej granatowy/ciemny szary albo czarny [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ale przecież to też może być burza hormonów po implantacji :) Głowa do góry, jeszcze nic nie wiadomo!

Na pocieszenie powiem Ci, że mnie pierwszy raz w połowie cyklu wyskoczyły pryszcze, brzuch wielki i wyglądam jak wywłoka - a wcześniej kwitłam w dni płodne! Widocznie natura lubi nam płatać figle :)
Hahaha dzięki:happy:z płaczu w śmiech uderzyłam dzięki Tobie:happy:az mój przyszedł do pokoju zobaczyć co się stało:happy::happy:

Ja też w optyce pracuje. Sprzedaje okulary i sama je szlifuje :)

Wy się dziewczyny cieszcie, że w Polsce macie coś takiego jak płatny chorobowy w c8azy. W uk pracujesz ile ci zdrowie pozwoli moja koleżanka do.8 miesiąca w fabryce pracowała. Macierzyńskie chyba tylko 3 miesiące masz jakieś 85% płatne pensji potem tylko 125f tygodniowo. I też 9 miesięcy macierzyńskiego.

O widzisz :-) a ja jutro muszę lecieć do salonu bo okulary jakieś, ale przymierzanie mnie przeraża ... :-)
Na codzień nosze soczewki i pora odciążyć wzrok :-)

A jakie wózki uważacie za najlepszy na.co.zwracać uwagę
Na wagę i na gondole, żeby była duża :-) no i na to jak się składa, ile zajmuje miejsca. No i wiadomo trzeba sprawdzić jak się prowadzi :-) ja miałam wczesniej Roan Marita, jest niezawodny, ale teraz wybralabym właśnie Roan Bass że względu na stelaż, łatwiej się prowadzi.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
odpowiadam tak samo wszystkim ! :) najgorsze były święta i życzenia typu ''i tej dzidzi wreszcie ''

A to standard nad standardy :p Życzenia" "Zebyśmy się doczekali wnuków". A ja wtedy pytam dla kogo te życzenia? Dla mnie czy dla nich? :p Wiem wredna jestem :D Ale jak inaczej reagować na brak zrozumienia?

Fajny :) Ale ja chyba będę potrzebowała czegoś co się sprytnie składa i jest lekkie. Dopóki nie kupimy nowego mieszkania, czeka mnie dźwiganie na 4te piętro (bez windy)!.

Do góry